Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   ''Kürt Açılımı'' Nedir ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=30481)

betüs58 12.10.2009 13:35

Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

yok abii yokk bu kimsee bu sahislan birebir herkesin gözü önünde yüzlesmeden sakin olmam olmiycamm dedigimm gibi allahina kadar yüregim var varsaa yüregii hodrii meydann.........

Salim58 12.10.2009 13:40

[QUOTE=betüs58;470717]yok abii yokk bu kimsee bu sahislan birebir herkesin gözü önünde yüzlesmeden sakin olmam olmiycamm dedigimm gibi allahina kadar yüregim var varsaa yüregii hodrii meydann.........[/QUOTE]

[B]tartışacaksın yazacaklar sende yazacaksın ama kırıcı olmamalıyız kişilere saygılı olmalıyız o sana yazar sende güzel bi şekilde cevabını yazarsın en güzelide böyle olur olması gerekende bu zaten [/B]

doğan bulut 12.10.2009 13:40

[QUOTE=Yigit_07_58;470480][QUOTE=Salim58;470424][B]ya düzelecek ya düzelecek yada......................:)[/B][/QUyiğiter ve salim siz once insanların göruslerını benımseyın bence sizi ne ilpğilendirir benim fikirlerim atlıyorsunuz hemen duzelecekmiş gelinde duzeltın bakem...bu yuzden demokratik açılım geliyor hazımsızlar dan dolayı kabulleneceksınız ınsanın fikilerini kabullenmyrsan saygı duyacaksınız..alay etmıyceksınız ok guzel kardeslerım..[/QUOTE]

kürtler neyin içindelerki açılım yapılıyor hangi hakları gasp edildiki demakratik haktan bahs ediliyor benim sahip olduğum hakların hepsine onlarda sahip değillermi sahipler çünki tük kürt diye bir sorun yok olmamalıda zaten bu ülkenin kurtuluşunda delerimiz omuz omuza savaştılar ozaman kürt sorunu yoktuda şimdimi var sizin demakrasi dediğiniz askere kurşun sıkmakmı 550 milet vekilin içinde en az100 tanesi kürt kökenli onlara siz olamazsınız diyen oldumu hayır niye çünki demokratik hakıdır konuşacak çok var vakat sınırlı olursa daha iyi olur diye düşünüyorum .

Salim58 12.10.2009 13:44

[QUOTE=doğan bulut;470721][QUOTE=Yigit_07_58;470480]

kürtler neyin içindelerki açılım yapılıyor hangi hakları gasp edildiki demakratik haktan bahs ediliyor benim sahip olduğum hakların hepsine onlarda sahip değillermi sahipler çünki tük kürt diye bir sorun yok olmamalıda zaten bu ülkenin kurtuluşunda delerimiz omuz omuza savaştılar ozaman kürt sorunu yoktuda şimdimi var sizin demakrasi dediğiniz askere kurşun sıkmakmı 550 milet vekilin içinde en az100 tanesi kürt kökenli onlara siz olamazsınız diyen oldumu hayır niye çünki demokratik hakıdır konuşacak çok var vakat sınırlı olursa daha iyi olur diye düşünüyorum .[/QUOTE]

[B]alıntı yaptığınız yazı bana ait değil bunu belirtmek istedim sadece[/B]

doğan bulut 12.10.2009 13:45

[QUOTE=betüs58;470702]abii dediginee tamamen hak veriyorumm ama saygisizlikla baslayan ben deilim son 5 sayfayii takip edersen benim yoklugum disinda aysegül1967 nickinde bi sahis benim türkcemi adeta bi alay konusu haline getiripp alakasiz bi ideolojiyle dediklerini savunmus kusura bakma ama herkes hadiini bilecek bilmiosaa bildirmesini bilirim benn......[/QUOTE]

ben takip ediyırum kardeşim zaten ben birey olarak yazmadım genel olarak yazım hepimizde yorumlarımızda daha dikatli ılmalıyız kırıcı olmamalıyız ama bazende dozu kaçıyor.

doğan bulut 12.10.2009 13:47

[QUOTE=Salim58;470724][QUOTE=doğan bulut;470721]

[B]alıntı yaptığınız yazı bana ait değil bunu belirtmek istedim sadece[/B][/QUOTE]

yok salim karseşim senin olmadığını biliyorum sen zaten öyle bir yazı yazmayacağınıda iyi biliyorum

betüs58 12.10.2009 13:50

ozaman herkes hadiini bilecek bende onun seviyesine düsmeyii bilirdimm ama okadar seviyesiz bi insan diilim gelsin ozamna konusurz en azindan ben dürüstüm yüzüne slöliyecek kadar yregim var o ise benim arkamdan konustuu......

doğan bulut 12.10.2009 13:53

[QUOTE=betüs58;470727]ozaman herkes hadiini bilecek bende onun seviyesine düsmeyii bilirdimm ama okadar seviyesiz bi insan diilim gelsin ozamna konusurz en azindan ben dürüstüm yüzüne slöliyecek kadar yregim var o ise benim arkamdan konustuu......[/QUOTE]

biraz sakin olurmusun güzel kardeşim biraz dinlen sakinleş

betüs58 12.10.2009 13:55

evet en cokta salimm abimin hatirinaa sakin olmayaaa calisoirumm.......

doğan bulut 12.10.2009 13:57

yabu alıntılarniye karışıyo anlamış diğilin arap saçına döndü alıntılar

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:49.