![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ona bulaşmak değildir işim
Bulaştım yerlere serildi leşim Sana da tavsiye etmem kardeşim Kronik bu çarçar mı çarpar:) Önce gel gel ederler Sonra çekip giderler Böyle değer verirler KÜSTÜM.............. |
kimseden korkumuz yok
boş laflara karnımız tok merak etme kızdırmam kronik*i çok güzeldir hem kendisi hem nicki... |
desdursuz girerim siteye
ben geldim çekilin öteye :D arı bal yapmış petege yemesini bilmeyenin işi ne :D |
hoş geldin sefa geldin Barikat
inşallah kurmuyosun tarikat atışalım gelirsen buraya sokayım senide sıraya... hani nerde Veysel*in torunları gelsinler de görüşelim eğer var ise sorunları kardeş gibi bülüşelim... ben ara veriyorum bir saat site kurallarına edin itaat geliyorum birazdan atışalım eğer çıkmaz ise bir vukaat... |
isterimki yeniden toplansin ozanlar
konustukca muhakkak cikar aramizda cosanlar bugün neden cok durgunsun diye soranlar bilmezlerki icim son günlerde kederden hep aglar (: |
dün akşam nerde idin
şimdi ilham gelmiyor dün akşam gelmiş idi şimdi selam vermiyor... |
[LEFT]Nasihattır dostlar ozanlığın özü
Yanar bağrında ateş ile közü Dost acı söyler kimse demesin kötü Arif olan anlar bu güzel sözü[/LEFT] |
[B][COLOR=darkorange]arif abim erdem sahibi
yabana gitmesin onun sözleri çaktırmadan gözetliyor hepimizi sağlam basalım kaydırmasın tekerimizi [/COLOR][/B] |
[quote=kronik;407986][B][COLOR=darkorange]arif abim erdem sahibi[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]yabana gitmesin onun sözleri[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]çaktırmadan gözetliyor hepimizi[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sağlam basalım kaydırmasın tekerimizi [/COLOR][/B][/quote] Teşekkürler kronik bi mukabele Kim ne diyebilir doğru olan söze Hayat okulunu bitirdim taktir ile Bir zarar gelmez benden kimseye :D |
işte ben geldim yok mu atışan
ozanlıkta bennen yok mu yarışan sonra pişman olursunuz uyarmadı demeyin benim ile birlikte atışmaya karışan... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:16. |
|