![]() |
-->: HANGİ KÖYDENSİNİZ?(Anket)
[B]Sivas DİVRİĞİ MERKEZ ben köyünden değilim Merkez...[/B]
|
--->: HANGİ KÖYDENSİNİZ?(Anket)
ya benmi bulamadım bizim oranın adımı değişti
suşehri-çataolukbeldesi ? |
900 navruzyaylasi köyündenim....
tüm yaylalilara selamlar..... özsivasli bugra yildirim... almanya.... |
-->: HANGİ KÖYDENSİNİZ?(Anket)
Bende ULAŞ_ Eskikarahisar köyündenim
|
Hafik Ekingölü köyündenim........
|
[COLOR="Magenta"][B][I]zara osmaniye köyü.çerkezim ben:)[/I][/B][/COLOR]
|
herkeze selamlar allaha emanet olun bende 272 merkeze baglı çaygören.eski adı cirin köyündenim
|
Merkez Elbeyli Damılı Köyündenim
|
SİVAS MERKEZ ÇAYGÖRENKÖYÜ eski adı CİRİN tüm sivaslılara selam SİVASSPORA BAŞARILAR DİLERİM
|
Sivas İmranlı ilçesinin Gülü TÜRKKEŞLİK KÖYÜ
[I][B][COLOR="Blue"]Özüm Sözüm birdir,
Köyüm imranlı TÜRKKEŞLİK tir.[/COLOR][/B][/I] [B][FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]İmranlı Türkeşlik Köyü Hakkında[/COLOR][/FONT][/B] Başkanlığını Ahmet Bozdemir’in yaptığı Türkeşlik Köyü Derneğinde bu yıl dernek binasından üyeler arası iletişime kadar birçok yolda yeniliğe gidildi.Türkeşlik Köyü Derneği yönetimi bu yıl köylerine su getirmek için yoğun uğraş içindeydiler. Projenin önümüzdeki yıl sonuçlanacağı gelen bilgiler arasında. Bunun yanı sıra dernek binasında yenilemelere giden yönetim, binanın dış cephesi ve çatısını yenilerken doğalgaz hattı da döşetti. Dernek girişini manyetik kartlı geçiş sistemi ile güvenlik altına alan yönetim, iletişimde de SMS sistemine geçerek üyeler arası iletişimi de kolaylaştırdı. Köy okulunun da çatı, cam ve kapılarını onaran dernek yönetimi, Şile’de iki kez piknik düzenledi. ([COLOR="DarkOrange"]Köy derneğimiz İstanbul Kayışdağında faaliyet göstermektedir[/COLOR].) :)[I][U][COLOR="darkorange"]TürKKeŞlik Gardaş Baskası Değil [/COLOR][/U][/I] Sivastan kopup geldin gurbete Gurbette de bitmedi ne dert, ne çile Var gel gardaş bekleme gayrı Gurbetin sonu yok kalma ayrı Türkkeşlikti bağrında sakladı yiğidi O yiğitti memleketi sevdi sevdirdi Sanmayınki ayrı galdı unuttu bizi Memleket sıla ana baba hepsi içinde sızı Yazan: Hümmet DÜZGÜN |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:30. |