![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=arifcoskun;396298]Trafikte fahri gönüllü memurum
Bende senden çok memnunum Üfle bakayım sen şu balonu :) Nere gitsen arar seni bulurum :D[/quote] nere gideyim hep burdayım haberin ola ankarada dayım üflesem püflesemde kar etmez arabam sesleniyor ben hurdayım :D |
[quote=barikat58;396299]nere gideyim hep burdayım
haberin ola ankarada dayım üflesem püflesemde kar etmez arabam sesleniyor ben hurdayım :D[/quote] Çıktım kerpiç duvara El ettim barikata Duydumki Ankara'da Why did you go :D |
[quote=arifcoskun;396302]Çıktım kerpiç duvara
El ettim barikata Duydumki Ankara'da Why did you go :D[/quote] yolda iki saat beni haşladın dayımı duyunca yavaşladın ooo el sallamaya başladın beni dayımamı bagışladın :D |
[B][I]Barikat Hocanın eli kulağında,
Bak caminin yolun bulamassın. Namazdan da geri kalırsın,:) İşte o zaman hepten yanarsın.:D[/I][/B] |
ben gidiyorum size iyi geceler
yazın her daim güzel heceler yenildik diye üzülmeyin sakın bana dayanamadı daha niceler :D |
[quote=barikat58;396307]yolda iki saat beni haşladın
dayımı duyunca yavaşladın ooo el sallamaya başladın beni dayımamı bagışladın :D[/quote] Ankara'da dayınmı var ? Hakkari'de benim ne işim var? Sana birşey diyenmi var? Gardaş hayırlı yolculuklar :D |
[QUOTE=barikat58;396317]ben gidiyorum size iyi geceler
yazın her daim güzel heceler yenildik diye üzülmeyin sakın bana dayanamadı daha niceler :D[/QUOTE] [B][I]Sen geceyle gündüzü birbirine kattın, Şaşırdın yolunu her şeyi mahvettin.:) Ne yinilmesi sen kendini kaybettin, Hadi güle güle gene beklettin. :D[/I][/B] |
Barikatı kurdun vardın hedefe
Lider oldun sen "[B]en iyiler'de"[/B] Artık mesaj sayın yedibinlerde Jet_58 olsun barikat sen beni dinle..:D |
[QUOTE=arifcoskun;396388]Barikatı kurdun vardın hedefe
Lider oldun sen "[B]en iyiler'de"[/B] Artık mesaj sayın yedibinlerde Jet_58 olsun barikat sen beni dinle..:D[/QUOTE] [B][I]Demek ondanmış bu kadar koşturması, Bizleride peşinden sürükleyip coşturması. MaşALLAH yedi binlerde mesaj atması, Tebrikler Barikat devam et yazışmaya.[/I][/B] |
[quote=HaZaN;396412][B][I]Demek ondanmış bu kadar koşturması,[/I][/B]
[I][B]Bizleride peşinden sürükleyip coşturması.[/B][/I] [I][B]MaşALLAH yedi binlerde mesaj atması,[/B][/I] [I][B]Tebrikler Barikat devam et yazışmaya.[/B][/I][/quote] Barikatlar kurup engeller koymuş Hedefi saptırmadan bulmuş Barikat artık zirveye konmuş Demek uçmanın sebebi buymuş :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:15. |
|