![]() |
Cevap: SitemiziN EnlerI
[B]En tatlı dilli : [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][SIZE="4"]Azizem_58_58 [/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][SIZE="3"][COLOR="Navy"]iltifat edeyim kendime biraz :D [/COLOR][/SIZE][/B] |
[QUOTE=Azizem_58_58;615954][B]En tatlı dilli : [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][SIZE=4]Azizem_58_58 [/SIZE][/COLOR][/FONT][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=navy]iltifat edeyim kendime biraz :D [/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] Tahtıma göz dikme gı aysima beni seçmiş :) Seni halkın huzurunda sitenin en Azizesi ilan ediyorum :D |
[B]Sağol varoL abeyy :) [/B]
|
[B]
En Aydın-------> Alibaba En Mutlu-------> Azizem En Bilgin-------> Abircan En Üstad------> Necmeddin Özbek En Bilgili-------> Kıbrıslı En Kültürlü----> Arif Coşkun En Bilge -------> Önce Vatan En Bilinçli------> Kaos En Doğrucu---> Sılam En Mod--------> Duman En Yasakçı-----> Cley[/B] |
Teşekkür ederim sevgili sivaslı net dostum ama üstadlık kim ? biz kim ?
|
[QUOTE=sivaslınet;615990][B]
En Aydın-------> Alibaba En Mutlu-------> Azizem En Bilgin-------> Abircan En Üstad------> Necmeddin Özbek En Bilgili-------> Kıbrıslı En Kültürlü----> Arif Coşkun En Bilge -------> Önce Vatan En Bilinçli------> Kaos En Doğrucu---> Sılam En Mod--------> Duman En Yasakçı-----> Cley[/B][/QUOTE] [B][SIZE="3"]teşekkür ederim :) [/SIZE][/B] |
Biz hiç bir dereceye girememişiz
En azından Kaostan olumlu olumsuz bişeyler beklerdim :)) |
niye bizden beklemiyorsun sevgili bilgin 58 sen sitenin en saygı değer yorumlarını yapan üyesisin.
|
Fikrini sonuna kadar savunan tek üye SİVASLINET. :)
|
Öncelikle teşekkür etmem gerekir sanırım, sivaslınet zerafet göstermiş..
Bu ortamda fikirlerini, özgürce, bir temele dayandırarak, neden sonuç ilişkisi kurarak, başkasının fikrinden çalıntı yapmadan muhataplarının kişisel özgürlüklerine saygı duyarak, adalet ve hakkı sonuna kadar savunarak, riyakarlık etmeden, dışa vuran şahsiyetlerin sayısının son zamanlarda oldukça arttığını düşünüyorum. Benim gözümde bu şahsiyetlerin hepsi her konuda "en" dir. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:23. |