![]() |
-->: Cevap: -->: HATİM KAMPANYASI
[QUOTE=gul-i_ahmer;317975]NİYET ETMİŞMİYDİNKİ BİR NİYET ÜZERİNEMİ OKUDUN 11 CÜZÜ???[/QUOTE]
11.Cüz okunacak daha. Yok niyet etmemistim, öylesine bir hatim yapmak istedim. Ramazan ayini en iyi sekilde degerlendirmek icindi |
Cevap: -->: Cevap: -->: HATİM KAMPANYASI
[QUOTE=TracyMcGrady58;317981]11.Cüz okunacak daha. Yok niyet etmemistim, öylesine bir hatim yapmak istedim. Ramazan ayini en iyi sekilde degerlendirmek icindi[/QUOTE]
BELLİ BİR NİYETİN YOKSA BU HATİM İÇİN NİYETİNİ ŞEHİTLER İÇİN YAPABİLİR VE DEVAM EDEBİLİRSİN; HATİM BİTTİKTEN SONRADA DUASINI O ŞEKİLDE TOPLATIRSIN |
-->: HATİM KAMPANYASI
Tamamdir o zaman ama birazcik sürebilir :D
Son durum : 1. Cüz - GÜL-İ_AHMER - 2. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 3. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 4. Cüz - altuntas58 - 5. Cüz - gürün_güzeli (Annesi) - 6. Cüz - bşk_gölova - 7. Cüz - sibel yılmaz - 8. Cüz - sibel yılmaz - 9. Cüz - serrrkan (Babası) - 10. Cüz - serrrkan (Babası) - 11. Cüz - TracyMcGrady58 - 12. Cüz - TracyMcGrady58 - 13. Cüz - sonbahar5803 - 14. Cüz - GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) - 15. Cüz - cahar |
Cevap: -->: HATİM KAMPANYASI
[QUOTE=TracyMcGrady58;317987]Tamamdir o zaman ama birazcik sürebilir :D
Son durum : 1. Cüz - GÜL-İ_AHMER - 2. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 3. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 4. Cüz - altuntas58 - 5. Cüz - gürün_güzeli (Annesi) - 6. Cüz - bşk_gölova - 7. Cüz - sibel yılmaz - 8. Cüz - sibel yılmaz - 9. Cüz - serrrkan (Babası) - 10. Cüz - serrrkan (Babası) - 11. Cüz - TracyMcGrady58 - 12. Cüz - TracyMcGrady58 - 13. Cüz - sonbahar5803 - 14. Cüz - GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) - 15. Cüz - cahar[/QUOTE] O ZAMAN ŞEHİTLERİMZ İÇİN TOPLAM 4 HATİM İNMİŞ OLACAK MAŞEALLAH:) YOKMU ARTIRAN :D |
[QUOTE=TracyMcGrady58;317964]
15. Cüz - cahar :D (cevap gelmedi, acikcasi biraz zorla oldu ama okuyacak)[/QUOTE] [B][I]Emrivaki haaa olmaz kabul etmem, prensiplerime aykırı diyecemde konu Kur'an-ı Kerim olunca her şey değişir. Hadi bakalım bu şereften bizden nasibimizi alalım. [/I][/B] |
[QUOTE=cahar;317991][B][I]Emrivaki haaa olmaz kabul etmem, prensiplerime aykırı diyecemde konu Kur'an-ı Kerim olunca her şey değişir. Hadi bakalım bu şereften bizden nasibimizi alalım. [/I][/B][/QUOTE]
EMRİVAKİ OLMAZ ABİ AAA:D:D:DARKADAŞIMIZ SENİN SEVAP ALMAN İÇİN NASIL KOŞUŞTURUYO NASIL ÇIRPINIYO GÖRMÜYORMUSUNUZ :D:D:D:D |
Cevap: HATİM KAMPANYASI
keske bende katilabil´seydim fakat ailemden böyle bir kuran egitimi alamadim ...esim sagolsun yardimci oluyor...hepnizin hatimleri kabul olur insallah allah sizden razi olsun...
|
-->: HATİM KAMPANYASI
11. Cüz'de okundu. 12. Cüzüde insallah bugün veya yarin okurum
|
Son durum :
1. Cüz - GÜL-İ_AHMER - 2. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 3. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 4. Cüz - altuntas58 - 5. Cüz - gürün_güzeli (Annesi) - 6. Cüz - bşk_gölova - 7. Cüz - sibel yılmaz - 8. Cüz - sibel yılmaz - 9. Cüz - serrrkan (Babası) - 10. Cüz - serrrkan (Babası) - 11. Cüz - TracyMcGrady58 -Okundu 12. Cüz - TracyMcGrady58 - 13. Cüz - sonbahar5803 - 14. Cüz - GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) - 15. Cüz - cahar |
bende ilk cüzümü okudum:)
Son durum : 1. Cüz - GÜL-İ_AHMER -okundu 2. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 3. Cüz - TracyMcGrady58 - Okundu 4. Cüz - altuntas58 - 5. Cüz - gürün_güzeli (Annesi) - 6. Cüz - bşk_gölova - 7. Cüz - sibel yılmaz - 8. Cüz - sibel yılmaz - 9. Cüz - serrrkan (Babası) - 10. Cüz - serrrkan (Babası) - 11. Cüz - TracyMcGrady58 -Okundu 12. Cüz - TracyMcGrady58 - 13. Cüz - sonbahar5803 - 14. Cüz - GÜL-İ_AHMER (Arkadaşı) - 15. Cüz - cahar |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:41. |