![]() |
Cevap: Sevdiğinize bugünkü cümlenizi yazın
ÖZLEDİM
BENİM OLMADIN SEN HİÇ BİR ZAMAN SENİ HER BULDUĞUMDA KAYBETTİM DÜŞÜNMEDİM SONRASINI HEP BÖYLE DEVAM EDER ZANNETTİM AĞLADIM ÇOK AĞLADIM ARDINDAN KADERİNE BOYUN EĞDİM KELİMELER TARİFSİZ KALIR SENİ ÇOK ÖZLEDİM ŞİMDİ DÖNSEN GERİ OLMAZ OLSUN BÖYLE SEVGİ SENDEN SONRA KALMADIKİ HİÇBİŞEYİN TADI KEYFİ |
Cevap: BiR DeMeT SiiR
[B][COLOR="DarkRed"]Diyecegsin ki niye iste eyle ,
seni görüp yüreğim bir hoş olir yanir yanir tutuşur ataşlanir sonra işte öyle kaybolir sönir diyecağsanki niye işte eyle akşam olur davar gelir nahır gelir beklirem beklirem bir sen gelmirsen baban/anan seni bizim yakaya koymir diyecağsanki niye işte eyle geceleri seni hep düşünirem pencereye bakip seni görürem "gel" direm gaybolup birden gidiysen diyecağsanki niye işte eyle.... Bu siir doguya Kars, Erzurum taraflarina ait bir anonim siirdir, yöresel sivesi ile yazilmis muhtesem mahsum ve safligi insanin cok rahat yakaladigi bir siir, [/COLOR][/B] |
BİR TEK SENİ UNUTAMAM
Bir Başıma Bu Kentin Sokaklarında Yürüyorum. Üşüyorum. Ne Kadar Uzaksan Bana O Kadar Soğuyor Hava. Sen Yoksan, Sıcaklık Hep Mevsim Normallerinin Altında Bu Yüzden Meteoroloji Raporları Umurumda Bile Değil Kar Mı Yağıyor Yoksa Yağmur mu Bana Ne? Ben Senin Hasretinle Sırılsıklamım Zaten Daha Ne Kadar Islanabilirim Ki ? Burada mısın Değil misin Belli Değil Bazen Gidişlerin Kahramanı Oluyorsun Bazen Sonsuz Kalışların Doyumsuz Gecelerdesin Kimi Zaman Bazen de Yalnız Karanlıklardasın Bitmek Bilmez Bir Şarkısın , Ama Ben mi Notaları Yanlış Basıyorum da Sen Bu Şarkıyı Söyleyemiyorsun? Neden Susuyorsun ? Aşkın Sessizliği Ne Kadar Korkunç Olur Bilir misin? Bir Tek Kelimeye Hasret Geçen Gecelerin Hesabını Soracağın Kimse de Yoktur Üstelik Kendi Kendiyle Konuşana Deli Derler Ya Beni Çoktan Akıl Hastanesine Kapatmaları Gerekirdi. Hem de İflah Olmaz Hastalar Bölümüne Yokluğuna Alışmaktan Korkuyorum,Ne Kadar Kötü Yokluğunu Yürüyorum Sokaklarda Yokluğunu İçiyorum Kadeh Kadeh Hiç Gelmeme İhtimalin Bir İdam Mahkumuna Dönüştürüyor Beni. Hiçbir Şey Yapmadan Beklerler Ya Hücrelerinde, Ölümün Soğuk Nefesini Hissederek Anlamlı Olan Bir Şey Yoktur Onlar İçin Belki De Bir An Önce Ölmektir Akıllarından Geçen Bu Bekleme İşkencesi Bitsin Diye Bu Yokluk Hissi Öldürecek Beni Gelebilme İhtimalinse Yüreğimdeki Kuşları Havalandırıyor Kanat Seslerini Duy Gelmek İste Bana Bir Görsem Yüzünü,Ah Bir Dokunsam Sana Göreceksin,Sevdanın Çiçek Çiçek Açtığını Umudun Bir Yangın Gibi Alev Alev İkimizi Birden Sardığını. Anladım Ki Mümkün Değil Seni Sensiz yaşamak. Ben O Gönlü Genişlerden Değilim Madem İçimdesin,Yüreğimde Taşıyorum Seni O Zaman Yanımda Da Olmalısın Sensiz Yaşanmayacak Bu Aşk Ötesi Yok Şimdi Yalnız Geceleri Seviyorum Seni Yıldızlarda Buluyorum Daha Bir Dayanılır Oluyor Sensizlik Sancısı Mümkünü Yok Çıkmayacaksın Aklımdan Bu Yüzden Gece, El Ayak Çekilmişken, Hiçbir Ses Yokken Sen Ve Gece Zaman Geçer,Her Şey Unutulur Bir Örtüyle Kaplanır Acılar Ama |
[B][I][COLOR="Magenta"]Paramparça kalbim
paramparça kalbim ekmek kırıntıları gibi dökülüyor soframa her saniye düşüncemdesin kendini kaybetmiş,aşkı anlatan tüm arsız duygularım karanlık sokaklarda kimsin nesin nerden esiyorsun deli deli neden yüreğim kapıldı sana özgür düşünceler içinde mutlu yaşıyordu ruhum baharın ilk ışıkları ile süzülüyorsun odama merhaba dercesine bense yüreğimi sana yansıtmış matlaşmış bakışlarımla ışıltıyı yaşıyorum gözlerinde Mehmet Akçam [/COLOR][/I][/B] |
Yokluğuna Alışmaktan Korkuyorum,Ne Kadar Kötü
Yokluğunu Yürüyorum Sokaklarda Yokluğunu İçiyorum Kadeh Kadeh Hiç Gelmeme İhtimalin Bir İdam Mahkumuna Dönüştürüyor Beni. Hiçbir Şey Yapmadan Beklerler Ya Hücrelerinde, Ölümün Soğuk Nefesini Hissederek Anlamlı Olan Bir Şey Yoktur Onlar İçin Belki De Bir An Önce Ölmektir Akıllarından Geçen Bu Bekleme İşkencesi Bitsin Diye Bu Yokluk Hissi Öldürecek Beni |
[B][I][COLOR="Magenta"]Kalbim Acıyor Anne!
