|  |  | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün. Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır... (Hz. Mevlana) | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler edepLi insan édebindEn susaR , edePsiZ isE ben sustuRdum sanaR | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [COLOR=black]Yanlış anlayanlar tarafından söylenen bir doğrudan daha kötü hiç bir yalan yoktur.[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black] William James [/COLOR] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Bugünlerde ne tarafa baksam kendimden bir parça görüyorum.. -meğer ne çok kırılmsim. | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B][I][SIZE="3"][COLOR="Sienna"]*Güden çoban sürüyü döndürünce ters yöne, Geçmez mi sürüdeki topal koyun en öne. (La edri)[/COLOR][/SIZE][/I][/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [COLOR=black]insanları şiddetten çok, güzel sözle yönetmenin daha iyi olduğunu hep hatırda tutmalıyız. [/COLOR] [COLOR=black]Hz. Muhammed (S.a.v) [/COLOR] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler Bir köle olarak yaşamaktansa, özgürlük savaşcısı olarak ölmek daha iyidir... yeterli insan süküt eder yetersiz insan ispata calisir...... | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B][I]Gözyaşının bile görevi varmış, ardından gelecek gülümseme için temizlik yaparmış.[/I][/B] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [COLOR=black]Giysilerini kendilerinin en önemli yanı sayanlar genellikle giysilerinden daha değerli olamazlar. [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black] William Hazlitt [/COLOR] | 
| 
 Cevap: Güzel Sözler [B][I]Yaşamımda en büyük edindiğim bilgi şudur; kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene hiç kimse yardım edemez.[/I][/B] | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:52. |  |