Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Eglence (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   aşk mı paramı ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15678)

Melankolia 20.06.2008 15:44

--->: aşk mı paramı ?

Şu zamanda AŞklar bile Parayla..

haythuyt 20.06.2008 16:10

param ıcın asık olan kızı neyleyım. canı cehenneme

gürün_güzeli 20.06.2008 21:41

[QUOTE=haythuyt;275311]param ıcın asık olan kızı neyleyım. canı cehenneme[/QUOTE]

bir yönden haklısın ama bir yönden de haksızsın:D

Melankolia 20.06.2008 21:42

[QUOTE=gürün_güzeli;275454]bir yönden haklısın ama bir yönden de haksızsın:D[/QUOTE]

ne yonden haklı ne yonden haksız?????

gürün_güzeli 21.06.2008 12:35

bir kızı sever ve ona istediği imkanları sunamazsa mutlaka ilerde bir yerde patlak vericektir.....nereye kadar dayanıcak yani......dayanamaz imkansız....bir lokma ekmekle bir yudum suya bu devirde kim gelir????

vallahi ben günümüz şartlarına göre konuşuyorum ama kalbimden geçen tabiki aşk evliliği..ama aşkını yaşarken mantığını da devreye sokacaksın..yoksa yürümez bu işler..............

haythuyt 21.06.2008 12:43

ya tabıkı askı yasarkende paran olucakta her ınsan sevdıgını guzel yasatmak ıster
ama fakırler ne yapsın aşık olmasınmı ?

gürün_güzeli 21.06.2008 12:51

[QUOTE=haythuyt;275642]ya tabıkı askı yasarkende paran olucakta her ınsan sevdıgını guzel yasatmak ıster
ama fakırler ne yapsın aşık olmasınmı ?[/QUOTE]

aşık olsunlar tabiki olmasınlar demiyorum..ama bir çok şey gözünde kalıcak...sevdiğinin isteklerini yerine getiremeyecek tabiki herşey para değil ama para olmadan da yaşanılmıyor ki arkadaş............

haythuyt 21.06.2008 12:54

arkadasım saten bız parasız ask olsun dedıgımız yok
sadece seven ınsan para ıcın sevmesın ................

gürün_güzeli 21.06.2008 12:58

[QUOTE=haythuyt;275650]arkadasım saten bız parasız ask olsun dedıgımız yok
sadece seven ınsan para ıcın sevmesın ................[/QUOTE]

bende zaten parası için sevsin yada sevmesin demiyorum............böyle bir niyetim de yok...ha Allah büyük çok seversin katlanırım dersin birlikte birşeyler yaparak geçiminizi sağlarsınız ....ama biz boşuna tartışıyoruzz şimdikiler hep mantık evliliği yapıorlar birisi geliyor kız diyor ki elektirik alamadım olmaz diyor..hay ben senin elktriğine:D

haythuyt 21.06.2008 13:01

[QUOTE=gürün_güzeli;275651]bende zaten parası için sevsin yada sevmesin demiyorum............böyle bir niyetim de yok...ha Allah büyük çok seversin katlanırım dersin birlikte birşeyler yaparak geçiminizi sağlarsınız ....ama biz boşuna tartışıyoruzz şimdikiler hep mantık evliliği yapıorlar birisi geliyor kız diyor ki elektirik alamadım olmaz diyor..hay ben senin elktriğine:D[/QUOTE]

harbı ya bız neden tartısıyozkı:D dedıgın gıbı nerde eskı asklarrrrrrrrr :D:Dmantıklı ask yasıyolar arkadas ne matematık sorusumu bu :D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:13.