![]() |
Cevap: Hepimiz Biriz Reklam Klibi
[QUOTE=eyupk;600856]yol, hastane, üniversite bize para veriyor mu? onu şöyle sen.[/QUOTE]
Bu ne biçim bir düşüncedir ya , sen mantıklı buldun mu bu dediğini :) Yapılmasaydıda neden yok derdin.Üniversitenin bir ile getirisi yok mu ,Yolun bir il için öenmını bılmeceyek kadar boş konustun , Hastaneyede istıyosan gitme :) |
[QUOTE=sivaslıgenç;601025]Bu ne biçim bir düşüncedir ya , sen mantıklı buldun mu bu dediğini :)
Yapılmasaydıda neden yok derdin.Üniversitenin bir ile getirisi yok mu ,Yolun bir il için öenmını bılmeceyek kadar boş konustun , Hastaneyede istıyosan gitme :)[/QUOTE] para olmadan hadi git 81 ili gez bakalım gezebiliyor musun? benim sanayim olmadıktan sonra ben yolu napıyım, bu halk yol iştemiyor sanayi iştiyor sanayi, git dolaş ülkeyi herkes sana işsizlikten dert yanar. |
[QUOTE=eyupk;601026]para olmadan hadi git 81 ili gez bakalım gezebiliyor musun? benim sanayim olmadıktan sonra ben yolu napıyım, bu halk yol iştemiyor sanayi iştiyor sanayi, git dolaş ülkeyi herkes sana işsizlikten dert yanar.[/QUOTE]
[B]Bi ülkenin gelişmesinde ulaşım,sağlık,eğitim çok önemlidir.Bunlar olmadan parada olmaz..Ayrıca devlet sanayi kurmaz teşvik eder,Akp hükümetide bunu yapıyor zaten.[/B] |
bu konudada tartışmamı sona erdiriyorum, burda ben ne anlatsam boş, beni anlamamaktan gelenler ülkeyi gezsinler halkla konuşsunlar halkın derdini dinlesinler ondan sonra beni anlıycaklardır. eğer kaba bir söz söylediysemde özür diliyorum.
|
[QUOTE=S©o®PioN58;601028][B]Bi ülkenin gelişmesinde ulaşım,sağlık,eğitim çok önemlidir.Bunlar olmadan parada olmaz..Ayrıca devlet sanayi kurmaz teşvik eder,Akp hükümetide bunu yapıyor zaten.[/B][/QUOTE]
sivasa duble yollar yapıldı biliyorsun, peki sanayisi nerde bu ilin, iş imkanları nerde. neyse ben bu konudada daha tartışmaya girmiycem, ne kadar anlatsam boş. kendi aranızda tartışmaya devam edin siz. |
[QUOTE=eyupk;601012]eğer halkımızı düşünmek chplilikse ben koyu chpliyim var mı başka dediğin, git bakalım bugün türkiyeyi dolaş insanlarla konuş ne diyorlar ne iştiyorlar bi konuş. burda boş boş yazmaktan başka birşey yapmıyorsun kusura bakma.[/QUOTE]
Türkiyeyi ayrı ayrı dolaşmaya ne gerek var ki. Çoğunluk zaten her 4 senede bir senin gibi düşünenlere cevap veriyor. Yetmiyor mu? Tekrar neden masraf yapayım ki? "sivasa duble yollar yapıldı biliyorsun, peki sanayisi nerde bu ilin, iş imkanları nerde. neyse ben bu konudada daha tartışmaya girmiycem, ne kadar anlatsam boş. kendi aranızda tartışmaya devam edin siz." [B]Sen yol yapmadan sanayide üreteceğin malzemeleri ürünleri nasıl satacaksın? Lise öğrencisisin. Üniversiteye ilgili bölümlere gidersen öğreneceksin. Önce yol, su, elektrik, hastane üniversite yapılır. Gelir işlemi daha sonraki adımıdır. Satış stratejisi diye bir kavram da anlatılır bunlar. Bilgin olsun..[/B]Ehehehee |
müzik sözler güzel ama reklami o kadar begenmedim dogrusu.yinede fena degil
|
[QUOTE=eyupk;601026]para olmadan hadi git 81 ili gez bakalım gezebiliyor musun? benim sanayim olmadıktan sonra ben yolu napıyım, bu halk yol iştemiyor sanayi iştiyor sanayi, git dolaş ülkeyi herkes sana işsizlikten dert yanar.[/QUOTE]
Kusura bakmada ortada adam akıllı işsizlik yok kaç tane tanıdıgım fırma var adam işçi bulamıyor kı dukkanı acabılsın sizde cıkın bunları bir görun ... |
[QUOTE=sivaslıgenç;601094]Kusura bakmada ortada adam akıllı işsizlik yok kaç tane tanıdıgım fırma var adam işçi bulamıyor kı dukkanı acabılsın sizde cıkın bunları bir görun ...[/QUOTE]
Sende 4 sene üniversite okumuş birinin asgari ücrete çalışmak istemediğini anla. kaç kişi 8-9 bine imza atarak giriyor haberin var mı? iş bulamıyor ki devlete borcunu ödesin. Adam ithal öğretmen ithal mühendis getiriyor senin öğrencinde üniversite okudum diye okuyor sonra işsiz dolanıyor. |
[B]Senin ülkendeki mühendis eğer birşey üretemiyorsa, bir araştırması yoksa, ülkeye faydası olmayacaksa ithal etmeye mecbur bırakıyorsunuz demektir.
Zaten sivrilenleri devlet kapıyor, merak etmeyin.Maaşları dediğiniz gibi 8000-9000 değil. Devlet memurları kanunu mühendis memur maaşı olarak 2350TL alıyorlar. İşi ile ilgili arazi çalışması yaparsa o ay çift maaş alıyor. Ama üniversitesi boyunca araştırma yapmamış, derslere girmemiş, bir katklısı olmamış, zar zor mezun oluyor hani bana iş diyor. bu da çalışıp biryere gelenler açısından adil değil zaten...[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:22. |