Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Cumhuriyet Üniversitesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=150)
-   -   Sivas'ta burs olanakları (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13225)

melek89 27.09.2008 23:54

--->: lütfen burs..::(

[QUOTE]hangı okul hangı bolumu kazandın canım yazarmısın[/QUOTE]ben amasya turizm kazandım ablacım

çiğdem kaya 28.09.2008 00:00

tam ismını yazarsan sevınırım
bolumun

melek89 28.09.2008 00:02

[QUOTE][B]çiğdem kaya[/B]'isimli üyeden alıntı
tam ismını yazarsan sevınırım
bolumun[/QUOTE]bölümüm turizm ve otel işletmeciliği

invisible34 28.09.2008 01:56

bende istanbul üniversitesi matematik bölümü 3. sınıf öğrencisiyim yardım edermsnz???

SEMİH-58 28.09.2008 03:16

Cevap: --->: lütfen burs..::(

[QUOTE=arifcoskun;315222]Kardeşim öyle bir sistemde yaşıyoruzki;
Adamın varsa, tanıdığın varsa birinin ahbabıysan yada yeğeniysen işin tamamdır yoksa, istersen ülkenin en çalışkan zeki öğrencisi ol kimse tanımaz seni.

Az evvel haberlerde izledim tv. den Bolu Valiliği kendine 128 bin euro ya (yaklaşık 200.000 ytl. yani eski TL'ye göre 200 milyara) Jip makam aracı almış. Meclis başkanına 1 Trilyona zıhrlı araç alınmış.

Kendi kendime dedimki binin beyler binin bu dünya sizede kalmaz.
Gariban vatandaşın çocuğu ne şartlarda okumaya çalışsın, bunların yaptığına bak. Eğer bir insanda din, iman, kişilik varsa bu kadar savurgan olamaz!!! ülkemizin ekonomik durumu, insanı bu haldeyken.:mad::mad::mad:[/QUOTE]
o bolunun ben varya:) önce benle ilğilensinlerde:D sonra jip alırlar:)

SEMİH-58 28.09.2008 03:17

Cevap: lütfen burs..::(

kardeşim burs işi bu aralar zor:) ben bayaga bi araştırdım adam akıllı bi yer yok özelden almak istesen bile o bölüm ve üniye biraz zor verirler biraz açık olmak gerekirse...

melek89 28.09.2008 13:36

napim da isteyenin 1 vermeyenin 2 yüzü kara:)

unbrokenn 28.09.2008 13:51

bence kızlayı deneyebilirisniz. burs için ben ogrencıyken almıştım

çiğdem kaya 28.09.2008 14:15

melek 89 haydı sen bıze kendınle ılgılı bılgılerı ver sakıncası yoksa tanısalım senınle sonra aramızda para toplayıp yardımcı olalım.arkadaslar tanısmak konusunda hemfıkır bılıyorsun bu gıbı durumları suıstımal edenler var.sakın sen uzerıne alınma ıstersen ozelden de yazabılırsın.sana en yakın arkadasımızı tespıt edelım senınle tanıssın sencede sakıncası yoksa

Arif Coşkun 28.09.2008 14:23

Cevap: --->: lütfen burs..::(

[quote=çiğdem kaya;315482]melek 89 haydı sen bıze kendınle ılgılı bılgılerı ver sakıncası yoksa tanısalım senınle sonra aramızda para toplayıp yardımcı olalım.arkadaslar tanısmak konusunda hemfıkır bılıyorsun bu gıbı durumları suıstımal edenler var.sakın sen uzerıne alınma ıstersen ozelden de yazabılırsın.sana en yakın arkadasımızı tespıt edelım senınle tanıssın sencede sakıncası yoksa[/quote]

Bu arkadaşımız Sivas'ta sanıyorum.
Eğer Sivas'taysa orada bir DERNEK_67 diye bir dernek var. Orayla irtibata geçmesi ve oradan biri burayla irtibata geçmesi yeterli olur sanıyorum.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:09.