![]() |
Cevap: Erkek adam cam siler mi?
[QUOTE=club7house;434036]Erkek adam camda siler , meydana çıkar savaşırda...[/QUOTE]
madde 35 cam silmez............... |
[QUOTE=seva;424156]delikanlıca yapar delikanlıca yedirir bunda ne problem olabilir :D[/QUOTE]
bu mudur delikanlılık eline bez alıp cam silmekmidir delikanlılık eyy ahali size sesleniyorum :D... ne zamandan beri kadın işi yapmak deliknlılık oldu:... yakında örgü ören erkeklere de deilkanlı dersiniz::)... |
[QUOTE=metin 0758;434053]bu mudur delikanlılık eline bez alıp cam silmekmidir delikanlılık eyy ahali size sesleniyorum :D...
ne zamandan beri kadın işi yapmak deliknlılık oldu:... yakında örgü ören erkeklere de deilkanlı dersiniz::)...[/QUOTE] madde 35 okusunlar görürler ne yazıyormuş |
Erkek adam,
Leğeni odasına getirtip ayaklarını yıkattırır. Herşeyi ayağına getirttirir. Kapıdan girdimi herkes ayakta hazırolda bekler, Yemeği beğenmeyip tabağı fırlatır, En ufak şeyde bağırır, Canı sıkılınca karısını döver, Ne cam silmesinden bahsediyorsunuz, kaçıncı asırda yaşıyoruz olmaz ki :) |
Madde 35 nedir ? Biz çok gördük dışarda aslan evde kedileri :)
|
[QUOTE=club7house;434073]Madde 35 nedir ? Biz çok gördük dışarda aslan evde kedileri :)[/QUOTE]
barikatla ben yazdım bu kitabı madde 35.te cam silme yok:D |
Benim kitabımda , erkek adam fiziken güçsüz kadınına ağırlık yapmaz. Ağırlığını dışarda göstermeli !! :)
|
[QUOTE=metin 0758;434053]bu mudur delikanlılık eline bez alıp cam silmekmidir delikanlılık eyy ahali size sesleniyorum :D...
ne zamandan beri kadın işi yapmak deliknlılık oldu:... yakında örgü ören erkeklere de deilkanlı dersiniz::)...[/QUOTE] Erkek adam Elinden geleni yapmalıdır sevdiğini mutlu etmek için öyle eline bez alıyor cam siliyor diye delikanlığı gitmez :D |
[COLOR="Black"][B][I]erkek adam camda siller halıda yıkar eşine ve annnsine yardım amaçli arti cam silerek ekmek parasi kazanan erkek kardeşlerimizde var ..[/I][/B][/COLOR]
|
sevdiği cam silince mi mutlu olacak ?:)
|
valla iş gergi silmek gerekiyor nerden baksanız iki hafta içinde 500 den fazla cam sildik :) cumhuriyet üniversitesinde
|
erkek adam cam silermi derken görevi bu olana ne diyelim görevi olmayıpta bu işi zevk için yapan varsa onada ne diyelim hiç yapmayan varsa oda benim buna ne diyelim
|
Bekar adam annesine yardım eder cam silmek için ama evlendimi silmeyebilir .Eğer cam yüksekse eşi silerken düşme tehlikesi varsa gece kimseler görmeden silebilir
|
:D[QUOTE=fırtına110;434122]Bekar adam annesine yardım eder cam silmek için ama evlendimi silmeyebilir .Eğer cam yüksekse eşi silerken düşme tehlikesi varsa gece kimseler görmeden silebilir[/QUOTE]
........................:D:D:D.............................yorum yok |
Valla siler tabi ne olacakki?Gerci bilmiom ben erkege is yaptirmayi sevmem.Yani erkek zaten aksama kadar alninin terini akitiyo.Ekmek parasi kazanio.Ondan sonra bide eve gelip cam silmesi olmaz tabi.Ama is olarak cam siliyosa gayet normal.Is istir...
