Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Diğer Konular (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=34)
-   -   Ezana Çirkin Benzetme! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=31746)

Cley 02.11.2009 17:45

Cevap: Ezana Çirkin Benzetme!

[B]Sayın deniz5835 ben yazılanların çoğunu ciddiye almıyorum.Artık bıraksanız İrana gitme söylemlerini bu ülke kimsenin tapulu malı değil.Alnı secdeye değen bir başbakandan rahatsız olanlar İsraile iltica edebilirler hem onlar da ezandan rahatsızmış sizler de gül gibi geçinip gidersiniz.[/B]

can99 02.11.2009 17:47

[QUOTE=doğan bulut;477802]
YA SİZ NEREDEN GELDİNİZ ŞU GÜZELİM PAYLAŞIM SİTESİNİ KARIŞTIRDINIZ .....YOKMUYDU İSRAİLLİN BİR SİTESİ ORAYA GİDEYDİNİZ[/QUOTE]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]sonra dersinki benim yorumumu alıntı yapma .gelde yapma :) farklı bir inanca farklı bir sese karşı tahammül edemeyişinizi anlayıs gösteremeyisinizi anlamıyorum. daha öncede demistim oldu olucak forum anasayfasına düsüncelerimiz inancımız bu yazın bu düsünceleri onaylamayan bu inanctan olmayan üye olamaz gibi bi saçmalık yazında tam olsun.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

madımak_58 02.11.2009 17:50

[QUOTE=madımak_58;477786][B][I][COLOR=magenta]Eğer müsade ederseniz bir mesajda ben yazabilir miyim? :)[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#ff00ff]Bakın ne kadar kibar ve naziğim.Lütfen bela okuyanlarda biraz örnek vatandaş olsunlar.Sonra demeyin yine geldide karıştırdı ortalığı diye :)[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

:D:D:D

[B][I][COLOR=magenta]Demekki neymiş,burada kibar ve nazikliğe gerek yokmuş :D[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#ff00ff]Yaşasın,ilk defa mesajım dikkate alınmadı.Çok mesudum :D[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#ff00ff]Hele devam edin bakalım...[/COLOR][/I][/B]

LaEdri 02.11.2009 17:51

İsrail'de ezana karşı koyanalrla,üniversitelerimizde başörtüsüne karşı koyanlar arasında fark var! Örtüye yasak koyanlar riyakar,iki yüzlüler.Adam en azından Yahudi onun gereği olarak da ezanı istemiyor!

figen-58 02.11.2009 17:51

[QUOTE=Deniz5835;477801]ben tam aksine ab ye karşıyım.ab yi isteyen bu hükümet ne tezat biraz okuyun araştırın derim:)[/QUOTE]

kardesim bende
a.b
karsıtıyım
dönemin fıransa başkanı
miteran
turgut özala söyle demiş

bu ab
topluluğu bi hırıstiyan birliğidir neden bu kadar ğirmek istiyosunuz
madem ğirmek istiyosunuz
(hıristiyanlaşın )gelin
yada sizinde islam ülkeleriniz var ama bi başı yok sizde islam birlini kurun başına ğeçin
neden bu kadar hıristiyan topluluna ğirmek için çaba sarfediyosunuz demiş

sayğilarımla
yorum sizin
heralde birileri ezandan rahatsız olur dahada olacaklar
onlar islamiyeti sindirip
yahudileşme yolundalar
sayğılarımla

Deniz5835 02.11.2009 17:52

[QUOTE=Cley;477804][B]Sayın deniz5835 ben yazılanların çoğunu ciddiye almıyorum.Artık bıraksanız İrana gitme söylemlerini bu ülke kimsenin tapulu malı değil.Alnı secdeye değen bir başbakandan rahatsız olanlar İsraile iltica edebilirler hem onlar da ezandan rahatsızmış sizler de gül gibi geçinip gidersiniz.[/B][/QUOTE]

tabiya bukadar sil at bu ülke bizim ülkemiz sevgili can alınacan ama bana edilen bedduaları adam tastikledi kelam etmediniz..
ben zavallı kokmuş çömüş bu hükümete vatan için kelam ettim suçlumu oldum

israille iranla benim işim olmaz ab ilede işim olmaz benim için olmazsa olmazlardandır burası yani anla ATATÜRKÜN KURMUŞ OLDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİ. YANİ BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYEDEN YANAYIM ANLAYIN
AMA MALESEF SİZDE BUNU ANLAYACAK KABİLİYET YOK BENDEDE ANLATACAK KABİLİYET YOK

