![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
hosgeldin...
|
[I][COLOR=red]alperen kardes hosgeldin buyu sohbete sende katil[/COLOR][/I]
|
Bu böyle sürüp gitmeyecek biliyorum
Bir sabah bir dilencinin avuçlarına bırakacağım kendimi Kim ne derse desin! Tahammülüm kalmadı artık Bıktım seni sensiz yaşamaktan Nasılsa döneceğin yok senin Çıldıracağım bu gidişle Allah kahretsin! .. Dünya ateşler içinde Savaşlar almış başını gidiyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor Bense bu gidişle sensizlikten öleceğim Umurun da mı senin? Kimbilir hangi cehennemdesin? Allah kahretsin! .. Hangi masaya otursam Senin sevdiğin içkiyi koyuyorlar önüme Vazomda hep senin sevdiğin çiçekler Ve dudaklarımda hep senin sevdiğin şarkılar Senin doğumgünlerini kutluyorum senden habersiz Ve her sabah dualar ediyorum mutluluğun için Ne yapsam, ne etsem, nereye gitsem Ecel gibi peşimdesin Allah kahretsin! .. Dün birine rastladım aynı sokakta Saçları sen, gözleri sen Koştum heyecanla peşinden Ve hayatımda ilk defa bir tokat yedim Senin yüzünden... İşte böyle bir sevda benimkisi Bu zamanda, bu devirde Haklısın adam olacağım yok benim En güzeli artık son vermek bu hayata En korkunç uçurumlardan bırakmak kendimi Ya da en yüksek tepelerden En uçsuz bucaksız denizlere bırakmak bedenimi Ama içimde sen varsın Ya sana bir şey olursa? Allah kahretsin! |
Nereden bilecektin seni sevdiğimi
Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı Senin için Günlerce gecelerce ağladım Nereden bilecektin Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı.. |
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=gönlüm58;502786]Hoşgeldın sandy bugün bir yorumda yazdım,bizim bır sandymız vardı acaba nerelerde dıye nasılsın?[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"] HOSBULDUK CANIM NEZLE OLDUM KOLAY OLMUYOR GÖNLÜM-58 4KATLI OTELLE BIDE IKINCI IS HALIM YAMAN BIRDE DÜGÜN HAZIRLIGI :rolleyes:EN GEC BIRINCI AYIN SONUNA PLANLIYORUM BAKALIM O ZAMAN KADAR ESIMIN VIZESI CIKARSA!? YOKSA ILERIKI AYLARDADA OLABILIR!BU BELIRSIZLIK ODAMI CILEDEN CIKARTIYOR YA:mad:[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=gönlüm58;502786]Hoşgeldın sandy bugün bir yorumda yazdım,bizim bır sandymız vardı acaba nerelerde dıye nasılsın?[/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"] HOSBULDUK CANIM NEZLE OLDUM KOLAY OLMUYOR GÖNLÜM-58 4KATLI OTELLE BIDE IKINCI IS HALIM YAMAN BIRDE DÜGÜN HAZIRLIGI :rolleyes:EN GEC BIRINCI AYIN SONUNA PLANLIYORUM BAKALIM O ZAMAN KADAR ESIMIN VIZESI CIKARSA!? YOKSA ILERIKI AYLARDADA OLABILIR!BU BELIRSIZLIK ADAMI CILEDEN CIKARTIYOR YA:mad:[/FONT][/COLOR] |
[B]Arkadaşlar hayırlı akşamlar....,
Az önce aldığımız bir habere göre, [url]www.sivasspor.com[/url] site yönetim kadrosundan ve İzmir'de ikamet eden GüVeN nickli kardeşimiz Güven Sönmez'in amcası Muhittin Sönmez (Sivas'ta) vefaat etmiş. Cenazesi yarın muhtemelen öğle namazına müteakip, semt camiilerinden birinden veya Ulu camiinden kaldırılacaktır. Güven şu anda İzmir'den Sivas'a geliyor, yarın onun yanında olmayı arzuluyoruz. Muhittin Sönmez amcamıza Allah'tan rahmet, kederli Sönmez ailesine başsağlığı diliyorum... N O T : Belki bende içiyorum ama lütfen sigarayı bırakalım arkadaşlar. (Muhittin amcamızın ölüm sebebi, yıllardır içilen sigaradan ciğerlerin iflasıdır)[/B] |
[B]Allah rahmet eylesin . [/B]
|
[B]Bu arada hoş bulduk arkadaşlar[/B]
|
Geçmiş olsun sandy,evet belirsizlik kadar berbat bi şey yok hayırlsı diyelim...
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:35. |
|