![]() |
--->: Üstteki Üye Hakkında Ne Düsünüyorsunuz..
[B][COLOR="RoyalBlue"]WaLLa daha demin tartıştık ama Sinirim Hemen Geçti :):) :D:D:D[/COLOR][/B]
|
Hemen tercübeli yigido olmasi ve her konuda yer buldugunu düsünüyorum.
|
giyimine özen veren birisi...........................
|
Evet öyleyimdir.
Yaa kusura bakma ama bence sen fatma girike benziyon öyle bi düsüncem var. sakin alinma kesinlikle alay etme bi dururum olmaz ablamin karsisinda ama öyle düsünüyrum. |
iyi biri ama ben daha yenisiteye katıldığım için fazla bilmiyorum sizi ama konuş tuğumdan beri coook iyi olduğunu anladım...
|
[QUOTE=58memo;278264]Evet öyleyimdir.
Yaa kusura bakma ama bence sen fatma girike benziyon öyle bi düsüncem var. sakin alinma kesinlikle alay etme bi dururum olmaz ablamin karsisinda ama öyle düsünüyrum.[/QUOTE] tşk ederim keşke onun gibi olabilsem ama daha öncede sölemiştim beni kurtlar vadisindeki çakırdın karısına çok benzetiyorlar.......onun gözleri mavi benimki ise ela-bal rengi.....;) |
Tsk ederim
dogan kardesimi bence yeni taniyorum ama yorumlariyla ve saygisiyla gercekten iyi birisine benzedigini anladim. :D |
Olsun abla ben böyle benzetiyim onlar öyle benzitler oldu izin varsa tabi.
|
var var;)
sygılı dürüst birisine benziyosun..temiz çocuksun:)çocuk derken öle deil anlamışsındır sen umarım |
Anladim abla tsk ederim :D.
Sende temiz aile bakimli bir ablamiza benziyorsun. Dürüst, sayili ve büyüklerine karsi hürmetli olduguna inaniyorum. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:55. |