KONU YİNE DAĞILDI ANAM YÖNETİCİ BİLE KONUYU DAĞITIYOR:)

BİRLİKTE YAŞAMI SAVUNMALIYIZ.BUKÜNKÜ HÜKÜMETİNDE YAPMAYA ÇALIŞTIĞI BU AMA BİRAZ İŞİN UCUNU APO YA VERDİLER SANIRIM

Cley 02.11.2009 17:56

[B]İnanca saygıdan bahsedenleri görüyoruz sayın deniz5835. Yüzde 99 u müslüman oldugu söylenen bir ülkede ( ben inanmıyorum bu orana ama) geleceksiniz ezana camilere olmadık şeyler söyleyeceksiniz sonra saygı bekleyeceksiniz. İmzamda yazıyor her zaman
" [COLOR="Red"]Edeple gelen saygıyla karşılanır[/COLOR]"[/B]

doğan bulut 02.11.2009 17:57

[QUOTE=can99;477805][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]sonra dersinki benim yorumumu alıntı yapma .gelde yapma :) farklı bir inanca farklı bir sese karşı tahammül edemeyişinizi anlayıs gösteremeyisinizi anlamıyorum. daha öncede demistim oldu olucak forum anasayfasına düsüncelerimiz inancımız bu yazın bu düsünceleri onaylamayan bu inanctan olmayan üye olamaz gibi bi saçmalık yazında tam olsun.[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

İYİDE SENİN NE ERMENİ NE HIRİSTIYAN OLDUĞUN BELLİ DEĞİLKİ BİZ ERMENİ KİLİSEDE AYİN YAPARKEN BİRŞEY DİYORMUYUZ ÇÜNKİ ONLARDA ÖYLE İBADET EDİYOR ÇAN ÇALMAYIN DİYE ONLARDA BİZE EZANIN SESİNİ KISIN DİYE BİRŞEY DEMİYORLAR HADİNE DEĞİLDE SENİN NE OLDUĞUN BELLİ DEĞİLKİ SAYGI DUYAYIM SADECE NALET OLSUN SİZE DİYORUM

Salim58 02.11.2009 17:59

[B]konu sabah ezanına kadar kapanmıştır ezanla beraber yeni bir güne başlayalımmı....................

bak madımakta gelmiş ısınıyor şu an.........d[/B]

Deniz5835 02.11.2009 18:02

[QUOTE=figen-58;477809]kardesim bende
a.b
karsıtıyım
dönemin fıransa başkanı
miteran
turgut özala söyle demiş

bu ab
topluluğu bi hırıstiyan birliğidir neden bu kadar ğirmek istiyosunuz
madem ğirmek istiyosunuz
(hıristiyanlaşın )gelin
yada sizinde islam ülkeleriniz var ama bi başı yok sizde islam birlini kurun başına ğeçin
neden bu kadar hıristiyan topluluna ğirmek için çaba sarfediyosunuz demiş

sayğilarımla
yorum sizin
heralde birileri ezandan rahatsız olur dahada olacaklar
onlar islamiyeti sindirip
yahudileşme yolundalar
sayğılarımla[/QUOTE]

sevgili kardeşim olay hıristiyanşlalşmak değil olay madem bu ülkede yaşıyoruz.
madem türküz diyoruz ama bu çatı altında birlik için inançlara saygılı olmak lazım ben onların yaptığınıda savunmuyorum ellerinden gelse yezidi muaviyandaşlarından önce bizi yahudiler keser.

anlamak istememenizi anlıyorum neden tek pencereden baktığınız için.
bakınız.
gerçekçi olup doğruları anlatmak gerek demin yazıları okudu isen bana resmen beddu adildi kötü söz sahibine attir

bakın ben sanal kahraman değilim olmakta istemem kılavye başında ahkam kesmek basit.ülkem elden gidiyor siz nerdesiniz?

WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:31.