![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
şöyle bizim elden olsun içinde huzun bulunsun adam gibi birşeyler çal
|
mahsuni şerif bak hele hele...
|
[B][COLOR="Magenta"]hepsi olmaz böyle şey..........[/COLOR][/B]
|
[B]"aşk herşeye değer " aslı güngör[/B]
|
[B][I]Zeynep Çalışkan / Dokunma bana.....[/I][/B]
|
kayahan...siyah-beyaz....
|
[IMG]http://www.guzelhobiler.com/wp-content/uploads/2009/03/turkiye-haritasi.gif[/IMG]
[B]MUSTAFA YILDIZDOGAN-BU VATAN KİMİN[/B] [B]Bu vatan toprağın kara bağrında Sıra dağlar gibi duranlarındır. Bir tarih boyunca onun uğrunda Kendini tarihe verenlerindir.[/B] [B]Tutuşup kül olan ocaklarından, Şahlanıp,köpüren ırmaklarından, Hudutlarda gaza bayraklarından, Alnına ışıklar vuranlarındır[/B] [B]İleri atılıp sellercesine, Göğsünden vurulup tam ercesine, Bir gül bahçesine girercesine, Şu kara toprağa girenlerindir.[/B] |
ferhat göçer
dönmez olsun dönmez olsun sesız bu dünya dönmez olsun sönmez olsun içimdeki bu ateş sönmez olsun bu şarkı bizim olsun aşkıma sön söz olsun gönlümün pinarinda adın celanım olsun |
[COLOR="Green"][B]Sinan Özen
Ölüm Dedigin Nedir. Bir ömür geldi geçti herşey boş herşey yalan var mı bu dünyada ebedi baki kalan canı verdi allahım bir sonu vardır bunun yaşamak güzel ama ölümüde düşün dünya dar gelir sana alamazsın hızını bir gün gelir azrail alır son nefesini ölüm dediğin nedir dalda kuru bir yaprak bin senede yaşasak son durak kara toprak....... [/B][/COLOR] |
[B]OSMAN ÖZTUNÇ [/B]
[B] Kan gönderdi kırk yiğidiyle Kürşat; Sizden haber bekliyor yüzmilyon imdat imdat , Hala tevekkülde mi kararlısınız yoksa; Sukut neyi halleder yaram oyuk oyuksa , Dağdan dağa inenler yoluma çul döküyor Benim ayak izlerim taşralı gözüküyor; Farkına yeni vardım , ben suçluymuşum meğer; Otağımda cellatlar; karşı maktül de gezer.... Suçluyum hainleri gözlerinden tanırım ben; Bir intizar dinledim bu toprağın kalbinden; O ses derki bana ; ey oğul yazıklar olsun sana; Mezarımı kirleten şu mahluka baksana ... Baktım , baktım düştük hainlerin , katillerin peşine; BENİM BOZKURT YURDUMDA ÇAKALLARIN İŞİ NE[/B] [IMG]http://www.milliyetciforum.com/images/smilies/confused.gif[/IMG] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:42. |
|