![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR="DarkOrange"]radyoya geldim kapı kapalı
bekledim durdum ayağım ağrıdı bi hayli geciktim ondan olmalı herkes inzivaya çekilmiş,gidp yatmalı [/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Red"]Gelme Mezar Başıma[/COLOR][/B]
artık ne söyleyem vefasız seni, şu divane gönlüm al senin olsun, taştan taşa çaldım dertli başımı, şu akılsız başım al senin olsun. sevdanla tutuştu yandı şu gönlüm, uzatsam kavuşmaz yar sana elim, belki çok yakındır gelirse ölüm, istemem kefeni al senin olsun. bu ayrılık neydem bana zor oldu, tutuştu vücudum her yanım yandı, ben gidiyom ama yar burda kaldı, bensiz kalan bu el al senin olsun. gelme nolur artık mezarımın başına, ağlayıp sızlanmak artık boşuna, Papurun dikilmiş mezar taşına, sakın gül getirme al senin olsun. Abdullah PAPUR |
Konumuzun başlığından belli
Burası sitemizin ozanlarının yeri Kendi yazdığını buraya eklemeli Karnuslu da bunu bilip denemeli |
şimdi bu çok gereksizdi arif çoşkun,
Karnuslu'nun dili sana karşı suskun, öyle geliyor ki sen takıntı yapmışsın, o da beni ırgalamaz senin sorunun. |
ne yazmam gerektiğini iyi biliyorum,
gereksizleri defterimden siliyorum, aynı uyarıyı herkese yaptığını sanmıyorum, sana hayatta başarılar diliyorum. |
eğer amacın şevkimi kırmaksa,
üç kuruşluk keyfimi kaçırmaksa, hele ki gözümü korkutmaksa, Allah'tan başkasını tanımam bilesin. |
[quote=karnuslu;387317]ne yazmam gerektiğini iyi biliyorum,
gereksizleri defterimden siliyorum, aynı uyarıyı herkese yaptığını sanmıyorum, sana hayatta başarılar diliyorum.[/quote] Maksatım kırmak değil bunu bilesin Sende yazdığını buraya eklemelisin Madem biliyorsun daha ne dersin Göster ozanlğını da herkes bilsin |
[QUOTE=karnuslu;387326]eğer amacın şevkimi kırmaksa,
üç kuruşluk keyfimi kaçırmaksa, hele ki gözümü korkutmaksa, Allah'tan başkasını tanımam bilesin.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Bak ne ne güzel atışıyorsun, Arif abim kırıcı değildir bunu biliyorsun. Kendi şiirlerinle ozanların dilinden anlıyorsun, Kırıcı laflara neden gerek duyuyorsun.[IMG]http://www.sivaslilar.net/forum/images/icons/icon9.gif[/IMG][/COLOR][/I][/B] |
fanidir dünya ömür çabuk geçer,
insanoğlu insanoğlunu seçer, Yüce Mevlam ne kapılar açar, ölümdür sonu bunu iyi bilesin. |
Aşık Sandallı Hasan İlter'den yazar,
Karnuslu'nun çok hoşuna gider, Alıntı yaptığını belirtiyorsan eğer, Niye başkasını rahatsız eder. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:31. |
|