![]() |
--->: forumdan 3 kişiye çiçek ver !!!
sagol abi
bende sadece sana gönderiyorum |
bende sadece kendime istiyorum:)..........
|
[QUOTE=gürün_güzeli;287986]bende sadece kendime istiyorum:)..........[/QUOTE]
bize yokmu ?????? mehmet abime samet abime kaptan abime |
Yahu yeter yeteeeer...
Ortalıkta çiçek bırakmadınız beee.. Ne kadar doğa düşmanısınız yaaa...! :) Bırakın çiçekler dalında kalsın, Çiçekler dalında güzeldir...! ;) Sizin kadar çevre katliamcısı görmedim valaa...! :D |
tüm çiçeklerim sönmez abiciğime:)
|
[QUOTE=gürün_güzeli;288044]tüm çiçeklerim sönmez abiciğime:)[/QUOTE]
Vay sen sağolasın köylüm. Ama sakın dalından koparıp getirme he mi ? Saksıyla getir...! :) |
[QUOTE=SONMEZ;288046]Vay sen sağolasın köylüm.
Ama sakın dalından koparıp getirme he mi ? Saksıyla getir...! :)[/QUOTE] yok abim dalından koparmam ben sana dikerim fidesiyle getiririm hiç merak etme sen...hem aslında gerek yok bunlara sen bizim köye gel misafirimiz ol...misafir ol gel bize börekler açaarım size:D:Dayrıca çiçekler de dikerim:D |
[QUOTE=gürün_güzeli;288048]yok abim dalından koparmam ben sana dikerim fidesiyle getiririm hiç merak etme sen...hem aslında gerek yok bunlara sen bizim köye gel misafirimiz ol...misafir ol gel bize börekler açaarım size:D:Dayrıca çiçekler de dikerim:D[/QUOTE]
[B]Nezaketinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah geleceğim. burnumda buram buram tüten doğduğum köyü ve evi görmeye geleceğim inş. Umarım, doğduğum okul lojmanı duruyordur...![/B] |
[QUOTE=SONMEZ;288057][B]Nezaketinize çok teşekkür ediyorum.
İnşallah geleceğim. burnumda buram buram tüten doğduğum köyü ve evi görmeye geleceğim inş. Umarım, doğduğum okul lojmanı duruyordur...![/B][/QUOTE] duruyor abi resim istedin koydum ya:) |
sonmez abime
gürün_güzeline kaptan abime |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:58. |