![]() |
--->: SİVAS MERKEZ BAŞIBÜYÜK KÖYÜ
Herkese selamlar,
Kendi köyümüde görmek sevinç verici doğrusu. |
[IMG]mhp1wu7[1][/IMG]köyüme selamlar herkesi yazın yayla şenliğine bekliyoruz...
|
-->: SİVAS MERKEZ BAŞIBÜYÜK KÖYÜ
[B]Başbüyük köylüleri nasılsınız kardeşlerim iyimisiniz burdan hepinize selamlar saygılar[/B]
|
altuntaş58 abi selam ve saygı benden sana gelsin,teşekkürler bir başıbüyüklü olarak...
|
Sevgili Başıböyük köylülerine Selamlar saygılar bir zamanlar İstanbul Perşembe Pazarında çok başıbüyüklü arkadaşım vardı inanın ki hiçbirinden haber alamıyorum.Ben Adıslıbekir Başıbüyüklü arkadaşlar beni Koca Reis diye bilirler.Hele Hele de Binali diye bir arkadaşım vardı Musluk tesfiye işinde çalışıyordu kendi iş yeri vardı eğer tanıyan varsa selamımı iletsin Bizi tanıyan tanımayan bütün Başıbüyüklü kardeşlerime selamlar.
|
-->: SİVAS MERKEZ BAŞIBÜYÜK KÖYÜ
vaay komşu köyüm başıbüyük selamlar saygılar....................
|
tüm başıbüyüklere sevği ve selamları iletir hayırlı işler dilerim
|
[QUOTE=sivaslı105;250181][IMG]mhp1wu7[1][/IMG]köyüme selamlar herkesi yazın yayla şenliğine bekliyoruz...[/QUOTE]
canım sen hanği köydensin sayğılar |
abi ben sivasın en güzel köyü olan başıbüyük köyündedim.ÜLKÜCÜYÜM ALLAHINA GADAR...SEN NERELİSİN ABİ ...TÜM BAŞIBÜYÜK KÖYÜNE SİVASLILARA ÜLKÜCÜLERE ALPERENCİLERE SELAM OLSUN...PKK LILARIN SONU GELDİHEPSİNİN LEŞLERİNİ YERE SERECEĞİZ KELLELERİNİ KOPARACAĞIZ...HER ŞEY VATAN İÇİN.....SİVASSPORUMUZADA SAHİP ÇIKALIMMM...BİR TÜRK BİR YİĞİDO BİR SİVASLI BİR ALPERENCİ BİR BAŞIBÜYÜKLÜ OLARAK TEKRAR SELAMLAR ALLAHA EMANET OLUN...[IMG]20070130_160526_8[1][1][/IMG]
|
Selamın Aleyküm . Ben 14 Yaşındayım . Başıbüyük Köylüsüyüm . Şuan İstanbuL'da Oturuyorum . HepinizLe Tanısmak İstiyorum . Eminim Ki Çoğumuz Çok Yakın Akrabayız . ;)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:11. |