![]() |
Cevap: SitemiziN EnlerI
Performansınızı yıl sonuna saklayın bence :)
|
Forumun en hayaletleri-----> [B]Cley, LaEdri[/B] :)
|
[QUOTE=sivaslınet;616093]Forumun en hayaletleri-----> [B]Cley, LaEdri[/B] :)[/QUOTE]
Profilime girip değiştirmeye eriniyorum.Kesnlikle böyle..:) |
[QUOTE=sivaslınet;616093]Forumun en hayaletleri-----> [B]Cley, LaEdri[/B] :)[/QUOTE]
Sevimli hayaletleriz dimi ama :) |
[QUOTE=LaEdri;616095]Profilime girip değiştirmeye eriniyorum.Kesnlikle böyle..:)[/QUOTE]
İletileri de mutlaka sekreterine yazdırıyorsundur. Sineklerini kim kovalıyor acaba? :) |
[QUOTE=sivaslınet;616104]İletileri de mutlaka sekreterine yazdırıyorsundur.
Sineklerini kim kovalıyor acaba? :)[/QUOTE] Orası ayrıdır..Gerçek hayatta hemen hiçbir şeye üşenmem..:) |
[B][CENTER][FONT="Times New Roman"][SIZE="4"][COLOR="Purple"]En mutlu Üye: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/B]
[B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="7"][COLOR="Magenta"][CENTER]Azizem_58_58 :D:D:D:D:D:D[/CENTER][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] |
[QUOTE=Azizem_58_58;616133][B][CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4][COLOR=purple]En mutlu Üye: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=magenta][CENTER]Azizem_58_58 :D:D:D:D:D:D[/CENTER] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] Azize sana piyango felanmı çarptı, doğru söyle bak peşine takılmayız :D |
[QUOTE=Arif Coşkun;616150]Azize sana piyango felanmı çarptı, doğru söyle bak peşine takılmayız :D[/QUOTE]
Ona piyango değil fena halde aşk çarptı. :D |
Abla yaa utandım bak şimdi :D (hoş ben ve utanmak ne alakaysa) :D
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:24. |