![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
HERKES GELMİŞ BURAYA
OZAN OLMAK KOLAY SANMA ŞAKIR ŞAKIR YAZIYORLAR BİR DE GURBET OLMASA |
[B][COLOR=darkorange]yine sarıyı attın ortaya
kavuşsanız artık haftaya[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]mangalı yak ,etleri başla soslamaya limon sıkmayı unutma salataya [/COLOR][/B] |
Yanıyor ciğerim çıkmıyor duman,
Bu aşkın elinden çekerim aman, Bilmem ne gösterir garibe zaman, Sarı saçlım gelse ne güzel olur. |
[QUOTE=sandalli;408482]Aşığın sazında can bulsun sözün,
Dolunay gibisin parlıyor yüzün, Ğüneş ışığı mı yakıyor gözün, Sarı yarim benim ne güzel olmuş.[/QUOTE] Hasan abi şiir yazdı sarıya söyleyemez korkar bunu karıya söylerse kafaya yer ütüyü hiçbir zaman söyletmez kötüyü:) kek tarifi vermiyor kronik bacı onunla atışmak ne kadar acı yanması ciğerin abi çıkmasın duman gurbet elde bir başına kalmak çok yaman ... |
Küsmüş idim barışsam mı
Ozanlarla yarışsam mı Atışmaya karışsam mı Bilemiyorum artıkın :) |
[QUOTE=sivaBURs;408496]Küsmüş idim barışsam mı
Ozanlarla yarışsam mı Atışmaya karışsam mı Bilemiyorum artıkın :)[/QUOTE] kümüş isen barış gel bizlere karış hepimizle yarış hoşgeldiniz hemşerim... |
[QUOTE=sivaBURs;408496]Küsmüş idim barışsam mı
Ozanlarla yarışsam mı Atışmaya karışsam mı Bilemiyorum artıkın :)[/QUOTE] Gel bizlerle barış gardaş, Ozanlara karış gardaş, İster isen yarış gardaş, Zaten galip sensin burda. |
Bir garip ozanım budur ünvanım
Dosttan ayrılınca sızlar her yanım Bilene kurbandır her vakit canım Hoşbulduk Metin'im varolasın sen [QUOTE=sandalli;408505]Gel bizlerle barış gardaş, Ozanlara karış gardaş, İster isen yarış gardaş, Zaten galip sensin burda.[/QUOTE] Sizler olmayınca efkarım geçmez Dost sitem etse de dostuna küsmez Senin olduğun yerde bana söz düşmez Alemin kralı sensin be abim |
Sorulur mu soru senin burası,
Dosttan ayrılanın kanar yarası, Bozulur mu ozanların arası, Yeniden yuvana hoşgeldin Ozan. |
[B][COLOR=darkorange]yine okeye daldım
ozanlardan ayrıldım isterim yazayım ama [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]okey dışarı atacaktım [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]halit hocam hoşlar geldin niye bu kadar ara verdin bide gelipde müsade istedin bambaşkadır inan ki senin yerin [/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:31. |
|