![]() |
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
arkadaşım bu bir demokratik açılımdır kürt açılımı medyanın koydugu isim adaletsizliklerin düzenlenmesidir...bir zenginle düş mahkemeye bakalım haklarını ala biliyormusun bakalım adaletsizlik ne boyutlarda görmuyormusunuz.zenginin çocugu batıda askerlik yapsın fakır daglara bunların ortadan kaldırılması elbette bir takım kesimleri rahatsız ediyor..
|
[B][I]Yiğit avatarını değiştirir misin..?[/I][/B]
|
[IMG]http://img239.imageshack.us/img239/815/bayrak16py445x417ea3.jpg[/IMG]
|
[IMG]http://www.selcuklular.net/images/istiklal.gif[/IMG]
|
[B]Güzel ve güncel bir haber!
[/B] Van'ın Başkale ilçesinde eski Belediye Başkanı Ejder Yağızer'in oğlunun üç gün üç gece süren düğününe yaklaşık 3 bin kişi katılırken, düğünde geline 10 kilogram altın, damada ise 350 bin TL takıldı. |
aysegül 1967 kimsin nesin nerden ciktin bilmiorum ama benim hakkimda böle samcma sapan asli olmayan seyler uydurmana sirf ben degil görüyorsun bütün arkadaslarim izin vermiyor.ya 5 sayfadir beni tartismaktan hic cekinmiyorusun utanmiyorsun benim belki türkce yetenegim senden az olabilir kii degill buna and icerim ama en azindan adabim terbiyem var bi lafi nerde nasil konusacagimi biliyorum...beni bu sekilde hakaret iceren cümlelerle elestirmene izin vermemem verememem asikar dir herhalde.türkceyi katlettigim felan da yok ayrica.ben almancamida türkcemide gerektigince gelistirdim senin onda hic bi süphen olmasin benim türkceme kimse laf edemez ettirmem anladinmii yaa bidefa sen ne diyorusun yaaa herseyi söliyimmi burda benim tükrce metinlerim medyaya bile tasindi okulda üst düzey türkce bilgim icin plaket verilsii..all saanada hodrii meydann senden yeminle daha iyi türkce konusacagimaa eminimm ´hadii yüreginn varsaa dönn bana ama özel mesaj olarak kimsenin burda huzurunu bozmaya hakkin yok.gelipte bide bana ülkücülük fln taslama önce insan oll insan...ben sana dahaa yeterince savunurdum kendimi ama sag olsun hemsehrilerim yeterince sölemisler yerime hepinize cok teseekür edioyrum allah sizden razi oslunn...aysegül sizin kadar kötü niyetlen bi insana yaklasan birini görmedimm gercekten...insanligi ögrenin yeter....
|
[B]yiğit 07 58[/B]
[COLOR="Purple"][FONT="Arial Black"]abinin bir dedigi diğerini tutmuyor yukarda yazdıgı yorum da benim gibilerin takipcisiydi şimdi kendi halime bırakdı tutarlı konus lutfen yasını almıs adamsın..tavsiye[/FONT][/COLOR] [B]bana akıl verecğinize kendinize biraz çeki düzen versenin bence daha güzel olur gibime geliyor başkasına alıntı yaparak bana cevap vermeniz nekadar doğru bilmiyorum kime cevap verecekseniz ona alıntı yapın bilmiyorsanız boş bi formda isim belirterek yorumunuzu yazın sizin yaşınızdan çoktan geçtim ama saygıdan birşey kaybetmedim saygı yaşla olmuyor bunuda bilseniz iyi olur bana cevap yazacaksanız ya benim yazımdan alıntı yapın yada belirtin buda bir tavsiye tabi uyarsanız sizi kendi halinize bırakmıştım ama bazen kendi haline bırakmakta çözüm olmuyormuş :)[/B] |
arkadaşlar burası ortak paylaşım sitesi burada herşeyi konuşurus tartışırıs fakat birbirimizi kırmadan birbirimizi üzmeden helbette birbirimizin görüşlerini benimsemeye biliriz ama sagı duyarız yoksa birbirimizi aşalamak,küçük görmek kadar lüksümüz olamaz va olmamalıda herkes kendince birgörüşe sahiptir beğenirsin beğenmezsin o onun görüşüdür kendini bağlar. ben ülkücü olarakda diyorumki ÜLKÜCÜLÜK meselesinede gelince ülkesini seven vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan herkes ülkücüdür ülkücülük kimseye babasında mıras kalmadı lütfen birbirimizi kırmayalım
|
[QUOTE=doğan bulut;470699]arkadaşlar burası ortak paylaşım sitesi burada herşeyi konuşurus tartışırıs fakat birbirimizi kırmadan birbirimizi üzmeden helbette birbirimizin görüşlerini benimsemeye biliriz ama sagı duyarız yoksa birbirimizi aşalamak,küçük görmek kadar lüksümüz olamaz va olmamalıda herkes kendince birgörüşe sahiptir beğenirsin beğenmezsin o onun görüşüdür kendini bağlar. ben ülkücü olarakda diyorumki ÜLKÜCÜLÜK meselesinede gelince ülkesini seven vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan herkes ülkücüdür ülkücülük kimseye babasında mıras kalmadı lütfen birbirimizi kırmayalım[/QUOTE]
abii dediginee tamamen hak veriyorumm ama saygisizlikla baslayan ben deilim son 5 sayfayii takip edersen benim yoklugum disinda aysegül1967 nickinde bi sahis benim türkcemi adeta bi alay konusu haline getiripp alakasiz bi ideolojiyle dediklerini savunmus kusura bakma ama herkes hadiini bilecek bilmiosaa bildirmesini bilirim benn...... |
[QUOTE=betüs58;470693]aysegül 1967 kimsin nesin nerden ciktin bilmiorum ama benim hakkimda böle samcma sapan asli olmayan seyler uydurmana sirf ben degil görüyorsun bütün arkadaslarim izin vermiyor.ya 5 sayfadir beni tartismaktan hic cekinmiyorusun utanmiyorsun benim belki türkce yetenegim senden az olabilir kii degill buna and icerim ama en azindan adabim terbiyem var bi lafi nerde nasil konusacagimi biliyorum...beni bu sekilde hakaret iceren cümlelerle elestirmene izin vermemem verememem asikar dir herhalde.türkceyi katlettigim felan da yok ayrica.ben almancamida türkcemide gerektigince gelistirdim senin onda hic bi süphen olmasin benim türkceme kimse laf edemez ettirmem anladinmii yaa bidefa sen ne diyorusun yaaa herseyi söliyimmi burda benim tükrce metinlerim medyaya bile tasindi okulda üst düzey türkce bilgim icin plaket verilsii..all saanada hodrii meydann senden yeminle daha iyi türkce konusacagimaa eminimm ´hadii yüreginn varsaa dönn bana ama özel mesaj olarak kimsenin burda huzurunu bozmaya hakkin yok.gelipte bide bana ülkücülük fln taslama önce insan oll insan...ben sana dahaa yeterince savunurdum kendimi ama sag olsun hemsehrilerim yeterince sölemisler yerime hepinize cok teseekür edioyrum allah sizden razi oslunn...aysegül sizin kadar kötü niyetlen bi insana yaklasan birini görmedimm gercekten...insanligi ögrenin yeter....[/QUOTE]
[B]betül biraz sakin ol biz senin türkçeni biliyoruz zaten bize yakışan kimseyi kırmadan güzel yorumlar yapmak olmalı[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:29. |