![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
SEPET SEPET YUMURTA SITE OZANLARI
SAKIN BENİ UNUTMA UNUTURSANIZ SIZE KÜSERİM 2 ŞEKERLİ BİR SADE HADİ BANA MUSADE... |
Degerlerimiz yok oldu bitiyor
Edep denen duygu yitiyor Birileri bizi iç savaşa itiyor Uyan artık ey türk gencligi Dagda vatan hainleri nara atıyor Destekçileri masa başında satıyor Bizim bizden dediklerimiz yatıyor Uyan artık ey türk gencligi Eski olaylar bir bir tekrar ediyor Sade bizi kandıranlar kar ediyor Vatan sevdalıları ikrar ediyor Uyan artık ey türk gencligi Başımızda dönüyor binbir türlü hile Yetmezmi yıllarca cektigimiz cile Bozkurtlar uluyor,onlarda geldi dile Uyan artık ey türk gencligi Yandıgı kadar yandı yürekler Artık boşa dönmesin kürekler Hem hain hemde çok ürkekler Uyan artık ey türk gencligi Bizleri bölmek onların asıl davası Belli yerleri,dagdaki magara yuvası Şehit analarının bugün ki duası Uyan artık ey türk gencligi |
[B]Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Alıntı derin düşüncelere daldım bir anlık duygularmı yoksa gecemi karanlık nerde eski dostlar nerede yarenlik zaman öyle degişti ki bakakaldık sana yazdım arka sayfa satır satır sen görüpte okumadın zaarrr ne yapalım oz anımsitem etsekte yinede sorarım ben sana hatır [/B] |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408266][B]Alıntı:[/B]
[B]barikat58 Nickli Üyeden Alıntı [/B] [B]derin düşüncelere daldım bir anlık[/B] [B]duygularmı yoksa gecemi karanlık[/B] [B]nerde eski dostlar nerede yarenlik[/B] [B]zaman öyle degişti ki bakakaldık [/B] [B]sana yazdım arka sayfa satır satır[/B] [B]sen görüpte okumadın zaarrr[/B] [B]ne yapalım oz anımsitem etsekte[/B] [B]yinede sorarım ben sana hatır[/B] [/quote] işte gördüm yazıyorum yazdıkça sanki uzuyorum :D kendimi iyi sanarım sen nasılsın soruyorum :) |
[B]kimler gelmiş siteye barikat
dağlarda gelincik açmış kat kat selamını aldım iyisin yine bana çat araları böyle sürekli durup açmıyak[/B] |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408218]
ozanın özünde takılmak vardır sen bir gün bana kekten tattır sitede nam salmış çayında kekinde bize ne zaman edersin acaba teklif[/quote] [B][COLOR=darkorange]çaylar kekler feda olsun yoluna[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bunlarda ne varki yapmak gitmez zoruma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sen yeterki gel benim yurduma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ziyefet sofrası donatırım uğruna [/COLOR][/B] |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408270][B]kimler gelmiş siteye barikat[/B]
[B]dağlarda gelincik açmış kat kat[/B] [B]selamını aldım iyisin yine bana çat[/B] [B]araları böyle sürekli durup açmıyak[/B][/quote] siteye kurdum uçsuz barikat şimdiye dek kimse aşamadı sana söyledigim söz hakikat aşanlarda fazla yaşamadı :D çatma bana gel akıllı ol dön bak daha yakın yol :D |
[QUOTE=kronik;408272][B][COLOR=darkorange]çaylar kekler feda olsun yoluna[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]bunlarda ne varki yapmak gitmez zoruma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]sen yeterki gel benim yurduma[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ziyefet sofrası donatırım uğruna [/COLOR][/B][/QUOTE] gelmek birşey değil attı devlet sınıra ne kuş öter mevsim geçer bu ıssız yolda bir yerden bir yere bilirim memleket gelirim ellbet birgün biter bu hasret |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408278]gelmek birşey değil attı devlet sınıra
ne kuş öter mevsim geçer bu ıssız yolda bir yerden bir yere bilirim memleket gelirim ellbet birgün biter bu hasret[/quote] ozanların elinden cekecegin var dar gelecek türkiye sana dar bir daha düşün iyice sıkışmadan yol yakınken dönmek kar :D |
[QUOTE=barikat58;408274]siteye kurdum uçsuz barikat
şimdiye dek kimse aşamadı sana söyledigim söz hakikat aşanlarda fazla yaşamadı :D çatma bana gel akıllı ol dön bak daha yakın yol :D[/QUOTE] sen takılda bana ama devlet arkamda ne barikatlar geçtim ben bu uğurda önce vatan sağ olsun dedim hakikat senin barikatları yıkarda gelir çirkinkız |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:14. |
|