![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
KUŞ SITEYE GELDİMİ
METİM SANA AKLIM ERMIYOR HİÇ BOŞUNA AH ÇEKME SIVAS ELDEN GIDIYOR BU ALEM KRALI ÇARŞİ SITEYE ÇARŞİ BOŞU ÇABALAMA ÇARŞİ SANA KARŞİ:D:D |
[quote=metin 0758;408178]kronick ablam çay demlemiş
atışmak için neden gelmemiş gördüm ki herkese selm veriyor sorarım bana neden vermemiş...[/quote] [B][COLOR=#ff8c00]müdavimi oldun bu sitenin[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]seni misafir görmedim ondan selam vermedim[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]zoruna gittiyse eğer hemen selam verelim [/COLOR][/B] |
derin düşüncelere daldım bir anlık
duygularmı yoksa gecemi karanlık nerde eski dostlar nerede yarenlik zaman öyle degişti ki bakakaldık |
[B][COLOR=darkorange]barikat neden düşüncelisin
bir derdin var ise söylemelisin söylemezsen yardımcı olamam sana yoksa ablanı dost bilmezmisin [/COLOR][/B] |
ben geldim kronik bacım
atışmaktır benim amacım sana takılmak ne iyi ilacım hoşgörülü insan baş tacım... |
[B][COLOR=darkorange]bana da takılan takılana
beni sinir etmek sanırım hoş ola bence sen en iyisi takılma bana hayatını yaşa [/COLOR][/B] |
kronik abla çok güzel nickin
neredeler Barikat*la Çirkin bazen heycanlı olurum bazen ise soğuk kanlı ve sakin |
[B][COLOR=darkorange]ben gidiyorum okey oynamaya
kalan hesabı kapatmaya soran olursa eğerki beni dersin kronik abla yatmaya gitti [/COLOR][/B] |
[QUOTE=barikat58;408204]derin düşüncelere daldım bir anlık
duygularmı yoksa gecemi karanlık nerde eski dostlar nerede yarenlik zaman öyle degişti ki bakakaldık[/QUOTE] sana yazdım arka sayfa satır satır sen görüpte okumadın zaarrr ne yapalım oz anımsitem etsekte yinede sorarım ben sana hatır [QUOTE=kronik;408213][B][COLOR=darkorange]bana da takılan takılana beni sinir etmek sanırım hoş ola bence sen en iyisi takılma bana hayatını yaşa [/COLOR][/B][/QUOTE] ozanın özünde takılmak vardır sen bir gün bana kekten tattır sitede nam salmış çayında kekinde bize ne zaman edersin acaba teklif |
Aldım kalemi elime
Yazacağım birkaç kelime Saatlerce oturursam Ağrı girer belime... :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:24. |
|