![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
ferdi tayfur.........bir sabahçı kahvesi..........
|
[B][COLOR="Red"]kafamı dinliyom- :D hehehheheheh[/COLOR][/B]
|
[B]Murat Yaman - nideyim[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]FERDI TAYFUR
KIBLE EN BÜYÜK DUYGUYA EN BÜYÜK AŞKA SONUNDA HERKESİ GÜLDÜRÜP GİTME GÖZÜMDE GÜNEŞSİN GÖNLÜMDE MABET BAKTIĞIM GÜNEŞİ SÖNDÜRÜP GİTME SEN AÇTIN SEN KAPAT GEL BU SAYFAYI ÖLDÜR İÇİMDEKİ KARA SEVDAYI BEN SENSİZ BİLEMEM MUTLU OLMAYI BENİ MUTSUZLUĞA TERKEDİP GİTME BENİ YALNIZLIĞA TERKEDİP GİTME BENİ KEDERLER BIRAKIP GİTME UZAKTA DURMA YANIMA EYLE DERDİNİ SÖYLE SEN BANA DOĞRU BENDE SANA KIBLEYİZ BÖYLE GEL GEL SENLE BEN BU ARZU BU DUA KABUL OLMALI DUAMI İSYANA DÖNDÜRÜP GİTME BANA BİR CAN BORCUN KALDI UNUTMA BENİ YAŞARKEN ÖLDÜRÜP GİTME...[/B][/COLOR] |
[COLOR=green][B]Gülnaz-Dost Lazım
Neyleyim neyleyim fani dünyayı Neyleyim neyleyim köşkü sarayı İstemem gözüm yok pulu parayı Dünya malı değil bana dost lazım Irmağı taşıyan dağlar değil mi Yaprağı besleyen fidan değil mi Her insanın sonu toprak değil mi Dünya malı değil bana dost lazım İnsanın başına neler gelecek Gönül gözüdür bu neler görecek Bu dünya bilinir kime kalacak Dünya malı değil bana dost lazım Irmağı taşıyan dağlar değil mi Yaprağı besleyen fidan değil mi Her insanın sonu toprak değil mi Dünya malı değil bana dost lazım[/B][/COLOR] |
ahmet kaya........... demek gidiyorsun.................
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Kıraç -- YıldızLarda Kayar. [/I][/B][/COLOR]
|
[B][COLOR=green]Numan Hadi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Yolun Sonuna Geldik Işte Ne Geri Dönüşü Var Yolun Nede Devamı Yaşanan Herşey Buraya Kadarmış Sevgilim Yılların Üstüne Kazanılmış Bir Sevda Ayrılıkla Süslenmiş Bir Aşk Var Ortada Ellerinle Vururken Darbelerini Mutluluga Verebildigim Tek Karşılık Bakışım Sana Bu Ne Yaşamaktır Nede Ölmektir Gülüm Ikisi Arasında Gel Gitler Kaldı Bana Bu Ne Yaman Sancıdır Bu Ne Yamandır Haydi Git Lanet Olasıca Durma Artık Giderken Arkana Bakma Sakın Bari Gidişin Şeref Dolu Olsun Ayrılıgın Şerefsizce Olmasın O Mahsun Bakışın Altında Şeytanlıgını Göremedim Seviyorum Dediginde Yalanı Var Diyemedim Nasılda Inanmışım Sana Ömrümü Harcadım Yoluna Şimdi Senden Ne Kaldı Bana Caneyyyyyyyy Şimdi Şerefsizlikten Başka Bir Daha Ayrılık Yok Dedin Inanmıştım Sözüne Senin Kocaman Bir Yalanmış Sevgin Caneyyyyyyy Şerefsiz Cıktın Sen Sevgilim Caneyy Demiştim Adına Adını Kazmıştım Koluma Kan Içinde Kalmıştı Kolum Degmezmişsin Akan Kanıma Ben Sana Ihanet Etmedim İşledigim Suç Seni Sevdim Ihanetin Bedelini Caneyyyy Bana Ödettin Sen Sevgilim Bir Daha Ayrılık Yok Dedin Inanmıştım Sözüne Senin Koca Bir Yalanmış Sevgin Caneyyy Şerefsiz Cıktın Sen Sevgilim[/COLOR][/B] |
ebru gündeş ..............biraz kızıl biraz mavi.................
|
[COLOR="DarkOrchid"][B][I] Gülayy
Hasret O gözler bana Eskisinden yabancı içimdeki bu sevda Hiç dinmeyen bir acı Ruhumun kederinden Gözlerim yaşla doldu Ağlıyorum derdimden Bana bilmem oldu En candan arkadaşım Ruhumu saran gece Ben kime bağlanmışım Ağlıyorum gizlice Kimsesiz sararmışım Derdime şifa verin Kalbimdeki yaralar Daha, çok daha derin [/I][/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:19. |
|