![]() |
Cevap: Recep Tayyip Erdoğan
[QUOTE=SALIH SU;468770]millitimin her ferdi kardesim olamaz.malesef senin gibileride benim milletimin bir ferdi.ve malesefki sehitlerimiz sayesinde sizin gibilerde rahat uyuyor.aci ama gercek....[/QUOTE]
Saçmalıklarına ve hakaretlerine bukadar zaman ayırdığım için kendime üzülüyorum , sizin gibi faşistler yüzünden kardeş kardeşe düşman oldu. |
[QUOTE=Cley;468772][B]Herkes kendi görüşünü yazmakta serbest ama karşısındakine saygı göstermek koşulu ile iftira atmamak koşulu ile hakaret etmemek koşulu ile.
Ülkücülüğe gelince son zamanlarda açtıgınız konularla sivaslıların forumunu ülkü ocakları forumuna çevirdiniz. O konulara bir tepki amacıyla açılan bir konuya tahammül edemediniz.[/B][/QUOTE] O zor işte kardeş.. Önce bazıları kendilerni ülkenin,İslam'ın bekçisi gibi görmeyecek.Türkiye'yi en çok sevenlerin,karşılıksız sevenlerin sadece zatları olduğunu düşünmeyecek! Güzel bir atasözü vardır.. "Ağır kazan geç kaynar"...:rolleyes: |
Ecevit konusunu da ben actim, ödüyecegim bir diyet yok, hakedenleri buraya tasimak bana gurur verir.
|
[QUOTE=Militan_Asena58;468768]Bende yurt disinda yasiyorum egitimimide aliyorum ama cebimde milyon eurolarla [COLOR="Red"][B][I][FONT="Book Antiqua"]gezmiyorum bu 1!
Basbakan benim milletimi , bu ulkede kriz yok bu ulkede egitim sartlari cok yuksek istediginiz zaman is bulabilirsiniz derse cikmicak kardesim o kadar buda 2! Basbakanin ogluysa ettigi her adima dikkat edicek göze batar dogal olarak . ;[/FONT][/I][/B][/COLOR])[/QUOTE] Adam yurt dışında iş yapıyor cebinde milyon eurosu varsa kendi parasıdır kazanabiLiyorsan sende kazan (: Hangi adıma dikkat etmemişte göze batmış...KimLe nerede yakaLanmış...Kriz yoktur beLkide sen ekonomist misin?BeLkide iş verenLerin bahanesidir ekonomik kriz _ki bence kesinLikLe öyLe_...Yani demem o ki ortaya bi tez atmak iÇin o konuda çok biLgiLi oLmak gerekir biLgi ve beLge yani (: Ayrıca ben tayyibci değiLim hiç oyda vermedim ama yinede saygıyı hak eden biridir. |
[QUOTE=qio;468773]Madem çok Vatanseversiniz , millet , devlet seversiniz. Enerjinizi , gücünüzü , emeniğinizi neden başka bir devlet ismi altında harcıyorsunuz.[/QUOTE]
[I][COLOR=Red][FONT=Book Antiqua][B]Avrupada yasiyor olabilirim ama Türkiyemdeki butun faatliyetlerde katkim var tabiikii kendi insanima . Fransada yasiyorum ama vergimide oduyorum , emegimide Vatanim icin harciyorum sukurler olsun . Iyiki bir yorum yazdim Basbakan uzerine , zaten silindi ama ... masallah her firsatta ulkuculere tas atmakta hic kimse dur demiyor bu forumda ? Sende eskilerden ülkücüyÜm diyorsan bence konuyu dagitmayalim bile gerekmez ! ;) [/B][/FONT][/COLOR][/I] |
[QUOTE=sandalli;468776]Senin agzindan hic yanlis bir söz cikmadi mi? Dilin sürcmedi mi? ( gerci yazdigin hic bir mesajda dogru birseyine rastlamadim ama) O bir vatan sever, senden bin katli bir vatan sever, belki sen türk vatandasi bile degilsin. Alman pasaportun var mi?[/QUOTE]
sen kac yasindasin allah askina yaa.bu kadar komik olmak icin cokmu caba sarfediyorsun.cocuklar bile guler senin bu yorumuna.kelimeleri bu kadar guzel kullanan biri tirubune bu kadar cok guzel oynayan biri nasil yanlis kelime kullnadi sasarim ve bu kisi nasil ayni seyleri defalarca soyledi merak ediyorum.benim nere vatandasi oldugummu simdi senin tartisma konun. |
[QUOTE=TeqTaBaNCa;468780]Adam yurt dışında iş yapıyor cebinde milyon eurosu varsa kendi parasıdır kazanabiLiyorsan sende kazan (: Hangi adıma dikkat etmemişte göze batmış...KimLe nerede yakaLanmış...Kriz yoktur beLkide sen ekonomist misin?BeLkide iş verenLerin bahanesidir ekonomik kriz _ki bence kesinLikLe öyLe_...Yani demem o ki ortaya bi tez atmak iÇin o konuda çok biLgiLi oLmak gerekir biLgi ve beLge yani (: Ayrıca ben tayyibci değiLim hiç oyda vermedim ama yinede saygıyı hak eden biridir.[/QUOTE]
Ya sabir ... Saygiyi hak ettigi yerde zaten saygiyi gorur bu sen dert etme . Istedigini olabilirsin engelleyen yok |
[QUOTE=qio;468773]Madem çok Vatanseversiniz , millet , devlet seversiniz. Enerjinizi , gücünüzü , emeniğinizi neden başka bir devlet ismi altında harcıyorsunuz.[/QUOTE]
[B][I]Beyin göçü...:)[/I][/B] |
[QUOTE=qio;468777]Saçmalıklarına ve hakaretlerine bukadar zaman ayırdığım için kendime üzülüyorum , sizin gibi faşistler yüzünden kardeş kardeşe düşman oldu.[/QUOTE]
bencede kendine uzul.uzulecek haldesin cunku. |
[QUOTE=SALIH SU;468782]sen kac yasindasin allah askina yaa.bu kadar komik olmak icin cokmu caba sarfediyorsun.cocuklar bile guler senin bu yorumuna.kelimeleri bu kadar guzel kullanan biri tirubune bu kadar cok guzel oynayan biri nasil yanlis kelime kullnadi sasarim ve bu kisi nasil ayni seyleri defalarca soyledi merak ediyorum.benim nere vatandasi oldugummu simdi senin tartisma konun.[/QUOTE]
Vatandasligina bile deger vermedigin bir ülke icin basbakanin oglunun sehit olmamasini elestiriyorsun. 5 bin euro ödememek icin baska ülke vatandasligina gecenlerin burada qio´ya vatanseverlik taslamari sence ne kadar inandirici. Kendi kendinize egleneceginiz bir konu acin ve milleti mesgul etmeyin. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:01. |