![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[COLOR=olive]Destanlar yazdın dört yılda
Unutulmaz adın kazıldı akılda Bir saltanattı devrildi istanbulda Helal olsun şampiyon yiğidolara!!! Canlar kurban kırmızıya beyaza Kupalar yakışır anadoludan çıkan avaza Sivas'ım zirvede girelim bu yaza Helal olsun şampiyon yiğidolara!!! Tesadüf denmeye başlandı başarılara Ders verildi aslan görünümlü haşeralara Haydi patlarcasına eler vursun alkışlara Helal olsun şampiyon yiğidolara!!! BARİKATIM selam eder sivaslı yıldızlara Gol olsun her topun kıskanç arsızlara Şampiyonluk yakışır artık şanlı taraftara Helal olsun şampiyon yiğidolara!!![/COLOR] |
[COLOR=olive]Artık neye gülüp neye ağlayacağımı bilmiyorum
Yitirdim duygularımı hiç birşey hissetmiyorum Ne dostlarda vefa kaldı ne sevgide saadet Herkeste ayrı bir hava anlamadım bu ne hiddet Öyle oldu ki hem özgürüz hem esiriz Ancak zayıflara karşı fırtına gibi eseriz Avrupa sevdasına abdal olduk dolandık Bir olan yerine paraya şöhrete bağlandık Hep birlik olacaktık ben yerine bizdik güya Yitirdi önemini hani nerde edep hani nerde haya Artık dik duramıyoruz,yerine göre eğiliyoruz bükülüyoruz Eskiden koştugumuz insanlık yolunda şimdi yürümeden dökülüyoruz Herkes kendine ayrı yol buluyor agızlarda başka bir türkü Söyleyin bana söyleyin dalları kesilince agaç neylesin kökü Her televizyonda başka haber herkese göre bir dizi Uyanın artık uyanın vurdular narkozu uyutuyorlar bizi Parayı kaybedince zengin kişi bagırıyor kriz kriz Söyleyin bugün gururu kaybedersek yarın ne ederiz Güneydoğu,marmara,ege hepsi bizim bölgemiz Bir zaman yücelerdeydi şimdi kaybolan gölgemiz Savrulurya rüzgarın önüne düşen her yaprak Bizde yaprak olduk artık paklamaz bir avuç toprak Önemi kalmadı artık,kimse ayırt etmiyor haramı helalı Bir söz söyleyince adımızı koyuyorlar felaket tellalı Durdum döndüm arkama ve ta gerileri gözledim Kısacası ben geçmişimi,ah o eski günleri özledim[/COLOR] |
[COLOR=olive]ALLAH yarattı bizleri elçisidir RASULULLAH
Lailahe illallah muhammedun rasulullah Namaz kılan kalp dünyadayken olur ferah Lailahe illallah muhammedun rasulullah Dökülmesin zemheride dalımdan yapraklarım Hep kutsaldı,kutsal kalsın topraklarım Bağırsın çatlayana kadar dudaklarım Lailahe illallah muhammedun rasulullah Kahrolsun kardeşlerin arasını bozan Bahar yaşasın görmesin güller hazan Beş vakit okunsun susmasın ezan Lailahe illallah muhammedun rasulullah Dünya üzerine doğsun islam güneşi Birdir o ALLAH bulunmaz başka eşi Pişman olacaksın görünce cehennem ateşi Lailahe illallah muhammedun rasulullah İslam gelince eridi yalancı batıl ilim Canlar kurban odur benim sevgilim Mucizeleri karşısında nacizane tutulur dilim Lailahe illallah muhammedun rasulullah Çözülsün kalbimizden şeytanın kiri Yaşarken yakıyoruz kendimizi diri diri İslamın zalimlere karşı büyük sihiri Lailahe illallah muhammedun rasulullah ALLAHTAN uzaklaştırır bizi dünya malı Kurtuluşun yolu belli şartsızca uymalı Öyle bağırmalıyız ki ölülerde duymalı Lailahe illallah muhammedun rasulullah BARİKATIM dağ taş gezer görmedi düzü Dilerim ALLAH korkusundan ağlasın gözü Ne mutlu can verirken söyleyebilene o sözü Lailahe illallah muhammedun rasulullah[/COLOR] |
[COLOR=olive]Bunu ister uyarı say isterse tehdit
