![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[url=http://www.canliklip.com/klip-izle-28158-Devran-caglar-Sahte-Sevgililer.html][img]http://i1.ytimg.com/vi/2yj9tHb7LMU/default.jpg[/img]Devran Çağlar - Sahte Sevgililer Klip izle, Dinle[/url]
[COLOR="Silver"][B][I] Değmezsin ağlamaya Değmezsin ağlamaya Bitip tükenmiş ömür Herşeyimi harcadım uğruna Çok aptalmış bu gönül Hayaller asmıştım aşk uğruna Gönlün duvarlarına Ümitler yeşertim aşk kokulu Ömrün baharlarına Azıcık sevseydin şükretseydin Sevdamızın hatrına Değdin mi yitirdin düşleri Böyle bir hiç uğuna Gözüm kör olmuş aşkından yazık Beni acıtsanda suçlamadın Tek başına sevmek yetmiyormuş Biraz geç oldu ama anladın Değmezsin ağlama Bitip tükenmiş ömür Herşeyinim harcadım uğruna Çok aptalmış bu gönül.... [/I][/B][/COLOR] |
[B]Sibel Pamuk - Halaylar :)[/B]
|
Atilla Yilmaz _ Gelin Savasa . . .
[COLOR="Red"][B]Hak yolunda birleşelim Gelin savaşa savaşa Türk'lükte bütünleşelim Gelin savaşa savaşa Bayraktaki kan aşkına Bu güzel vatan aşkına Kefensiz yatan aşkına Gelin savaşa savaşa Niçin AB, Avrupa niçin Bu ne tavır ulan bu ne biçim Turan için Türklük için Gelin savaşa savaşa Kıbrıs'a toprak diyene Mideye beyin yiyene Çarpalım Türk'e sövene Gelin savaşa savaşa[/B][/COLOR] |
[COLOR=olive]ismail türüt-- ozan arif[/COLOR]
[COLOR=olive]Plan Yapmayin Plan [/COLOR] [COLOR=olive]Gitmez Karadenizde[/COLOR] [COLOR=olive]Kahbelik yalan dolan Tutmaz Karadenizde[/COLOR] [COLOR=olive]Ne Conisi Ne Rusu Pusu Kurmasin Pusu[/COLOR] [COLOR=olive]Boluculuk Borusu Otmez Karadenizde[/COLOR] [COLOR=olive]Birakin Can Calmayi Ermenici oLmayi[/COLOR] [COLOR=olive]Millet Boyle Dolmayi Yutmaz Karadenizde[/COLOR] [COLOR=olive]O gun oyle DesinLer Bugun Boyle Desinler[/COLOR] [COLOR=olive]Fatihalar Yasinler Bitmez Karadenizde[/COLOR] [COLOR=olive]Serefini Sanini Ortaya Kor Canini[/COLOR] [COLOR=olive]Hickimse Vatanini Satmaz Karadenizde[/COLOR] [COLOR=olive]Vatan Satsa Bir Kisi Aninda Biter Isi[/COLOR] [COLOR=olive]TURK ve ISLAM gunesi Batmaz Karadenizde[/COLOR] [COLOR=green][B]Bizde Varken Bu Durus [/B][/COLOR] [B][COLOR=green]Emiceniz Olsa Bush [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Alayiniz 5 Kurus [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Etmez Karadenizde [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Anladik var ocunuz [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]belli kuyruk aciniz [/COLOR][/B] [B][COLOR=green]kargasaya gucunuz[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]yetmez karadenizde[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Ceylan
Zorundamiyim Her gece, rüyamda işin ne senin hep seni görmek ,zorundamıyım kalbimin içinde ,sızın var senin hep seni sevmek zorundamıyım kalbimin içinde sızın var senin hep seni sevmek zorundamıyım kalbim diyorki bu aşkı bitir bitirde bedenini oldugu gibi getir kalmadı bende akıl fikir hep seni sevmek zorundamıyım Zorundamıyım, zorundamıyım hep sena yanmak zorundamıyım zorundamıyım eyy, zorundamıyım hep sana kahrolmak ,zorundamıyım canımda çok sevdim hatamı yaptım tanrıdam sonra bir sana taptım geceler, boyunca resmine baktım hep sana ,yanmak zorundamıyım geceler boyunca resmine baktım hep sana yanmak zorundamıyım duamı bedduamı büyümü yaptın nasıl ettinde aklımı aldın kor ateş oldun, yaktıkça yaktın hep sana yanma,k zorundamıyım zorundamıyım ,zorundamıyım hep seni, yaşamak, zorundamıyım.[/COLOR][/B] |
[B]KoLeRa----------ŞekerPare!!!!!!!![/B]
|
[COLOR=green][B]ozan arif - ak mı karamı[/B][/COLOR]
|
[B][I]Mustafa Yıldızdoğan / Ya Sen Gel ..[/I][/B]
|
[COLOR=green][B]ozan arif - bir it vardı[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#008000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#008000]darbeci kenan evren için yazılan destan[/COLOR][/B] |
[B]Gülben Ergen & Oğuzhan Koç - Giden Günlerim Oldu[/B]
[B]Gülben Ergen - Söz Uzun Yol Sarkilari 2009[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:35. |
|