![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Halil Koçak - Doğudan Doğanım [/B]
|
alperden yemini dinliyorum..
|
Halil Koçak - Doğudan Doğanım
|
mehmet gökçe beni hatırla..
|
[B]Halil Koçak - Doğudan Doğanım[/B]
|
Esat aydoğan Allah,ım..
|
[B][COLOR="Red"]Halil Koçak - Doğudan Doğanım[/COLOR][/B]
(giderkende takili kalmistim, geldigimde de devam ediyorum yine) korkularını bilirim sırrın var bende eğdirmem boynunu kendime, kimselere bitmesin umudun kesme sen selamı devam ederim ben böyle arkadaş hesabı ben bu durumdan ölmem yolumdan da dönmem meraklanma sevdamıda üstüne yük etmem yaşamadan görmem kararımdan dönmem sen düşünme benim sancımı ağlarken görünmem ben yanıyorum doğudan doğanım sen yansan da yanmasan da misafirim ol gel hiç önemi yok kalsan da kalmasan da.. ben yanıyorum doğudan doğanım sen yansan da yanmasan da kokunu bırak odalarıma önemi yok kalsan da kalmasan da.. öyle bi içten sarılırımki selama durur tüm geçmişin olabilirliğine şaşarsın böyle sevilmenin |
[B][COLOR="DarkRed"]Sibel Can
Lale Devri Cok gec kalmisiz canim, Vakit bu Vakit degil. Eski Radyolar gibi, Catiya saklanmis Ask. Öyle Sanmisiz canim, artik Ölümsüz degil. Leyla ile Mecnun gibi, coktan Masal olmus Ask. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. Cok gec kalmisiz canim, Vakit bu Vakit degil. Eski Radyolar gibi, Catiya saklanmis Ask. Öyle Sanmisiz canim, artik Ölümsüz degil. Leyla ile Mecnun gibi, coktan Masal olmus Ask. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Lale Devri Cocuklariyiz biz, Zamanimiz gecmis. Ask Sarabindan kimbilir en son, hangi sansli icmis. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. Ben derim utanma iftahar et, sevmeyenler utansin. asksizliga Mahküm edildiyse, bu Dünya yansin. [/COLOR][/B] |
GüLşen Aşkından Öte Köy yOk..
|
[B][COLOR="DarkRed"]Devran Çağlar
Asi İsyanlarıma sözüm geçmiyor Erişemedim hayal yaptım seni Başkasını inan gözüm görmüyor Nasılda terk ettin beni İnanmakmı sanamı benmi Söyle bana ne sandın sen kendini Vurgunum asiyim çılgınım diye Nasılda terk ettin beni asiydim Asiyim yinede olacağım elbet gerçek sevgiyi böylede bulacağım gözlerimdeki yaşı görmek için vefasız her gece bir kapı bir kapı çalacağım huy değişmez bunu sende bilirsin terk edince sevdiğin çok ararsın tutunacak bir tek dal bulamasın nasılda terk ettin beni.......[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:55. |
|