Hep düşmandık hepde düşmanız bil ve git Sınırlarımız için can verir her yiğit Anlamazsın sen,ne bilir bu duyguları it Kalleştir menfaat için değerini satan Ecdadımızdır toprak için şimdi toprakta yatan Kanla alındı ancak kanla kaybedilir vatan Anlamazsın sen,şimdi utanabilirsen utan Her köşesi başka güzel,her yeri cennet Atalarımız kanla almış şimdi bize emanet Kadınlarımızda bilir,onlar için en kıymetli zinet Anlamazsın sen,acizsin!Yapabildiğin tek şey ihanet Ayyıldızım hep göklerde dalgalanacak Bu vatan yıkılmaz,bu böyle algılanacak Cezasız kalmaz,ihanet edenler asılacak Anlamazsın sen,kahpelik yakışır sana ancak Gün gelince verilir canlar işlemez torpil işlemez hatır Bil ağlamaz şehidin anası ama yüreğini acıtır Tarihe kanla destan yazıldı,aç oku satır satır Anlamazsın sen,çünkü sadece sürdüğün yere gider katır ALLAHIM derman versin mehmedimin dizine Dağ,taş gezerler,çoğu gelemez izine Kurban olasın,anaların intikam bakan gözüne Anlamazsın sen,vallahi bogulursun nefret tükürse yüzüne Yüce dağlarımızın karı dört mevsim erimez Dikildi bayrağım öyle her rüzgarda devrilmez Sen geber!sen gebermeden yüreğime su serpilmez Anlamazsın sen,çok anıran eşeğe ahırda yer verilmez Adresimiz TÜRKİYE,vatana çıkar her yolumuz Bir karış toprağına feda olsun ayağımız,kolumuz Bu yükü kaldırmak için herkes verir omuz Anlamazsın sen,yağdan başka neye yarar domuz BARİKATIM selam eder zalim zulmünü kırana Yolumuzu cizmiş,başlar feda ALLAHA KURAN'A Lanet olsun teröristin namazını kılana Anlamazsın sen,sürüneceksin çünkü sürünmek yakışır yılana[/COLOR] |
[COLOR=olive]Katliamla meşhursun kahpelikle özdeş
ALLAH'tan dilerim doğmasın sana güneş Senden olan insan gözümde sadece leş Bak yine söylüyorum israil kalleş israil kalleş Kalbin atıyor fesat fesat,kafanda bin hile İnandığın tevrat öldürme dedi,öldürdün bile bile Desende ebediyyen dostuz TÜRKİYE ile Bak yine söylüyorum israil kalleş israil kalleş Alamazsın FİLİSTİNİ,yıkamazsın imanın kalesini bil Sana sesleniyor haykırırcasına yetmiş milyon dil Ben senin dostun değilim bunu yazdığın yerden sil Bak yine söylüyorum israil kalleş israil kalleş Yedin yağlı domuz etini,ölürken tokmu olacaksın Daymadın kana,alırsan gazzeyi çokmu olacaksın Vaktin yok katliamdan çoğalmaya,ne oldu yokmu olacaksın Bak yine söylüyorum israil kalleş israil kalleş Varsa cesaretin uzansın mescid-i aksaya elin Yakındır kıyımın,elbet gelecek seninde ebabilin Bitmez nefretim,çürüse bedenin koksa cesedin Bak yine söylüyorum israil kalleş israil kalleş Sözünü çekmez zalimden sivaslı BARİKAT Yalan çıkmaz ağzımdan her sözüm hakikat Osmanlı olsaydı atardı şimdiye bin tokat Bak yine söylüyorum israil kalleş israil kalleş[/COLOR] |
[COLOR=olive]Doksan yedi yılında çalındı umutların
Soyuldun sen imam hatiplim Ayaklar altına alındı yarınların Ezildin sen imam hatiplim Kapattılar sana gelen yolları Kestiler senden giden dalları Kırdılar seni saran kolları Yalnızsın sen imam hatiplim Acımadılar senin göz yaşlarına Örtünü açıp baktılar başına Sahip çıktılar katolik haçına Atıldın sen imam hatiplim Hesap günü sorulacak onlara Tükendin artık geldin sonlara Yazık ettiler yürekli milyonlara Bitirildin sen imam hatiplim Senin haline gülenler gafildir Sana irticacı diyenler cahildir Bu sözüme karşı çıkanlarda dahildir İtildin sen imam hatiplim BARİKATIM söyler sözü atmaz nara Sana dil uzatanlar düşsün dara Yakındır kapanır bagrındaki yara BİR DEVİRSİN SEN İMAM HATİPLİM[/COLOR] |
her sabah kalkarım gözüm yollarda,
gözüm açtım kardaş gurbet ellerde, köyüm, yaylam kaldı yüce dağlarda, gurbet elde hasta etti dert beni... |
vazgeçmem yine de bu hevesimden,
köyüm ismi düşer her nefesimden, çırpınıp dururum dert kafesinden, genç yaşımda kocattı bu dert beni... |
görsem cemalını eğer bu bana yeter,
ayrılık hasreti ölümden de beter, gelir bir gün toprağında da yatar, gelmeden ecel öldürür bu dert beni... |
karnuslunun sönmez hiç aşk ateşi,
bahar gelir görür elbet güneşi, gurbet elde yağsız kaynamış aşı, yataklara düşürdü bu dert beni. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:15. |
|