![]() |
--->: Site Yönetimine !!!!!!!!!
[QUOTE=star;287959]baktımda konuya verdigin cevaplara hakikaten komik bi yapın var sanırım çünkü savunma yapmayı bile bilmiyorsun belkide senin amacında bi cem yılmaz ata demirer olmak umarım başarırsın ;)[/QUOTE]
saol canım ancak benim amacım çok farklı kulvar.Bu komiklik de sizin seviyenizle alakalı birşey.Napıyım ciddi olunca sizle anlaşamıyorum.Belki böyle anlaşırım dedim iyi olmadı mı sence bak beğenmişsin:) |
[QUOTE=yakamozz;287963]saol canım ancak benim amacım çok farklı kulvar.Bu komiklik de sizin seviyenizle alakalı birşey.Napıyım ciddi olunca sizle anlaşamıyorum.Belki böyle anlaşırım dedim iyi olmadı mı sence bak beğenmişsin:)[/QUOTE]
neyse yakamoz uğraşma şunlarla yaa:D:D:D ellerine yazık o kadar klavyeye basıyorsun |
[QUOTE=gürün_güzeli;287964]neyse yakamoz uğraşma şunlarla yaa:D:D:D ellerine yazık o kadar klavyeye basıyorsun[/QUOTE]
Yok yaw bu arkadaşlarla uğraşmak iyi oluyor aslında egzersiz yapıyorum çünkü klavyeyi daha hızlı kullanmaya başladım allah razı olsun arkadaşlardan:) |
[QUOTE=yakamozz;287965]Yok yaw bunlarla uğraşmak iyi oluyor aslında egzersiz yapıyorum çünkü klavyeyi daha hızlı kullanmaya başladım allah razı olsun arkadaşlardan:)[/QUOTE]
hehe ben pekiştirdim:D................... |
Komiklikte yakamozz seni geçenler var baksana çocuk gibi hemen bir cümleden amaç:rolleyes:
Değmez bence de uğraşma diyecektim ama faydalı yönleri de varmış neyse devam et;) |
[QUOTE=Kaptan-58;287961][B]ARKADAŞIM AÇTIĞIN KONULAR KAPATILMASAYDI KONU ALEVİLERİN SEVİLMEDİĞİ DIŞLANDIĞI KONUSUNA GELECEKTİ.. BUNU DAHA ÖNCE YAŞADIK.. ONUN İÇİN BANA BEN ÖYLE BİŞEY YAZMADIM DEMEYİN LÜTFEN... AÇTIĞINIZ KONULARIN NEREYE GİDECEĞİ ÇOK AÇIK. AMA MALASEF BU SİTEDE İNSANLAR O YEMLERE GELMİYOLAR... [/B][/QUOTE]
BEN HERHANGİ BİR AYRIM GÖREMİYORUM KONUDA SİZLERDE SİVASLI DEGİLMİSİNİZ :confused::D BENİM AÇTIĞIM SİVAS KATLİAMI KONUSUNU SİZ Mİ SİLDİNİZ ?? AYRICA YAKAMOZ DENEN ÜYE VEYA HERNEYSE KONUYU KALDIRIP NASIL OLURDA BENİM PROFİL BİLGİLERİMİ İLAVE EDER KONUYA YAKAMOZ EVET GEREKEN YAPILACAKTIR !! |
[QUOTE=papatya58;287968]BEN HERHANGİ BİR AYRIM GÖREMİYORUM KONUDA SİZLERDE SİVASLI DEGİLMİSİNİZ :confused::D
BENİM AÇTIĞIM SİVAS KATLİAMI KONUSUNU SİZ Mİ SİLDİNİZ ?? AYRICA YAKAMOZ DENEN ÜYE VEYA HERNEYSE KONUYU KALDIRIP NASIL OLURDA BENİM PROFİL BİLGİLERİMİ İLAVE EDER KONUYA YAKAMOZ EVET GEREKEN YAPILACAKTIR !![/QUOTE] [B] HAYIR ARKADAŞIM BENİM KONU SİLME GİBİ YETKİLERİM YOK. BENDE SENİN GİBİ ÜYEYİM MOD DEĞİLİM...AMA EMİN OL BU TARTIŞMALAR DAHA ÖNCE ÇOK OLDU BURDA.. ONUN İÇİN FAZLA UZATMANIN ANLAMI YOK.. TARTIŞMANIN SİZE VE BİZEDE Bİ FAYDASI YOK...[/B] |
[QUOTE=papatya58;287968]BEN HERHANGİ BİR AYRIM GÖREMİYORUM KONUDA SİZLERDE SİVASLI DEGİLMİSİNİZ :confused::D
BENİM AÇTIĞIM SİVAS KATLİAMI KONUSUNU SİZ Mİ SİLDİNİZ ?? AYRICA YAKAMOZ DENEN ÜYE VEYA HERNEYSE KONUYU KALDIRIP NASIL OLURDA BENİM PROFİL BİLGİLERİMİ İLAVE EDER KONUYA YAKAMOZ EVET GEREKEN YAPILACAKTIR !![/QUOTE] OLUR BAŞ ÜSTÜNE KOMUTANIM BANA NE KADAR CEZA VERECEN?:) |
[B]tartısmanın konusu ne biliyormusunuz alevilere laf atılan hakaretvari yazılar kıskırtıcı yazılar yazılan konuya verdigimiz usluplu cevapların silinip cevap hakkı dogacak yazılar yazılıp konunun kapatılmasıdır.
siz olsanız sinirlenmezmisiniz bu duruma yanlı davranıldıgını düsünmezmisiniz yiğidoya yakısır sekilde yigitce söyleyin[/B] [B]size cevap hakkı dogurucak magdur edicek seyler söyleyelim ve konuyu kapatalım sizin yazdıgınız mesajlarıda silelim sizde alay etmiscesine sevinin bumu sitenin adaleti bu konununda özü bu ancak bazı arkadaslar komiklikten dem vermiyor [/B] [COLOR="Red"]Sorun bu mu? Bakın, şimdi de son sözü siz söylediniz. Tam da karşı tarafa cevap hakkı doğmuşken. Madem konuşulmuyor, kilit vurmak en doğrusu.[/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:01. |