![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408281]sen takılda bana ama devlet arkamda
ne barikatlar geçtim ben bu uğurda önce vatan sağ olsun dedim hakikat senin barikatları yıkarda gelir çirkinkız[/quote] yürü kim tutar seni :) yürümesini biliyorsan korkma batmaz dikeni gecmesini biliyorsan ;) |
[QUOTE=barikat58;408280]ozanların elinden cekecegin var
dar gelecek türkiye sana dar bir daha düşün iyice sıkışmadan yol yakınken dönmek kar :D[/QUOTE] çekeceğim olsun dert ozanlar elinden memnun oldum seninle zaman geçirmekten ben pişman olmam sen bak işine ben yetişirim evel allah herkeze |
[quote=ÇİRKİN KIZ58;408285]çekeceğim olsun dert ozanlar elinden
memnun oldum seninle zaman geçirmekten ben pişman olmam sen bak işine ben yetişirim evel allah herkeze[/quote] hodri meydan atışalım ama arasıra sataşalım :D agır yaz bana karşı bilesin kimse atamadı çalım :D |
[QUOTE=barikat58;408280]ozanların elinden cekecegin var
dar gelecek türkiye sana dar bir daha düşün iyice sıkışmadan yol yakınken dönmek kar :D[/QUOTE] türkiye olsun bana her yeri cennet burdanda nereye sürecek elbet görevim budur geçerim sınır öteye devlet verirse orada bana cennet tehditlere karnım tok barikat amca:D türkiye büyük bir ucundan bir uca bana adres ver gelemde kapıya tırsmıyasın sonra beni görende |
yazdım yazdım yetmiyor
bir ilham geldi ki gitmiyor klavyede elim çok hızlı yirmidokuz harf yetmiyor :D [quote=ÇİRKİN KIZ58;408290]türkiye olsun bana her yeri cennet burdanda nereye sürecek elbet görevim budur geçerim sınır öteye devlet verirse orada bana cennet tehditlere karnım tok barikat amca:D türkiye büyük bir ucundan bir uca bana adres ver gelemde kapıya tırsmıyasın sonra beni görende[/quote] vay birde olduk amca :D sende teyzesin kanımca :D bu sözlere karnım tok sen korkakları kandır anca :D |
[B][COLOR=darkorange]neyi paylaşamıyorsunuz ben anlamadım
kavganız nedir ben bulamadım her ne ise sebebi önemli değil[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kavga izlemeye ben bayılırım [/COLOR][/B] |
[QUOTE=barikat58;408291]yazdım yazdım yetmiyor
bir ilham geldi ki gitmiyor klavyede elim çok hızlı yirmidokuz harf yetmiyor :D vay birde olduk amca :D sende teyzesin kanımca :D bu sözlere karnım tok sen korkakları kandır anca :D[/QUOTE] yaşıma taklıma ağır bayanımya amca dedimde üzülmeyesin ha anneyim teyzeyim barikat amca kimseyi tanımam atışmak yolunda |
[quote=kronik;408294][B][COLOR=darkorange]neyi paylaşamıyorsunuz ben anlamadım[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]kavganız nedir ben bulamadım[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]her ne ise sebebi önemli değil[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kavga izlemeye ben bayılırım [/COLOR][/B][/quote] sen sabah sabah neye daldın neye daldıysan geride kaldın :D izlede gör nasıl olur ozanlık sen bile bana hayran kaldın :D |
[QUOTE=kronik;408294][B][COLOR=darkorange]neyi paylaşamıyorsunuz ben anlamadım
kavganız nedir ben bulamadım her ne ise sebebi önemli değil[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]kavga izlemeye ben bayılırım [/COLOR][/B][/QUOTE] dostun iyisi değir seyir etmek gelde şu barikatı çökerdek kavga değil kimi yisine gitmek ben yetişemedim attımda destek |
[B][COLOR=darkorange]aranıza girmek gibi olmasın ama[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]tartışma sürüyor büyük heycanla sakın edebsizce konuşmayın da barikat sende bir çiçek ver çirkin ablaya[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]hem cinsimi tabi desteklerim olaylara şimdilik gözcü kalayım gerektiğinde kavgaya hemen girerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]izlemek daha güzel keyfini süreyim [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:16. |
|