![]() |
|
Cevap: Güzel Sözler
[QUOTE=HasreT;572889]:D :D hoşgeldin canımmm, seni görmek ne güzel, ölmesin sürünsün.......:mad:[/QUOTE]
Sürünsün , sürünsün ailecek sürünsün hatta sülalecek sürünsün ve hatta hatta 7 sülalece sürünsünler, COŞKUN DEODORANTLARI .....:D |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
Ya âlim ol, ya talebe ol, ya da onları seven ol, dördüncüsü olma, helâk olursun
|
[IMG]http://i36.tinypic.com/149o70h.jpg[/IMG]
|
"Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol,
Sefkat ve merhamette güneş gibi ol, Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol, Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol, Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol, Hoşgörülükte deniz gibi ol, Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol" Hz Mevlana |
Herşey incelikten insan kalınlıktan kırılır...MEVLANA
|
Cevap: GÜZEL SÖZLER
Her insan öfkelenir, bu kolaydır; fakat tam adamına, tam ölçüsünde,tam zamanında, tam yerinde ve tam usülünde öfkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydır. (ARISTOTELES)
|
Karakterinize şöhretinizden daha çok önem verin.
çünkü karakteriniz aslında ne iseniz odur. oysa şöhretiniz başkaları sizi ne sanıyorsa odur. |
Gün Geçtikçe İkiyüzlüleri Sever Oldum; Çünkü Yaşadıkça Yirmi Yüzlü İnsanlar Gördüm
|
[B]Geceleri, Namaz Kılmaktan Ayakları Şişen Peygamberin, Gündüzleri Uyumaktan Gözleri Şişen Ümmetiyizz...
[/B] |
Manidar Sözler Mey Biter Saki Kalır, Her Renk Solar Haki Kalır, Diploma İnsanın Cehlini Alsada; Hamurunda Varsa, Eşeklik Baki Kalır..
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:29. |
|