Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=20811)

Kaptan-58 08.09.2008 13:08

Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?

[QUOTE=fatoş_yvz;307240]kendın söyledınya yazıyı okuyunca fikrım degiştı normalde bende bekarlıktan yanayım dıyen sen degılmısn neyse konu dagıLdı iyice aLt tarafı evLecen abi ya:)....[/QUOTE]

ya sadece evlenmeyi 2-3 sene sonra düşünüyodum ama kısmetim karşıma çıktı tarih öne geldi.. e bu yazıları okuyuncada tam oldu işte... ;)

fatoş_yvz 08.09.2008 13:12

--->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?

[QUOTE=Kaptan-58;307241]ya sadece evlenmeyi 2-3 sene sonra düşünüyodum ama kısmetim karşıma çıktı tarih öne geldi.. e bu yazıları okuyuncada tam oldu işte... ;)[/QUOTE]

iyi ya aLLah mesut bahtıyar etsın önumzdeki 40yıL evlılk Lafı duymak istemıyorum:)

Rallim58 08.09.2008 13:12

--->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKMI?

[B]Elbette evlilik...
Doğru insanla evlilik beraberinde de mutluluğu getirir.
Mutluluğun meyvesi de evlatla gelir.

Rabbim tüm bekarlara;

SEVEBİLECEĞİ,

ANLAŞABİLECEĞİ,

PAYLAŞABİLECEĞİ,

YUVA YAPACAĞI (Yuvasında civcivlerin olduğu ev)

Bir eş nasip eder inşaallah....

Bizlere de düğünlerinde davet edilirsek icabet etmek düşer.:)[/B]

Kaptan-58 08.09.2008 13:15

Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: Cevap: --->: EVLİLİKMİ? BEKARLIKM

[QUOTE=fatoş_yvz;307243]iyi ya aLLah mesut bahtıyar etsın önumzdeki 40yıL evlılk Lafı duymak istemıyorum:)[/QUOTE]

sağolda 40 yıl çok değil mi :D :D

yakamozz 08.09.2008 13:17

Bu soruya bence evlenen insanlar daha iyi ve gerçekçi yanıt verirler.Nitekim üstteki abimiz gibi(rallim58):)

Abicim Allah inşallah bizlere de öyle bir evliliği nasip eder...

Rallim58 08.09.2008 13:25

[QUOTE=yakamozz;307247]Bu soruya bence evlenen insanlar daha iyi ve gerçekçi yanıt verirler.Nitekim üstteki abimiz gibi(rallim58):)

Abicim Allah inşallah bizlere de öyle bir evliliği nasip eder...[/QUOTE]

[B]Rabbimden iste, yeterki adabında ve ahlakında olalım. Allah isteyene dilediği gibi, kalbine göre veriyor. Yeterki samimi olalım.

Allah sana da, istediğini karşına bir gün çıkaracaktır inşaallah[/B]

yakamozz 08.09.2008 13:26

[QUOTE=rallim58;307249][B]Rabbimden iste, yeterki adabında ve ahlakında olalım. Allah isteyene dilediği gibi, kalbine göre veriyor. Yeterki samimi olalım.

Allah sana da, istediğini karşına bir gün çıkaracaktır inşaallah[/B][/QUOTE]

Allah razı olsun abim inşallah, acelemiz yok ama bakalım kısmet...

serhat_58 08.09.2008 14:24

bekarlik diyom bekarlik sultanlik:)

serhat_58 08.09.2008 14:27

deli gibi sevdim manyak gibi evlendim:)

Abdurrahman 58 08.09.2008 15:06

valla ben daha karar veremedm.ama bekarlıktanda memnunum.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:08.