![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="Gray"][B][I] ebru gündeş -- Saygılarımlaa.......... [/I][/B][/COLOR]
|
osman öztunc (MUHSİNLER ÖLMEZZZ)
|
ferhat göçer - ben hep bekledim hiç giden olmadım
|
4 peynirli pizza......................................
|
Biri bana gelsin............................Ferhat GÖÇER
|
[COLOR="DarkRed"][B]Ebru Gündes
Kacak Bu sehirde buldum bugday ellerini Bu sehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pisman degilim ama göctüm kederden Düsman degilim ama cöktüm erkenden Bir daha bu yollari ayni hevesle yürür müyüm Kim bilir ne bekliyor kalir miyim ölür müyüm Ne malum dünya gözüyle Bir daha görür müyüm Tuhaf buluyorlar bu kacak halimi Seninle doldurdum yasak ihlalimi Seninle kapattim ask defterimi Pisman degilim göctüm kederden Düsman degilim ama cöktüm erkenden Bir daha bu yollari ayni hevesle yürür müyüm Kim bilir ne bekliyor kalir miyim ölür müyüm Ne malum dünya gözüyle Bir daha görür muyum..........[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Ebru Gündeş
Saygılarımla Bir nefes gibi sevmek Çok gerekli çok özel Bu yasak aşkımızda son nefes bile güzel Sende bende çaresiziz ahh çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımızda olsa biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım yaşanmış duygularımla Ortasından bölünmüş uykularımla Sen beni düşünme toparlanırım Güle güle git sen saygılarımla Sende bende çaresiziz çıkmazdayız yolumuz yok Sevmek hakkımızda olsa biliyorsun biliyorsun biliyorsun Sonumuz yok Ben yaşarım yaşanmış duygularımla Ortasından bölünmüş uykularımla Sen beni düşünme toparlanırım Güle güle git sen saygılarımla [/I][/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Asik mahzuni Serif.
Bu Sene De Böyle Oldu Tarlamızda taş çokmuş Bu senede böyle oldu, Karasaban çatlakmış Bu senede böyle oldu Tarla sürülemedi, Tohum ekilemedi Elbistanın düzünden Usanmadın tozundan, Bir zalimin yüzünden Bu senede böyle oldu Tarla sürülemedi, Tohum ekilemedi Geçen yılın firezi Yerde kaldı birazı, Böyle olur bazı bazı Bu senede böyle oldu Tarla sürülemedi Tohum ekilemedi Emekçiyim sinede Öfke yatar gene de Umut gelen senede Bu senede böyle oldu......... Cok sevdigim Türkülerden biridir. :)[/COLOR][/B] |
[COLOR="DimGray"][B][I][U] Candan Erçetin --Yalan
Geri döndüren gördünmü geçmişi Boşa soldurdun o nazlı gençliği Bir avuç toprak için yor kendini Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Zaman kendine benzetmez herşeyi Hesapsız açar baharlar pembeyi Açmadığın dalda sözün geçermi Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan Sitem etme haberi yok dağların Gözlerini ellerinle bağladın Faydası yok geç kalınmış figanın Dünyada ölümden başkası yalan Yalan başkası yalan [/U][/I][/B][/COLOR] |
[B]spor proğramları dinliyorum[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:38. |
|