![]() |
Cevap: EVLİLİK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇTIR?
insan kendini ne zaman yeterli görüyorsa o zamnolmalı..erkekler için üniversde askerlik derken zaten 25 yaş yada 2 yılda birikm derken buluo 28 ,29 u...diğer türlü en eftali askerlik sonrası 25 de evlenmekdır ....bayanlar için 23 üssü eğer ilmen yeterliliğe ulaşmışlarsa ....yani ahlıyle okuyanlar için mezunoldukdan sonra hemen....
çocuk yasda ocuklugunu yasayamadan kucağına çocuk alanlar nasıl nesil yetişdircek ...VALLAHI MİLLETE İHANETTİR...HER YETİŞTİRİLEMEYN ÇOCUK... |
valla milleti bilmem ama ben 28 i geçmesini istemiyorum evlilik için..ve askerliğide aradan çıkarabilirsem çıkaracağım ama evlenmek için askerliği şart görmüyorum..yüksek lisans askerlik derken yolu yarılayacağız nerdeyse :D :D
|
hacan evlenipte nolacak daaa:D erkeklerin %99,5 i evlilik sonrası değisiyor
evlenmirem uşağum :) |
[B]79-80 arası iyidir fazla geç kalmamak lazım :)...[/B]
|
[QUOTE=metin 0758;446553][B]79-80 arası iyidir fazla geç kalmamak lazım :)...[/B][/QUOTE]
Metin cerkez misin yoksa :D |
biz buna benjamın button etkisi diyoruz.....
|
Bu krizde ne evliliği canıımm :)
|
[QUOTE=sandalli;446558]Metin cerkez misin yoksa :D[/QUOTE]
[B]Yok değilim abi gır gırına takılıyoruz işte :)...[/B] |
Mümkün olan en son yaş neyse o bence :))
Şakası bi tarafa bence ya 20 civarı olup çiftler birlikte olgunlaşmalı (Ki bu benim tercihimdir ama ben tersini yaptım:) ya da 30 demeli olgunlaştıktan sonra evlenilmeli |
[QUOTE=club7house;446560]Bu krizde ne evliliği canıımm :)[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]bu gidişle evde kalacaksın heralde yalçın :D[/FONT][/COLOR] |
ben metini destekliyorum abi adam haklı
hem o yaşlarda kahırda çektiremezler birbirlerinin kıymetini daha iyi bilirler. kimdi o çocuk yaşta evlenip çocuk yapıca yetiştiremiyor topluma karşımı ne işte öyle bişiydide neyi varmış çocuklarımın bahıyım ııııı hemi heeeeeeey saaaaa diyom . |
YORUMSUZ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
valla uygun yaşı bilmem ama kendini evliliğe hazır hisseden sorumluluk almaya hazır olan insan evliliği düşünmeli. tabi karşıdaki aday da önemli . mesela ben hazır hissediyorum ama yok kardeşim yokkkk kaldım evde:D:D:D
|
[QUOTE=deniz kızı;446671]valla uygun yaşı bilmem ama kendini evliliğe hazır hisseden sorumluluk almaya hazır olan insan evliliği düşünmeli. tabi karşıdaki aday da önemli . mesela ben hazır hissediyorum ama yok kardeşim yokkkk kaldım evde:D:D:D[/QUOTE]
[B]Amannnnn dert ettigin şeye bak :D[/B] |
Evlilik 2 kat sorumluluk,iki kat masraf,iki kişilik düşünce,iki kişilik hüzün ve sevinç..
Şimdilik kalsın..:D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;446598][COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]bu gidişle evde kalacaksın heralde yalçın :D[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Hiç evli olmamak , sorunlu evlilikten iyidir kanaatindeyim. |
evliligin yaşı bence askerlikten sonra en uygun adayı buldugun zamandır.
