|  |  | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [QUOTE=HasreT;583486]Kübraaa neydiyon, nasılsın görüşemiyoz artık (En Güzel Söz :D)[/QUOTE] iyidir ablam sen nörüyon (benim kisi daha güzel söz :)) | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]Nörüm, can sıkıntısı bir oyana bir buyana dolanıyom, seni takip ediyom...[/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [CENTER][SIZE="5"][COLOR="Magenta"][B]Oyuncaqim kiriLdi die üzülme cocuk...Büyüyünce kaLbini paramparca yapacakLar ayni bana yaptiklari qibi:([/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [QUOTE=HasreT;583496][B]Nörüm, can sıkıntısı bir oyana bir buyana dolanıyom, seni takip ediyom...[/B][/QUOTE] [B]hee aynen bende seni takip ediyom ama ;)[/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]E hadi ben çıkıyom sende gel peşime..:D [/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [QUOTE=HasreT;583504][B]E hadi ben çıkıyom sende gel peşime..:D [/B][/QUOTE] [B]:D olurrrr hemen geliyommm... :) gölgen gibi peşindeyim...[/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Zirvelerde kartallarda bulunur yılanlarda . tek fark biri oraya sürünerek öteki ise süzülerek gelmiştir. nasıl geleceğinize siz karar verin | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler "İyi bir dost bulmak yıllar sürer ama kaybetmek bir saniye" | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B]Karnı Açlar'dan Ziyade Kalbi Açlara Acırım..! [/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Bir Sürü Dostunun İçinde Elbet Düşmanların Olacak Ama Unutma ki, Onca Düşmanın İçinde Belki Seni Dostun Vuracak. | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:20. |  |