Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Birbirimizi Tanıyalım (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=15)
-   -   Üstteki üyeyi anlat (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=12346)

65serdal58 16.08.2009 23:34

Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT

kurtları seven bi arkadaş.............:)

sevgim 58 16.08.2009 23:38

COCUKLARI SEVEN BIR ARKADAS ...........

betüs58 17.08.2009 00:44

ben seni seviorumm sevgimm yhaaa ölesinee vallah......:)

65serdal58 17.08.2009 00:46

ne kadar kavga da etsek,,,

iyi bir arkadaştır kendisi:)

qio 17.08.2009 00:46

Çok iyi tanırım kendisini.

ömer yalcin 17.08.2009 01:30

[B][I]TANIMAM AMA NICKI COK TUAAF CLUB 7 HOUSE[/I][/B]
[B][I]ALMANYA ÖYLE ISIMLI YAZILAN YERLER PEK IYI YERLER DEGIL AMA..................[/I][/B]

metalurji 17.08.2009 01:35

altuntas58 :

Ülke
türkiye / istanbul
İlçe
Merkez
Köyünüz
450 ESKİKARAHİSAR ULAŞ
occupation
emekli
İlgi Alanı
spor ,seyahat
Yaşadığınız Ülke
Türkiye - TR

ben fazla tanımıyorum altuntas abıyı :D ben yenıyım galıba ondandır :D sportıf bı ınsana benzıyor tam benlik :D

ayten58 17.08.2009 03:19

goramaz kardeşime ve abdurrahman kardeşime çok teşekkür ediyorum evet haklısınız düşündüğümü saklamam ve oğlumu değil kızlarımı üvey oğlumuda çok severim anneyim anneler evlat ayırmazki sizleride seviyorum ben hemde çok
goramaz kardeşim eksik bildiğim ne ise yazda düzelteyim bi zahmet bir ikincisi kardeleni çok seviyorum üçüncüsü içimde bayağı bişiylerin savaşını hala veriyorum ve bu yüzden arada çok asabiileşiyorum oda bazen siteye yansıyor kırdığım kardeşlerimden özür diliyorum ama haksız yere değl.

metalurji kardeşim yeni üye tanımıyorum yorum yapamıycam goramaz ve abdurrahman kardeşlerim muhabbeti seven seviyeli ve sevgi dolu dürüst iki bey sevgilerimi sunuyorum ikinizede.

goramaz 17.08.2009 14:33

[QUOTE=guldane;449994]goramaz kardeşime ve abdurrahman kardeşime çok teşekkür ediyorum evet haklısınız düşündüğümü saklamam ve oğlumu değil kızlarımı üvey oğlumuda çok severim anneyim anneler evlat ayırmazki sizleride seviyorum ben hemde çok
goramaz kardeşim eksik bildiğim ne ise yazda düzelteyim bi zahmet bir ikincisi kardeleni çok seviyorum üçüncüsü içimde bayağı bişiylerin savaşını hala veriyorum ve bu yüzden arada çok asabiileşiyorum oda bazen siteye yansıyor kırdığım kardeşlerimden özür diliyorum ama haksız yere değl.

metalurji kardeşim yeni üye tanımıyorum yorum yapamıycam goramaz ve abdurrahman kardeşlerim muhabbeti seven seviyeli ve sevgi dolu dürüst iki bey sevgilerimi sunuyorum ikinizede.[/QUOTE]

ablacım sizi kırdıysam bağışlayın. tamamanen benim kulladığım ifadelerden kaynaklanan bir sorun.. hani otobüs konuşunda tartışmıştık ya o zaman ben otobüslerdeki sistemin değiştiğini söylemiştim.. o tartışmadki tavrınız çok hoşuma gitmişti.. yoksa estağfirullah sizin gibi tecrübeli benden olgun bir insana böyle ''eksik bilgisi var '' demek benim haddim değil...bir de ablacım ben bayanım...

Salim58 17.08.2009 15:14

[B]goramaz kardeşim çok saygılı ve çok efendi bi bacımız kendisini takdir ediyorum bazen beni uyarması bile hoşuma gidiyor teşekkürler saygılar kardeşim[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:33.