![]() |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[QUOTE=fatoş_yvz;307240]kendın söyledınya yazıyı okuyunca fikrım degiştı normalde bende bekarlıktan yanayım dıyen sen degılmısn neyse konu dagıLdı iyice aLt tarafı evLecen abi ya:)....[/QUOTE]
ya sadece evlenmeyi 2-3 sene sonra düşünüyodum ama kısmetim karşıma çıktı tarih öne geldi.. e bu yazıları okuyuncada tam oldu işte... ;) |
--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[QUOTE=Kaptan-58;307241]ya sadece evlenmeyi 2-3 sene sonra düşünüyodum ama kısmetim karşıma çıktı tarih öne geldi.. e bu yazıları okuyuncada tam oldu işte... ;)[/QUOTE]
iyi ya aLLah mesut bahtıyar etsın önumzdeki 40yıL evlılk Lafı duymak istemıyorum:) |
--->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?
[B]Elbette evlilik...
Doğru insanla evlilik beraberinde de mutluluğu getirir. Mutluluğun meyvesi de evlatla gelir. Rabbim tüm bekarlara; SEVEBİLECEĞİ, ANLAŞABİLECEĞİ, PAYLAŞABİLECEĞİ, YUVA YAPACAĞI (Yuvasında civcivlerin olduğu ev) Bir eş nasip eder inşaallah.... Bizlere de düğünlerinde davet edilirsek icabet etmek düşer.:)[/B] |
Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKM
[QUOTE=fatoş_yvz;307243]iyi ya aLLah mesut bahtıyar etsın önumzdeki 40yıL evlılk Lafı duymak istemıyorum:)[/QUOTE]
sağolda 40 yıl çok değil mi :D :D |
Bu soruya bence evlenen insanlar daha iyi ve gerçekçi yanıt verirler.Nitekim üstteki abimiz gibi(rallim58):)
Abicim Allah inşallah bizlere de öyle bir evliliği nasip eder... |
[QUOTE=yakamozz;307247]Bu soruya bence evlenen insanlar daha iyi ve gerçekçi yanıt verirler.Nitekim üstteki abimiz gibi(rallim58):)
Abicim Allah inşallah bizlere de öyle bir evliliği nasip eder...[/QUOTE] [B]Rabbimden iste, yeterki adabında ve ahlakında olalım. Allah isteyene dilediği gibi, kalbine göre veriyor. Yeterki samimi olalım. Allah sana da, istediğini karşına bir gün çıkaracaktır inşaallah[/B] |
[QUOTE=rallim58;307249][B]Rabbimden iste, yeterki adabında ve ahlakında olalım. Allah isteyene dilediği gibi, kalbine göre veriyor. Yeterki samimi olalım.
Allah sana da, istediğini karşına bir gün çıkaracaktır inşaallah[/B][/QUOTE] Allah razı olsun abim inşallah, acelemiz yok ama bakalım kısmet... |
bekarlik diyom bekarlik sultanlik:)
|
deli gibi sevdim manyak gibi evlendim:)
|
valla ben daha karar veremedm.ama bekarlıktanda memnunum.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:08. |