![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=sandalli;379481]Yildizeli önünde yayilir kuzu,
Kislari sert gecer kirilmaz buzu, Sari cicek acar güzeldir yazi, Nasil methedeyim vatanim seni.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Yıldızeli dedin açtın yaralarım, Bu gurbet ellerde canımdan bezdim. Ana, baba,gardaş orda bıraktım, Şimdi garip garip ağlar gezerim. [/COLOR][/I][/B] |
Yildizelim icin acilsin yara,
Vatandan ayriyim baglarim kara, Gurbette yarami de kimler sara, Vatana hasretim dinmez icimde |
[QUOTE=kronick;379298][B][COLOR=darkorange]bizi dost bilmezmisin be abi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][B][COLOR=darkorange]yanlızlık çekilir dert degil inan ki [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bizi dost bilmedinse ne diyeyim gayri yollar olsada ara da kalplerimiz birdir bunu bil bari [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B][/QUOTE] Yitirdim dostlari düstüm dillere Hasret kaldim vatanimda güllere, Muhtac etti beni gurbet ellere, Ben kendi halime yanar aglarim. |
Sarardi mi alli yüzün,
Kör mü oldu yesil gözün, Yalanmiydi onca sözün, Terkeyledin neden beni. |
yıkılan umutların enkazı altında kayboldum
esen her rüzgarla diyar diyar savruldum daha yola çikmadan düştüm yoruldum ben genç yaşta mutsuzluk sarhoşu oldum |
dedimya mutsuzluk sarhoşuyum ben gülemem
katlandim acilara öyle her kursunla ölemem istediğin kadar at istediğin kadar vur vefasızsın sen vefasızın adını birdaha söylemem |
zorluklara göğüs germiş
engelleri aşıp gelmiş canı cana katıp sevmiş aşklar varmış,aşklar varmış |
her yağmurda ıslanan
sırılsıklam olup koşan sevdiğin için akıp coşan aşklar varmış,aşklar varmış |
güller varmış bahcesinde
aşk kokarmış her nefesinde böyle aşklarında ötesinde aşklar varmış,aşklar varmış |
daglardaki ceylan gibi
fırat dicle seyhan gibi ayaktaki hal hal gibi aşklar varmış aşklar varmış |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:46. |
|