|
silmeeeeezzzzzzz!.......................
|
[QUOTE=metin 0758;434956]silmeeeeezzzzzzz!.......................[/QUOTE]
silmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeZ |
[QUOTE=fırtına110;434122]Bekar adam annesine yardım eder cam silmek için ama evlendimi silmeyebilir .Eğer cam yüksekse eşi silerken düşme tehlikesi varsa gece kimseler görmeden silebilir[/QUOTE]
[B][I] Bu konuda fırtına kardeş sana katılıyorum ; ama annesi silemeyecek durum da ise siler , eşininde yükseklik korkusu varsa kimseler görmeden silebilir, [/I][/B] [B][/B] [B][I] Diğer şekilde evde bayan oturacak erkek cam silecek yok öyli bişey ben asla yaptırmam, yaptıranlarada saygı duymaktan başka bri şey yapamayız.[/I][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Bence esini, Annesini seven siler.
Sevmek Fedakarlik demektir.[/COLOR][/B] |
sevmek ayrı cam silmek ayrı ben silmem
|
[B][COLOR="DarkRed"]Erkek adam niye cam silmesin?
Af buyrun ama siz HZ MUHAMMED SAV dan daha mi üstünsünüz.? Bu bana biraz kuruntu gibi geliyor.[/COLOR][/B] |
burdaki konunun peygamberle ne alakası var anlamadım erkek adam cam silermi diyor bende kendi adıma silmem diyom keşke peygamberimizin her sünnetini yapabilsek ama nerde
|
NEDEN SILMESIN? SILINCE ERKEKLIGINDEN NE KAYBEDER. HAYAT MUSTEREKTIR, YERI GELINCE ERKEK CAMDA SILER,YEMEKTE YAPAR.
|
İnsanlığımın işçisiyim , emekçisiyim ( camda silerim ) salim abi yanlış anlama sanada saygı duyuyorum :)
|
silenede yapanada kolay gelsin
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;435070]burdaki konunun peygamberle ne alakası var anlamadım erkek adam cam silermi diyor bende kendi adıma silmem diyom keşke peygamberimizin her sünnetini yapabilsek ama nerde[/QUOTE]
SALIM HEMSOM, ALLAH ASKINA SOYLE, NIYE CAM SILMEYE BUKADAR KARSISIN :) |
Salim abinin can damarı bir konu , onunda haklı olduğu durum var, eee yiğido'nun erkeklik psikolojisi farklı olur bayanlarımız mahruz görsün :))
|
[QUOTE=nurcansl;435075]SALIM HEMSOM, ALLAH ASKINA SOYLE, NIYE CAM SILMEYE BUKADAR KARSISIN :)[/QUOTE]
karşı değilim ben silenlere saygı duyuyorum silmiyorum diyenlere duyulan tepkiyi anlamıyorum konu farklı yönlere gidiyor herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim karşı gelmem normal şartlarda mecbur kalırsam veya bu konuda bana görev düşerse bırak cam silmeyi leğenle çamaşır bile yıkarım ama durup dururkende yapmam buda burda son kararım ........................... |
camda silinir temizlikte yapılır unutmayalım hayatta herşey müşterektir...
