![]() |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
Sivasimin ozanlari,
Sohbetine doyum olamz, Siz burada olmazsaniz, Inan burda kimse kalmaz. |
Bugün biraz gec kalmisim,
Uykuya erken dalmisim, Sohbet etmis ozanlarim, Bende gec haber almisim. |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][I][COLOR="Magenta"]Galiba yine gec kaldim
Ben sizleri bir türlü bulamadim Bana yalniz olmadigimi söyleyin Ben sizlerle konusmaya doyamadim[/COLOR][/I][/B] |
Hey canlarım nerdesiniz
Hangi yaban eldesiniz Neden çıkmaz hiç sesiniz Canım gurban Sivasıma |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sabiha Serin;333406]Hey canlarım nerdesiniz
Hangi yaban eldesiniz Neden çıkmaz hiç sesiniz Canım gurban Sivasıma[/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"]Seslendiniz bakin hemen geldim Birinciliginiz icin sizi tebrik ederim Siirleirnizi begenerek okuyorum Bende sizin gibi olmak cok istiyorum [/COLOR][/I][/B] |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
ciktim sivasdan gurbet elle
calistim cabaladim bos yere bir hayirsisa düsdüm kele yakti gitti eyledi döndüm deliye..... |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;333410][B][I][COLOR="Magenta"]Seslendiniz bakin hemen geldim
Birinciliginiz icin sizi tebrik ederim Siirleirnizi begenerek okuyorum Bende sizin gibi olmak cok istiyorum [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Sweetgirl çok sağolasın İnşallah şair olasın Mısralarla buluşasın Canım gurban Sivasıma |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
Günaydın olsun tüm sitedekilere
Güzel mutlu bir gün dilerim herkese Ozanlar fazla uyumaz yazın hele Birer demet gül sunuyorum sizlere |
Arif gardaş neredesin
Neler çektim hiç bilmezsin Geçmiş olsun da demezsin Canım gurban Sivasıma Not: eee nazım kime geçipte sitem edeceğim. Tabiki siz canlarıma. Bir buçuk aydır elim kırıktı ve alçılar içinde idi.Allaha şükür alçıdan kurtuldum bu kezde atel ile sardılar.Tam o gün ısrarla Antalya'ya 5.Uluslararası Şairler Toplantısına davet edildim. Kırık elimle sargılarımla iyiki gitmişim.Ödül alacağımı bilmiyordum.Dünyanın dört bir tarafından gelen şairlere Canım Sivas'ımı onurla,gururla temsil edip Sivas şiirlerimi okudum. İki farklı ödülümü alıp geldim.Her ne kadar kendi toprağım Sivas'ım kadir kıymet bilmiyorsa da başarılarımı yabancılar farketti.Ne mutlu bana. Ödüllerimi alırken gözyaşlarımı tutamadım.Çünkü kendi toprağımda almak isterdim bunca ödülleri.Sağlık olsun yüreğim buruk olsa da ben aynı azim ve hırsla çalışacağım. Kalemim bedenim solana kadar susmayacak..... |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]sabiha hanım geçmiş olsun [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]söylemezseniz nerden haberimiz olsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]allah bir an önce şifa versin [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]ödülünüz de hayırlı olsun [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:58. |