![]() |
Cevap: SÖNMEZ Abi..Doğum Günün Kutlu Olsun
[quote=Sweetgirl;307575][B][I][CENTER][COLOR=magenta]hadi nese bu seferlik pastan benden olsun[/COLOR][/CENTER]
[/I][/B] [CENTER][I][B][COLOR=magenta]ama sivasa geldigimde iki katini isterim :D [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][COLOR=magenta][IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/picture.php?albumid=28&pictureid=143[/IMG] [/COLOR][/B][/I][/CENTER] [/quote] Vayy sağolasııııın ablacııım... Bah gordüüü müüü, İşte bu yaaaa. Beni bu eziyetten kurtardığın için, acayip teşekkür ediyorum. :D |
Cevap: -->: Cevap: SÖNMEZ Abi..Doğum Günün Kutlu Olsun
[quote=Yiğiter;307576][B]ebatta mı fiyatta mı iki katını!!![/B]
[B]gerçi banane ki sönmez abi düşünsün..[/B][/quote] [quote=Sweetgirl;307578][B][I][CENTER][COLOR=magenta]yok yaa ben bir pasta veriyorsam o bana iki pasta verecek :D [/COLOR][/CENTER] [/I][/B] [/quote] [B]BU DA DEMKTİR Kİ:[/B] [B]HEM EBATTA 2 KAT, HEM DE FİYATTA 2 KAT...![/B] [B]OLAN GARİBAN SÖNMEZE OLUYO VALAAA...[/B] [B]- HAYINLAAAAR...[/B] [B]- ZALIMLAAARR...[/B] [B]- VİCDANSIZLAAAAAAR...[/B] Hmmm... Ebat olarak [B]2[/B] kat aldığımızda, fiyatta [B]indirim[/B] yaparlar mı ki acaba yaa...? Pazarlık yapmam lazım. Belki de [B]2[/B] alana [B]3.[/B] [B]beleş[/B] verirler. Tabi yaaa süper olur valaa, Millet [B]osanana gaadder[/B] yesin. :) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:02. |