![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Erkan Güleryüz - Yegane [/B]
aranizda dinlemeyen varsa mutlaka bir sekilde dinlesin cok ama cok hos... [B]Ebru Yaşar - Ölesim Geldi [/B] |
ne dinliyorum murat başan dan gülümse anneyı dınlıyom bu bır asker yazılmış bende bır asker annesıyım
|
[B]Ebru Yasar - Dürüst olabilirdin[/B]
bu sarki da 4-5 yillik ama eskimeyecek bir parca müthis güzel ya |
[B]recebim - şehitler ölmez
(ş*e*r*e*f*s*i*z pkklılar :mad:)[/B] |
osman öztunç muhsinler ölmez şehid oldu boz kurdum var olsun diye yurdum
|
[B]Ebru Yasar - Dürüst Olabilirdin [/B]
Yalanlarla Ne Gecti Eline, Söyle Bende Bileyim, Bu Askta Bi Hatali Var Ise, Cezami Kes Cekeyim. Sevmek Güvenmekti Benim Icin, Sevmek Inanmakti Sana, Simdi Sen Yoksun Ardinda, Akan Göz Yaslarim Var. Bana Daha Dürüst Olabilrdin, Seni Öylede Sevebilrdim, Sevmek Aldanmakmis Meger, Aldandim Ne Diyeyim. Yalanlarla Ne Gecti Eline, Söyle Bende Bileyim, Bu Askta Bi Hatali Var Ise, Cezami Kes Cekeyim. Sevmek Güvenmekti Benim Icin, Sevmek Inanmakti Sana, Simdi Sen Yoksun Ardinda, Akan Göz Yaslarim Var. Bana Daha Dürüst Olabilrdin, Seni Öylede Sevebilrdim, Sevmek Aldanmakmis Meger, Aldandim Ne Diyeyim. |
şiki şiki baba
hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… gözlerinin uğruna ben canımı adadım senden başka kimseye inan aşık olmadım gel de söyle aşkını sorma sakın yaşımı ne olursun sevgilim darda koyma başımı şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba aşkımı anlatmaya varmıyor benim dilim ne kadar da güzelsin benim canım sevgilim utanma sakın benden ben de hoşlandım senden gel beraber olalım bize ne el alemden şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… deli ediyor aşkın olmuşum inan şaşkın allaha yemin olsun sen herkesten başkasın bir kelebek misali havalarda uçarım karşı çıkan olursa ben seninle kaçarım şiki şiki baba hayni hayni yaba helik melik duni gel fakiri yaba ooooooooooooooooooooooooo… şiki şiki baaabaaaaaa :D:D:D:D:D |
[B]Sila - Insallah[/B]
Sende de hava kisa dönmüstür eminim ellerin dizlerini dövmüstür [B]Zara - degmen benim gamli yasli gönlüme[/B] [B]Şevval Sam - Gül güzeli[/B] |
[B]Sen Kimseyi Sevemezsin - Zeki MÜREN
Sen kimseyi sevemezsin Sevmeyeceksin sevmeyeceksin Rüzgarlarin önünde Kuru bir yaprak gibi Sürüklenecek sürükleneceksin Sefkat nedir ask nedir Ömrünce bunu bilmeyeceksin Rüzgarlarin önünde Kuru bir yaprak gibi Sürüklenecek sürükleneceksin[/B] [B]Bu şarkının sözleri sanki bumerangtır. Ona doğru gider, ama gelir seni parçalar... İster her sözünün keskin doğrulugu içini yırta yırta, ister gözyaşları içinde bir kara büyü yapar gibi, ister inanmadığın bir duaya amin dermiş gibi, ister kendi kendine kendini şikayet edermiş gibi söyle dinle, boğazındaki yumruk, kalbinde sıkışan bir düğüm. Bu kadar net, bu kadar acı söylenir mi... İçinden onu söke söke çıkarır gibi, kendi kendini eğitir gibi... Çok, ne demekse bilmiyorum artık, asil bir acı taşır bu şarkı. Dize kapanmaz,gözyaşını yutkunur. [/B] |
Nurettin Rençber _ Ezo
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:27. |
|