![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
ismail kardes bende yildizelindenim aa hoca degilim
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
olsun be güzelim allah bunda mutluluğu buldurur inşallah bebeğim benimkide ikinci napalım allah alnımıza yazdıysa yapacak bişiy yok son gülenlerden oluruz inşallah canım yaa takma allah mutuluğunu daim etsin inşallah bundan sonra ve geçmiş olsun aşkım benim.
|
anlat diyorsun ya ömer abi seni beklerken uykusuzluktan ve yorgunluktan bir hal oldum.
birden ayrılırsam bilki seni beklerken yorulmamdır sebebi, |
yok kardeşim almayım benim cinlerim bana yeter bide hocanınkiyle uğraşamam
ben halimden memnunum hadi ben kaçtım oğlum kantır oynuycakmış tepemde dikiliyor. |
[I][COLOR=red]yat uyu kardesim kendine eziyet etme................................................[/COLOR][/I]
|
iyi geceler abla sana yine bekleriz..............................................
|
[I][COLOR=red]kizlar ben geldim ama ne kahveniz ne cayiniz var yaw, siz buyurun caya..............[/COLOR][/I]
|
[QUOTE=ayten58;503047]yok kardeşim almayım benim cinlerim bana yeter bide hocanınkiyle uğraşamam
ben halimden memnunum hadi ben kaçtım oğlum kantır oynuycakmış tepemde dikiliyor.[/QUOTE] sen dedin diye derdine derman bulmak adına demiştim abla. ALLAH rahatlık versin hayırlı geceler. |
bu saatte ne çayı kahvesi ömer kadeşim yat uyu sabah ben çay demliyorum zaten veririm bir fincan lafımı olur ama illada bişiy içeceksen bir bardak kola vereblirim istiyosan.
|
Değil sizinle ömer abi özelliklede senle muhabbet eziyetin adı dahi yaklaşamaz yanımada.
üzerime çöken uykunu agırlıgına sizin vermiş olduğunuz muhabetteki tat ile dayanıyorum... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:54. |
|