Sen, bana sevgi verdin. Sevmeyi öğrettin. Başımı, dik tutmayı, Dürüst ve çalışkan olmayı, İnsan gibi insan, olmayı, Adam gibi, sevmeyi öğrettin. Adam gibi. Sen bana, Tilkinin, kurnazlığını, Karganın ağzından, peyniri, Nasıl çaldığını, değil. Kurdun, sivri dişlerinin, Her şeyi nasıl, parçaladığını değil. Timsahın, gözyaşlarını, Çıkar savaşlarını, öğretmedin. Kimseyi, Kendinden fazla sevme, Demedin! Kelebeklerin ömrü, kısa olur. Kozanı delme, demedin. Kalbim acıyor, anne! Kalbim. Perihan Pehlivan[/COLOR][/I][/B] |
Gelebilme İhtimalinse Yüreğimdeki Kuşları Havalandırıyor
Kanat Seslerini Duy Gelmek İste Bana Bir Görsem Yüzünü,Ah Bir Dokunsam Sana Göreceksin,Sevdanın Çiçek Çiçek Açtığını Umudun Bir Yangın Gibi Alev Alev İkimizi Birden Sardığını. Anladım Ki Mümkün Değil Seni Sensiz yaşamak. Ben O Gönlü Genişlerden Değilim Madem İçimdesin,Yüreğimde Taşıyorum Seni O Zaman Yanımda Da Olmalısın Sensiz Yaşanmayacak Bu Aşk Ötesi Yok |
[B][COLOR="DarkRed"]
> Bİr Demet Şİİr.... Icimdeki sevgi Icimdeki sevgi her şeyi aşmıştı da Bir sana mı ulaşmadı yar Bu yüzü herkes güldüremedi Sen mi ağlattın yar... Yüreğimde yangın çıktı o gün Sen mi aldattın beni yar Çok seviyordun, çok üzülüyordun da Özlemin bitti mi yar Sana olan özlemim beni boğardı Özlemimi de aşıp, sen mi öldürdün beni Sevdamı bilirdin de, seviyorum derdin Buna rağmen sen mi gittin yar Hep yanındayım döneceğim derdin Bekle, pes etme, beni unutma derdin Sen yoktun ama hayalin yeterdi Yollar açıldı da yar, sen gelemedin.. Sana sarılacaktım doya doya Ayrılamam senden derdin hep bana Yağmur altında özgürce dolaşacağız derdin Yağmur yağmadı mı yar oralarda...... Alintidir;[/COLOR][/B] |
BIRAKMA BENİ...
Günlerdir ağladım yokluğunda Bekledim bana geleceğin o günü Senden uzak olsamda aldırmadım Hep umutluydum, beklemeye yeminliydim Düşünmedim sensizliği, yapamazdım zaten... Sensiz asla olamazdım Bir eksiklik vardı İçimde, gittiğinden beri Dönseydin bitecekti, ya dönmeseydin... İşte o zaman da ben bitecektim. Eğer sen olmayacaksan bu dünyada Bende olmayacam... İstesem bile bunu yapamayacam Sensiz asla olamayacam... |
[B][COLOR="DarkRed"]Ve Ben Sensiz Karşılarım Yüreğime Yağan Yağmuru...
Yalnızlığımın Rengi Solar Gecenin Karanlığında.. Gece Suskun.. Yüreğime Dokunur Hüzün Rüzgarı.. İçimde Eser de Durur.. Sevdamın Derinliğine Çöktü Hasretin Közü.. Alevi Durgun.. Kanar Yalnızlığım..Damarlarımda.. Kanar İçime Vurur... Gülmeyi Unuttu Bakışlarım..Unuttu Aynalar.. Süzülür Gece Gözlerimde.. Süzülür Simsiyah ve Sakin İçime Volkanlar Patlar..Kuşatır Hislerimi..Sarar Yüreğimi Lavlar.. Yağmur..Hüzün Yağdırır Üzerime.. Hüzün Yağar Yüreğime... Yükselen Çığlıklarımı Duyan Olmaz..Gece de.. Çözemez Zaman..Karanlığa Gömülen Kaderimi.. Gece...Acı Kokan Rüzgarını Estirir Gözlerime.. Katran Sızar..Sızdıkça Sızar Yanan Yüreğime.. Hüzünle Bakar Gözlerim.. Hüznü Konuşur Gayrı Dilim.. Kim Anlar ki?" Sessizliğe Boğulan Hıçkırıklarımı.. Susmalıyım.. Konuşmak Fayda Etmez..Acze Düşerken Hecelerim.. Yaşayan Var mı? Sorsam..Anlatsam Benim Yaşadıklarımı... Ve Bedenim Düşer..Yıkılıverir Öylece Yere.. Toprak Hüznümü Çeker Alır Yüreğimden..Hasretini Unutur Yüreğim.. Dalar Toprağımın..Derinlinğe.. En Derine Ve Ben Sensiz Karşılarım Yağmurun Yüreğime Yağışını... <Alıntı>[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:57. |