![]() |
--->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[QUOTE=ötükenindelisi;309955]sen üsküdara buuşmaya ğelmeyensin
?????????????????????[/QUOTE] Haklısın Üsküdarda buluşamadık...... Sen yok yere gönül kıransın... |
Cevap: --->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[QUOTE=dark_yamtar58;310114]Haklısın Üsküdarda buluşamadık......
Sen yok yere gönül kıransın...[/QUOTE] eğrr bu deli bilerek bir kadeşini kırıyorsa allah onun boynunu kırsın bu formun renkli ciddi ağır abisisin |
--->: Cevap: --->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[QUOTE=ötükenindelisi;310123]eğrr bu deli bilerek bir kadeşini kırıyorsa allah onun boynunu kırsın
bu formun renkli ciddi ağır abisisin[/QUOTE] Senin boynun bize herzaman lazım arkadaş kırılacak boyun varsa memleket satanların boynu kırılsın. Bozkurtların ölümü kitabını okudun mu.Orada Yamtar ile Ötükenin delisi çok iyi arkadaştırlar... Yine diyorum sen bu sitenin şaşkınısın. |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
tarihte başladı
kasımpaşada devam etti susurlukta öldü sen bu formun en çok fırça atanısın |
[QUOTE=ötükenindelisi;310129]tarihte başladı
kasımpaşada devam etti susurlukta öldü sen bu formun en çok fırça atanısın[/QUOTE] Hadi ya kime fırça atmışız ben anlamadım..... Sen bu forumda en çok fırçayı hak eden sevimli delisin..........................:):):) |
DOĞRU DERSİN
ENÇOK SAYĞI DUYULANISIN |
[QUOTE=ötükenindelisi;310199]DOĞRU DERSİN
ENÇOK SAYĞI DUYULANISIN[/QUOTE] Sen bu sitenin delidolusu ama en merhametlisi,en seveceni ve en romantiğisin..... |
Cevap: --->: Cevap: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
[QUOTE=dark_yamtar58;310212]Sen bu sitenin delidolusu ama en merhametlisi,en seveceni ve en romantiğisin.....[/QUOTE]
YOK AABARTI SEN İSANI ĞÜNDE HIRSINDAN BEŞ VAKİT ALATANSIN |
--->: ÜSTTEKİ ÜYE SEN BU FORUMUN .....usun
Abartmak mı buna ihtiyacımız olduğunu zannetmiyorum.Abartılacak birşey yok.
Ya deli soyha ağlayacak ne var neden beş vakit ağlıyorsun.Ağlamana değen birşey varsa birgecede gider bitiririz o işi alır geliriz.Delimisin nesin sen ya. |
[B][COLOR=darkorange]sen bu forumun en garip üyesisin [/COLOR][/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:58. |