Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas'ın başını ağrıtacak aday (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=38015)

abircan 07.06.2011 09:44

Cevap: Sivas'ın başını ağrıtacak aday

aleviye oy vermeyin ucuzluğunu yapan bu boşbakan oldukça sizede hak vermemek elde değil, siyaseti bu kadar ayağa düşürdükçe akp bu halkın cahilliğinde faydalanıyor sonuna kadar

Salim58 07.06.2011 10:05

[B]Başbakan CHP ye oy vermeyin diyor, CHP de AKP ye oy vermeyin diyor,Bahçeli de ben oy flan istemiyorum sizleri kucaklamaya halinizi hatırınızı sormaya geldim diyor.:) Kime oy vereceğimizi şaşırdık Allah kimseyi şaşırmasın...[/B]

Sabiha Serin 07.06.2011 15:01

[QUOTE=Salim58;600668][B]Başbakan CHP ye oy vermeyin diyor, CHP de AKP ye oy vermeyin diyor,Bahçeli de ben oy flan istemiyorum sizleri kucaklamaya halinizi hatırınızı sormaya geldim diyor.:) Kime oy vereceğimizi şaşırdık Allah kimseyi şaşırmasın...[/B][/QUOTE]

Halkımız bu kadar sağır ve görmezden geldikçe, okumayıp kulaktan dolma bilgiler ile yaşadıkça, boş ve yalan sözlere kandıkça, burnu koku almadıkça, sütten ağzı yansa bile yoğurdu üfleyerek yemedikçe daha çok dizine vurur çokk. Ne diyeyim göreceksiniz koyun gibi yine nereye sürünürse oraya gidecektir. Bırakın gitsinler bu halk sürünmeye layık ama işte olan yine halka olacaktır yazıkkk...

Siyahnur 07.06.2011 15:36

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Nedir bu Chp lilerin halki sürekli asagilayip begenmemesi ? Kendilerini en akilli zannetmeleri ? Heryerde aynilar...[/COLOR][/FONT][/B]

Cley 07.06.2011 17:00

abircan , Sabiha Serin :

[B]Sizin fikrinize uymayan partilere oy veren insanları aşağılamaktan haz mı alıyorsunuz. Bu ülkede oy kullananların yarısı Akpartiye oy vermiştir. Saygısızlık yapmayın. Oyunuzu kime veriyorsanız verin başkalarına koyun,cahil,akılsız vs. demek sizin haddiniz değildir.[/B]

goramaz 07.06.2011 20:17

[QUOTE=Cley;600691]abircan , Sabiha Serin :

[B]Sizin fikrinize uymayan partilere oy veren insanları aşağılamaktan haz mı alıyorsunuz. Bu ülkede oy kullananların yarısı Akpartiye oy vermiştir. Saygısızlık yapmayın. Oyunuzu kime veriyorsanız verin başkalarına koyun,cahil,akılsız vs. demek sizin haddiniz değildir.[/B][/QUOTE]

E beyin meselesi. %40 ın oylarını almak için biraz beyin çalıştırmak lazım

aktassa 08.06.2011 02:05

[B]Maalesef bu ülkede millet iradesini aşağılayanlar değerli, aydın, kültürlü oluyor.
Halk cahil, koyun, benim oyum çobanla eşit mi, bu halkın %60'ı aptaldır falan.
Ama neden kimse anlamıyor ki. Bakın insanların gözü açıldı.
2 dönemdir nasıl olur da Kahraman Ordumuz ile uğraşan bir parti tek başına iktidara gelir. Hani halkın %95'i ordumuza güvemiyor muydu=?
Nerede o insanlar?[/B]

Bu arada Abircan;
"aleviye oy vermeyin ucuzluğunu yapan bu boşbakan oldukça sizede hak vermemek elde değil, siyaseti bu kadar ayağa düşürdükçe akp bu halkın cahilliğinde faydalanıyor sonuna kadar" [B]demişsin ama ben yuh diyorm. Bu kadar da değildir??????[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:44.