![]() |
--->: ALLAH ' A SIĞINMAK
[B] bizden kimse dine küfretmedi siz alevilik hakkında ileri-geri konuştunuz.....beyin kısmınada gelince seni her türlü alt ederm....temiz kalbide Allah bilir ..sen bilemezssin kimin kalbi daha temiz....bizimki şakşak seninki alkışsa senin beyin diyosunya ne seviyede olduğunu anlamak güç değil...LÜTFEn daha sizle muhatap olmak istemiyorum...birbirimizin yazılarına cvp vermeyelim rica ediyorum.. [/B]
|
[QUOTE=ero;240782][B] bizden kimse dine küfretmedi siz alevilik hakkında ileri-geri konuştunuz.....beyin kısmınada gelince seni her türlü alt ederm....temiz kalbide Allah bilir ..sen bilemezssin kimin kalbi daha temiz....bizimki şakşak seninki alkışsa senin beyin diyosunya ne seviyede olduğunu anlamak güç değil...LÜTFEn daha sizle muhatap olmak istemiyorum...birbirimizin yazılarına cvp vermeyelim rica ediyorum.. [/B][/QUOTE]
:D :D :D :D O kadar düşünüyorsanız ben o teklifi size yapmıştım önceden. Atlamasaydınız lafa. Sonra ben Alevilik hakkında ileri geri konuşamam, yazılarımı okumadığınız oradan belli. |
-->: --->: -->: --->: -->: ALLAH ' A SIĞINMAK
[QUOTE=Esengül;240328][COLOR="Magenta"][B]Mescidlerde HZ. ALİ YE KÜFÜR ETTİREN OSMANINIZIMI AĞZIMA ALICAM ?
ALMAYA BİLE DEĞMEZ :mad: [/B][/COLOR][/QUOTE] Hz Ali ye kim küfrettirmiş şimdiye kadar. ünferit olaylar olmuş olabilir beki ama bu onların cailliğindendir.biz hz Ali le diğer sahabiler arasında fark görmeyiz. hepsi biim için birer rehberdir. Ayrıca osmanlıya olan bu kininizi de şiddetle kınıyorum. sebebi nedir merak ediyorum. sizin atalarınz kim acaba. Hz Ali demeyin inanmam. |
[COLOR="Red"]HZ. ALİ'Yİ SEVİYORSANIZ[/COLOR]....
Birgün ashab Peygamberimiz (s.a.v)'den Hz. Ali'yi niçin çok sevdiğini sordu. Hz Peygamber o anda mecliste bulunmayan Hz. Ali'yi çağırmaya adam gönderdi ve orada bulananlara sordu: - Birisine iyilik etseniz, o da size kötülük etse ne yapardınız? Cevap verdiler: - Yine iyilik ederiz. - Yine kötülük yapsa? - Biz yine iyilik ederiz? - Yine kötülük yapsa? Ashab cevab vermedi, başlarını öne eğdiler. Bunun anlamı kötülüğe kötülükle mukabele etmesek bile iyilik yapmaya devam etmeyiz, demekti. Bu sırada Hz. Ali o meclise geldi. Rasulullah Hz. Ali'ye sordu: - Ya Ali, iyilik ettiğin biri sana kötülük etse ne yapardın? - Yine iyilik ederdim. - Yine kötülük yapsa? - Yine iyilik yapardım. Hz. Peygamber soruyu tam yedi defa tekrarladı. Hz. Ali yedi defasında da "yine iyilik ederdim" diye cevap verdi. Ashab, - Ya Rasulallah, Ali'yi çok sevmenizin sebebini şimdi anladık, dediler. [COLOR="Red"][INDENT]ONUN GİBİ OLUN[/INDENT]............[/COLOR] |
Hz. Ali'nin halifeliği sırasında, Hz. Osman'ın şehid edilmesiyle sonuçlanan fitne, fesad daha da arttı. Bu durumdan üzülen, şikayetçi olan bir mümin Hz. Ali'ye gelip sordu:
- Ya Ali neden Hz. Ebû Bekir ve Ömer zamanında meydana gelmeyen bu olaylar senin zamanında meydana geliyor, müminler birbirine düşüyor? Hz. Ali cevap verdi: - Hz. Ebû Bekir ve Ömer zamanında biz vardık, ama bizim zamanımızda onlar yok. |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: ALLAH ' A SIĞINMAK
[QUOTE=aozdemir;240916]Hz Ali ye kim küfrettirmiş şimdiye kadar. ünferit olaylar olmuş olabilir beki ama bu onların cailliğindendir.biz hz Ali le diğer sahabiler arasında fark görmeyiz. hepsi biim için birer rehberdir. Ayrıca osmanlıya olan bu kininizi de şiddetle kınıyorum. sebebi nedir merak ediyorum. sizin atalarınz kim acaba. Hz Ali demeyin inanmam.[/QUOTE]
[COLOR="Magenta"][B]Yalvarırım inanın . . . . [/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:49. |