|
[QUOTE=Kardelencicegi;435061][B][COLOR=darkred]Erkek adam niye cam silmesin?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]Af buyrun ama siz HZ MUHAMMED SAV dan daha mi üstünsünüz.?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]Bu bana biraz kuruntu gibi geliyor.[/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I]Amenna ondan üstün kimse olamaz Kardelencim ; tabiki hayat müşterektir [/I][/B] [B][I]Erkek adam cam siler ama nasıl ; eşi rahatsıdır yapamayacak durumdadır işte o zaman , yemiğini de yapar bulaşık ve çamaşırında yıkar camını da siler ama ; eşinin herhangi bir şeyi yok kalkıp erkek cam silecek bana çok ama çok ters asla yaptırmammmmmm .[/I][/B] [B][I]Bizim alie kurallarına ve geleneklerimize çok terstir .[/I][/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;435078]karşı değilim ben silenlere saygı duyuyorum silmiyorum diyenlere duyulan tepkiyi anlamıyorum konu farklı yönlere gidiyor herkesin görüşüne saygı duyuyorum benim karşı gelmem normal şartlarda mecbur kalırsam veya bu konuda bana görev düşerse bırak cam silmeyi leğenle çamaşır bile yıkarım ama durup dururkende yapmam buda burda son kararım ...........................[/QUOTE]
HEMSOM, GORUSUNE SAYGIM SONSUZ. GUZEL YAZMISSIN.GEREKIRSE, YERI VE ZAMANI GELINCE HERSEY YAPILIR. EGER ERKEK DISARIDA CALISIYOR VE KADINDA EV HANIMIYSA CAM SILMEYI ERKEKTEN BEKLEMEK ZATEN OLMAZ. |
[QUOTE=nurcansl;435097]HEMSOM, GORUSUNE SAYGIM SONSUZ. GUZEL YAZMISSIN.GEREKIRSE, YERI VE ZAMANI GELINCE HERSEY YAPILIR. EGER ERKEK DISARIDA CALISIYOR VE KADINDA EV HANIMIYSA CAM SILMEYI ERKEKTEN BEKLEMEK ZATEN OLMAZ.[/QUOTE]
benim anlatmak istediğimde bu zaten ah bi anlatabilsem |
[QUOTE=deliktaşlısalim;435070]burdaki konunun peygamberle ne alakası var anlamadım erkek adam cam silermi diyor bende kendi adıma silmem diyom keşke peygamberimizin her sünnetini yapabilsek ama nerde[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][B]Kardesim Bayanlara yardim etmek kötü degildir. Benim Peygamber efendimizden misal vermem. Kendi dügmesini, sökögünü kendisi dikermis. Bizim Sivasin Erkeginden MACO erkek görmedim ben.:D NUH der Peygamber demezler.:rolleyes::rolleyes: Silmezsen canin sag olsun ama yengeye bir soralim mi?:rolleyes:[/B][/COLOR] |
[QUOTE=Kardelencicegi;435183][COLOR="DarkRed"][B]Kardesim Bayanlara yardim etmek kötü degildir.
Benim Peygamber efendimizden misal vermem. Kendi dügmesini, sökögünü kendisi dikermis. Bizim Sivasin Erkeginden MACO erkek görmedim ben.:D NUH der Peygamber demezler.:rolleyes::rolleyes: Silmezsen canin sag olsun ama yengeye bir soralim mi?:rolleyes:[/B][/COLOR][/QUOTE] cam silme konusu benim için kapanmıştır benim kararım belli kimseyle alakası yok şahsi görüşüm benim artık silmeyeceğim kurulayacağım camları:D |
[B][COLOR="DarkRed"]Silme kardesim camcilar ne güne duruyor.:D
Parayi verir sildirirsin sende. No problem:D :D[/COLOR][/B] |
[B]Bir evde camları erkek siliyorsa o evdeki bayanlarda sorun var demektir :)[/B]
|
[QUOTE=Cley;435194][B]Bir evde camları erkek siliyorsa o evdeki bayanlarda sorun var demektir :)[/B][/QUOTE]
sabahtan beri bende bunu anlatmaya çalışıyom ama malesef :D |
[B][COLOR="DarkRed"]Ben buna erkekler dayanismasi derim Cley.:D[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=Kardelencicegi;435198][B][COLOR="DarkRed"]Ben buna erkekler dayanismasi derim Cley.:D[/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]Ben herşeyi siliyorum malesef sadece cam değil :)[/B] |
[QUOTE=Cley;435200][B]Ben herşeyi siliyorum malesef sadece cam değil :)[/B][/QUOTE]
Bizim yöneticilerin mesaj silmede üstlerine yok, eger mesajlarim silinmeseydi simdi 5.000 mesajim vardi. :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:56. |