|  |  | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Bizi asıl sarhoş eden içtiklerimiz değil içerken düşündüklerimiz.. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler her şeyi bilmek gerekmez herkes kendini bilsin yeter ? | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Kurbağayı koltuğa oturtsan,o yine çamura atlar....ARTHUR MİLLER | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler SEVMEK ÇAY GİBİDİR SEVİLMEK ŞEKER BİZİM GİBİ GARİPLER ÇAYI ŞEKERSİZ İÇERLER .:) | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir. RUFFINI | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler ŞEKLİ BEN ÇİZER BEN BOZARIM OYUNU BEN BAŞLATIR BEN BİTİRİRİM İŞİNE GELMEZSE GAME OVER GÜZELİM | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B][I]Belki de yalancı arkadaşlarına bir teşekkür borçlusun, sana gerçek dostlarının kıymetini hatırlattıkları için.[/I][/B] [B][I]^Victor Hugo^[/I][/B] [B][I]Güller, laleler, bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama sağlam dostluklar ne solar nede kırılır..[/I][/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Ağlarken başını dik tut ki gözyaşların uğrunda ağladığın kişi kadar alçalmasın. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Hangi güzel yüzdürkü ,toprak olmadı; hangi tatlı gözdür ki, yere akmadı. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [COLOR=black]Eğitim kafayı geliştirmek demektir Belleği doldurmak değil  [/COLOR] [COLOR=black][B]( Mark Twain ) [/B] [/COLOR] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:50. |  |