|
bayanlar için 22 24 erkekler için son yaş sınırı 30
|
bence hıc evlenmemek en guzelı
|
:D:D
.................... |
[B]erkek veya kadın bence kendini evliliğe nezaman ve hangi yaşta hazır hissediyorsa ozamanki evlilik en güzel evlilik olur [/B]
|
25-28 arası 30 ada çıkabilir önce doya doya bekarlığın tadını çıkarıcaksın mesleğini eline alıcaksın doğru insanı bulucaksın ve evleniceksin
|
[B]Bayanlar için 21'den yukarısı. Erkekler için 25'ten yukarısı uygundur bence.[/B]
|
25/28 arası iyi işte erken evlenip nolacak sanki
|
[B]Evlilik mi?:confused:[/B]:)
|
[B][/B][B][I]dengini bulmak zor,buldum sannedersin ,ama yanilirsin.........................[/I][/B]
|
Bu işin içindende çıkılmaz en iyisi aşk yaşa bakmaz deyim :D
|
[QUOTE=guldane;446610]ben metini destekliyorum abi adam haklı
hem o yaşlarda kahırda çektiremezler birbirlerinin kıymetini daha iyi bilirler. kimdi o çocuk yaşta evlenip çocuk yapıca yetiştiremiyor topluma karşımı ne işte öyle bişiydide neyi varmış çocuklarımın bahıyım ııııı hemi heeeeeeey saaaaa diyom .[/QUOTE] [B]Sonun da bu sitede beni destekleyen bana da katılan biri çıktı:)Sağol Güldane abla:)...[/B] |
[QUOTE=ömer yalcin;456113][B][/B][B][I]dengini bulmak zor,buldum sannedersin ,ama yanilirsin.........................[/I][/B][/QUOTE]
Bencede öyle, ama kaç yaşında olursan ol eninde sonunda evleneceksin ve bir müddet sonra yanıldığını anlayıp pişman olacaksın, onun yerinde başka biri olmuş olsaydı yine aynı şeyi düşünürdün bu hiçbizaman değişmez. Hiç kimse dört dörtlük değildir, mesele karşındaki insanı olduğu gibi kabul etmek(kötü alışkanlıklar hariç) ve biraz fedakarlık göstermektir, düzenli ve uzun ömürlü bir evlilik için bu şart...... |
evliliğin yaşı yoktur ama bekarlık da sultanlıktır yaaa erkenden evlenip kimse hayatını karartmaz heralde doğru insanı bulmakta zor çok zorrrr
|
25. yaşımı yaşarken hala erken diyorum..Az hayatımı yaşayayım dırdırsız..
Halı saha maçına,Sivas'ın maçına,kahveye,gezmelerime hesapsız çıkmak istiyorum bir müddet daha..:) |
[QUOTE=Yiğiter;464613]25. yaşımı yaşarken hala erken diyorum..Az hayatımı yaşayayım dırdırsız..
Halı saha maçına,Sivas'ın maçına,kahveye,gezmelerime hesapsız çıkmak istiyorum bir müddet daha..:)[/QUOTE] AŞKOLSUN NEDEN BAYANLARIN NE DIRDIRI OLUYOMUŞ :( BAYANSIZ HAYAT ÇEKİLMEZZZ |
[QUOTE=KARAMELLL58;464616]AŞKOLSUN NEDEN BAYANLARIN NE DIRDIRI OLUYOMUŞ :( BAYANSIZ HAYAT ÇEKİLMEZZZ[/QUOTE]
Hiç olmaz yahu bana öyle geliyor..Bayan ve dırdır kelimeleri hiç bir araya gelir mi?:D |
erkekler 28 - 30 dan önce evlenmesin akılları bi karış havada oluyor :D
bayanlarda 23-27 iyi gibi ;P |
[QUOTE=Ayşegül1967;464796]erkekler 28 - 30 dan önce evlenmesin akılları bi karış havada oluyor :D
[B]bayanlarda 23-27 iyi gibi ;P[/B][/QUOTE] Onların da 23'ten önce akılları mı olmuyor? :) |
[QUOTE=Yiğiter;464829]Onların da 23'ten önce akılları mı olmuyor?
:)[/QUOTE] yok akılları oluyorda aile olmanın sorumluluğu olmuyor...sorumsuz oluyorlar kısaca :D |
[QUOTE=Yiğiter;464613]25. yaşımı yaşarken hala erken diyorum..Az hayatımı yaşayayım dırdırsız..
Halı saha maçına,Sivas'ın maçına,kahveye,gezmelerime hesapsız çıkmak istiyorum bir müddet daha..:)[/QUOTE] sen şimdiden light erkek moduna girmişsin yiğiter :D |
Eşim taşfırın kadınım deyip benden habersiz,izinsiz, özgür takılmasın da ben light olurum..:D
|
[B]Bence bi bayan için ideal yaş 23 =)
Erkek : En az 24 =)[/B] |
erkek 2000 kadın 190 :)))
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:21. |