![]() |
Cevap: Üstteki Üyeye Hangi Şarkıyı Armağan Edersiniz..?
beni bağlamaz canım onların açılımı
yarın yok ederler merak etme neyse boş ver takma kafana hani benim şarkım layn yıldız tilbeden sunaaam sunaaam ben ölem amaaan of diyim |
[B][I]Abla Yıldız TİLBE'yi sevmem ama mademki onu dinliyorsun gene ondan sunam gelsin bidaha dinle...:)[/I][/B]
|
metin bende sevmem biliyomusun aklıma geldi
yazdım öyle benim sevdiğim zeki müren adnan şenses emel sayın ferdi baba orhan baba ibo sevmiyom ama yorumu ve sesi harika sıpanın ve bazı mahalli aşıkların deyişleri birde ali yalçının besteleri bu sıpanın besteleride çok güzel seside bazen ağlıyorum gitarı aldığı zaman eline sazıda güzel çalar küboş söyler kavga etmedikleri zaman gayet güzel biri çalar biri söyler şimdi allah için kızımın seside güzeldir merve öküz gibi böğürürde onun sesi kalın |
Gel Vefasız....EBRU GÜNDEŞ'ten gelsin...
|
Öyle bir rüyaydın ki
Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldüm Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse sürer İçimde rüzgarın Aşk herşeye değer Seni Seviyorum... Sevmek suçsa eğer Kabul ediyorum Öyle bir yalnızlık ki Eşlik ediyor hayalin Gözlerim kapalı Yanımdasın hala sevgilim Gözlerim kapalı Yanımda gibisin sevgilim Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse de sürer İçimde rüzgarın Aşk her şeye değer Seni Seviyorum Sevmek suçsa eğer Kabul ediyorum... |
CEM KARACA - ALLAH YAR
|
[B][I][COLOR=blue]ISMAIL YK[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#0000ff]BOMBA BOMBA............................[/COLOR][/I][/B] |
FERDİ TAYFUR - SEVDALILAR BENİ ANLAR
|
bir sokak çeşmesi oldu gençliğim
mustafa keser |
MUSTAFA KESER ........FETDAN GÜZEL
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:28. |