Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YENİ SİGARA YASASI (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14454)

seva 22.04.2008 15:22

--->: -->: --->: -->: --->: YENİ SİGARA YASASI

[QUOTE=seva;256305]ben sadece sigara içenlere karşıyım bu büyükte olsa küöükte olsa karşıyım[/QUOTE]

ayrıca kendisine saygısı olmayanın başkalarından saygı beklememelidir.

_DuMaN_58 22.04.2008 15:26

--->: YENİ SİGARA YASASI

[B]Bu konuya bence şöyle bakılmalı. Sigarada haram gibi bir şeydir. Çünkü bir şeyin haram olması için insana yani insan vücuduna zarar vermesi gerekir. Ki sigara da insan vücuduna o kadar çok zarar vermektedir. Bunu herkes farklı algılayabilir. Ama insan vücuduna zararlı bir şeyi kim kabul edilebilir?[/B]

seva 22.04.2008 16:19

--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YENİ SİGARA YASASI

[QUOTE=altuntas58;256311][QUOTE=seva;256303]Herkes için geçerli diyorum büyük küçük farketmiyor siz içiyorsanuz
ne deyim ALLAH yardımcın olsun tabi sevenlerininde

marifetse içmeye devam edin

inatmış o zaman sigarayı bırakmada inat edin kardeşim zormuş zorlukla beraber kolaylıkta gelir kardeşim..

bırakamıyormuş bırak kardeşim daha sabret etki sabrının karşılığı elbet verilir.

abartmaymış miş mişda şuymuşta buymuşta bunlarla bahane bulupta kendinizi kandırmayın.

[B]Bakın seva hanım benim sabrımı zorlamayın iyi niyetimi suistimal etmeyiniz size sizin gibi sizin konuşma tarzınız gibi konuşmasınıda gayet iyi bilirim konuşmuyorsam bunu benim pasif olduğuma yorumlamayın size nasıl hitap ettiğimin farkındasınız biraz anlayışlı olun ve hemen derhal benden ve bütün site sakinlerinden özür dilemelsiniz aksi taktirde sizi normal insan sınıfına koymayız cünkü normal insanlar sizin gibi davranmazlar şu yazdıklarınla benim yazdıklarım arasında hiç benzerlik varm sacma sapan iddalar ortaya atıyorsunuz[/B][/QUOTE]

Ben özür dileyecek bir şey yapmadım sadece tepkimi ortaya koydum idda değil bunlar benim düşüncem .

Siz benim hakkımda ne düşünürseniz düşünün beni ilgilendirmez bu sizi İlgilendiren bir şey.

pasif olduğunuza göre bir yorum okudunuz mu acaba sadece saygı duymadığımı belirtim bu sadece pasif olduğunuz için değil nefsinize karşı iradesizliğiniz içindir

Kusura bakmayın ama ben acılıyımdır :D

şaka bi yana ALLAH kimseyi iradesiz bırakmasın kimseye böyle alışkanlıklarda edilmesin alışkanlığı olanlarında bırakması dileğimle..

altuntas58 22.04.2008 16:59

-->: --->: YENİ SİGARA YASASI

[QUOTE=seva;256151][COLOR="Red"]Sigara ve içki içene saygım yok baba içsin :D ALLAH dumanıyla boğsun inş. İçki içeninde boğazında kanserler dolsun inşallah [/COLOR]

Eğer bi insan sigara içerek kendine zarar verirse ona hiç saygım yok çünkü ALLAH,ın verdiği bedene zarar veriyor...[/QUOTE]

[B]Bu yazıklarına inşallah sen muhatap olursun hem k..... duası kabul olsa gökten kemik yağardı sen ne laftan anlamaz şeysin be senin gibi insanların anlayacağı dilden konuşmak zamanı geldi hodri meydan!!!!! [/B]

seva 22.04.2008 17:15

--->: -->: --->: YENİ SİGARA YASASI

[QUOTE=altuntas58;256355][B]Bu yazıklarına inşallah sen muhatap olursun hem k..... duası kabul olsa gökten kemik yağardı sen ne laftan anlamaz şeysin be senin gibi insanların anlayacağı dilden konuşmak zamanı geldi hodri meydan!!!!! [/B][/QUOTE] inş ben olurum tamam mı oldumu doğru söyleyeni dokuz kovarlar demişler aynen inş ben olurum.

summerstar 30.04.2008 02:28

bu italyada yıllardır böyle
almanyada geçti bu olaya
ben orda yaşıyordum yakın zamana kadar
ve biz hayatta ollmaz diyorduk ama oldu
herkeste uyuyor yasaya
yani ben cafede, barda veya diskoda nasıl sigarasız dururum diyordum
duruluyormuş
yani türkiyedede olur bu

ofgurleyuk78 30.04.2008 16:30

-->: YENİ SİGARA YASASI

Öncelikle sigara içmiyorum bunu bilin. Deli dumrul gibi kanun çıkarmakla işler bitmiyor. Uygulanabilir olması önemli. Parası olan, dayısı olan içecek yeri de bulur cezasını da öder. Ya gariban ne yapacak. Nerde sigara içecek. 4. Murat Kanunları gibi gibi kanun çıkarılmaz. Sahi bu kanunun uygulanması niye mahalli seçimlerinden sonraya ertelendi. Bundan bir korkuları mı var. Sigara bir tek nerede içilecek miş biliyormusunuz. Camii ve hastane bahçesinde. Pek akıllı işi değil.

havacı 30.04.2008 18:28

yok yok oralardada yasak olsun
hem garibansa sigarayla ne işi var nedenmi
Birkere hastalansa kendine baktıramar yani bedenine yazık
birde kesesine yazık ona verecegi parayla ihtiyaçlarını giderir
onunla ne ihtiyaç giderilirmiş demeyin ekmegini alır .
zenginde ister içsin ister içmesin bundanda garibana.
tahminime göre sizde biliyorsunuzdurda sadece muhalefet olsun diye böyle yorumlar yapıyorsunuz dur
Şu anakadar çıkardıkları en güzel yasa teşekkürler ikdidara
NOT= sigara içen birisi olarak yazıyorum

aozdemir 01.05.2008 20:22

yasağı şiddetle savunuyorum. sigara kalabalık olan her yerde yasaklanmalı. ben sigara dumanından çok rahatsız oluyorum.

çılgın-sedat 04.05.2008 16:09

ybu ülkede ysaklara ne zaman uyulduki şimdide uyulsun
sigara içenler
adamlar sigara paketinin ustune kufur ederi gibi
SAĞLIĞA ZARARLI
SİGARA İÇEN GENÇ YAŞDA ÖLÜR
diye çeşitli yazılar görüyorum
ama bu kurallara neden uymuyolar ben onu anlamıyorum

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:05.