![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
Ordunun dereleri aksa yukarı aksa vermem seni ellere ordu üstüme kalksa.
|
[B]Yüksek Sadakat - Ben seni arayamam[/B]
bak benden arta kalan biraz kül biraz duman ne kadar istesem de ben seni arayamam ruhum rüyaya dalmış dünya uzak gerçek yavan sanki bir yok bir de varmış ben seni arayamam keşke yanımda olsaydın kolay olurdu o zaman ben sussam sen anlatsaydın yorulunca uyusaydın kolay mı sanıyorsun kolaysa yan o zaman yağmurum ol in üstüme ben böyle yaşayamam halimi görüyorsun bir şeyler yap o zaman sebebim var biliyorsun ben seni arayamam |
Yüksek Sadakat - Katil & Maktül
|
[B]Suavi - Hasret Türküsü[/B]
|
[B]OSMAN ÖZTUNÇ - DAĞLARA KOMŞU OLDUM....[/B]
|
[B]OSMAN ÖZTUNÇ - HEP Mİ AĞLAYACAK BU ADAM...........[/B]
|
[B]Feridun Düzağaç - Yanında[/B]
|
[B]OSMAN ÖZTUNÇ - ALİŞAN..........[/B]
|
[QUOTE=Kaptan-58;301285][B]OSMAN ÖZTUNÇ - ALİŞAN..........[/B][/QUOTE]
[B]Mustafa sadece ikimiz birşeyler dinliyoruz galiba :D[/B] |
[QUOTE=sonbahar5803;301091][B]Grup Hacegan - Sultanım Seni[/B]
[B][COLOR="darkorange"]Seni görmeyenler bunu anlamaz Aşka düşen gönül beni kınamaz Cümle bilgin gelse, yine yazamaz[/COLOR] [COLOR="Red"]''Yazamaz Kalemler Sultanım Seni!''[/COLOR] [COLOR="DarkOrange"]Yazamaz kalemler, Yazamaz divitler, Yazamaz Sultanım, Sultanım Seni...[/COLOR][/B] [B]Gerçekten mükemmel bir ilahi.[/B][/QUOTE] [B]Bu ilahiyi ben cok seviyorum yazaninda Sivas'li oldugunuda biliyormusunuz ayni grubtan cok deger verdigim kisi RABBIM ondan razi olsun insALLAH :) Suan bende radyodan cesit cesit ilahiler ezgiler dinliyorum ama cogu zaman kimin soyledigini bilmiyorum suandaki gibi ama sozlerini yazabilirim Gul AHMED'IM gul AHMED'IM canda canan MUHAMMED'IM kurban olsun canim tenim gozlerine gul AHMED'IM iste suramdaki yara ah ne yapsam ne yapsam senden baska yokki saram kollarima gul AHMED'im [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:47. |