![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Çıkıp gitmek gerek sıla yoluna,
Sarı yari takacağım koluma, Değmesinler artık benim halime, Sılada sarıyla gezmesi güzel. |
[B][COLOR=darkorange]sarı gitti gelmez oldu
sarıyla gezmek artık hayal oldu ancak rüyanda takarsın koluna[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sayıklarsan yatakda yenge davranır oduna [/COLOR][/B] |
Sopa yerim, dayak yerim uslanmam,
Sarıdan başkasına asla yaşlanmam, O burada olsun gayri paslanmam, Hayatın, neşesi, ışığı sarı. |
[B][COLOR=darkorange]bu sarı canları sıkar oldu
yenge ile aranıza duvar oldu eşini dostunu geri durdurdu acep ne olacak hallerin senin ?[/COLOR][/B] |
karşı dağı duman aldı pus aldı
gurbet elde benim ömrüm kısaldı koca reis aramızdan ayrılınca bütün dünyayı yas aldı... |
[B]Kimdir bu sarı ben de tanısam
Sandalli abiye biraz takılsam Anlaşılan sandalli sarısız olmaz Seven kalbe engel koyulmaz[/B] |
Dağıttı düzeni yıktı bendimi,
Tanıyamaz oldum kendi kendimi, BIr sarı geldi de yendi fendimi, Kötüye gidiyor hallerim benim. |
FEYZ ALIYORUM YANIMDA OLUNCA
EZBERLEDİM O GÜZEL GÖZLERİNİ YILDIZLAR ÇOK GÜZEL BU GECE ZAMAN AKIP GİDİYO HER GECE AŞK BİTİRDİ BENİ SEN GİDİNCE… made in cihan |
[B][COLOR=darkorange]cley de gelmiş uzaktan bakar
kasap kedisi gibi kenarda siner buraya gelen selam verip içeri girer yeteneği varsa bir dörtlük ekler [/COLOR][/B] |
[B]Sizler ustasınız bizler çırak
Öğreniriz uzaktan bakarak Selam olsun tüm dostlara Hasbihal edelim mani yazarak[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:48. |
|